7 Temmuz 2012 Cumartesi

Bir İlişkide Fiziksel mekan nasıl Önemli mi?


Hayallerinizin adam ya da kız karşılamak düşünün. Bu kişi, akıllı, komik, sizinle aynı şeyleri sever ve daima en büyük sevgilisi olduğunu. Sadece yakalamak? Onlar departmanı görünüyor eksik tür konum. Eğer fiziksel cazibe sizin eksikliği ilişkiyi berbat ... Yoksa fark etmez izin musunuz?

Temel olarak, biz soruyoruz: önemli görünüyor edilir? Fiziksel çekicilik, bir ilişkinin büyük bir parçası mı, ya da sadece yüzeysel mi? Biz gURL.com mesaj panoları bu konuyu gördüm ve o zamandan beri düşünmeye durdurmak mümkün olmamıştır. Ne düşündüğünüzü bize bildirin daha sonra bu kızların bir ilişki görünüm hakkında neler söylediklerini okuyun ve.

silver44 söyledi:

Ne kadar önemli kızlar fiziksel cazibe bir ilişki içinde olduğunu söyleyebilirim? Ben benimle çıkmak istediğini bir adam biliyorum, o da sadece fiziksel olarak ona ilgi değilim gerçeği dışında mükemmel.

(L) iveYourLife cevap verdi ve şöyle dedi:

Ben fiziksel olarak çekici değildi birileri bugüne olamazdı. Madde görünüyor, ve seks sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır. Aramaya devam edin ve standartlara uymayan biri için yetinmeyin!

luckybiatch cevap verdi ve dedi ki:

Ben ilk erkek arkadaşım bir araya geldi ancak ne zaman, Bu çok önemli ve ben yukarıda Gurls ile katılıyorum, ben illa fiziksel olarak onu çekici değildi. Bana zaman da dahil olmak üzere kız, inanıyorum, standartları yüksek geçmişte kızlara göre düzenlenen olurdu, çünkü medya güzelliği tasvir edilir nasıl. Daha fazla erkek arkadaşım bilmek lazım, fiziksel olarak daha çekici gözlerimdeki oldu. Bile kısa bir süre tarihten başladıktan sonra, onu seksi ve yakışıklı bulundu (ve onun çekiciliği sadece bu gün bile artar). Bunu zaman verirsen sana fiziksel bu adam ilgi değiliz bile inanıyorum Yani, bahis, aslında daha çekici hale gelebilir. Kanımca, bir bireyin kişiliğini daha iyi görünümlü yapar. Looks sadece (hepimiz yaş) çok uzun sürebilir, ama kişilik bir ömür boyu sürer.

Peki ne düşünüyorsunuz? Aslında, bu sesler ne kadar sığ olursa olsun, fiziksel çekicilik, bir ilişkide önemlidir. Yani bir erkek modeli olmadığın sürece kimse bugüne gerektiği anlamına gelmez ... Tek anlamı cinsel kimya orada olmak için küçük bir sırayla kişinin çekici olmak zorunda olmasıdır.

O bir kişinin kişiliği onları daha iyi görünümlü hale getirdiğini belirtti zaman söyleniyor, luckybiatch tam olarak doğru olduğunu. Bir adam tam olarak istediğiniz kadar onu aramaz ama onun kişiliği şaşırtıcı ise, ne olursa olsun onu çekici bulmak için gidiyoruz. Sonunda, bir ilişkinin güçlü bir duygusal ve fiziksel çekiciliği hakkında - duygusal bir vurgu ile.

Den Casual Kaffe Dato


6 Temmuz 2012 Cuma

Decoded Modern Arkadaş,


Ben sarılma nefret ediyorum ve böyle Sevgililer Günü ve yıldönümleri gibi Hallmark tatil için yeni bir antipati var. Bu tatil benim yeni bulundu nefretin sadece veba ona rakipti edilebilir. Diyelim ki sadece şu anda taahhüt yapmıyorum söylüyorlar. Hayatımda en committal şey benim köpek. Ben geçen ay bir telefon sözleşme imzalanması zor yeterli zaman vardı.

Evet, 2012 post-modern kadın gibi ses. Ben ek yapmayın - sadece rahat bir kanca yıldız "doğrudan" iletişim ile. Ben istiyorum ve nasıl istediğinizi tam olarak ne anlatacağım. Ben gidiyor benim kendi bir şey var ve istediğiniz son şey gelip tarifsiz "ilişki" kelimesidir.

Ama büyük bir oyun konuşmak ve bunu yedekleyebilirsiniz, ben gerçekten bilmiyorum. Ben yedi yıllık bir ilişkiden taze değilim. "Ilişki" gerçekten sahip olduğumuz şeyi yakalamak değil de. Ben hayat arkadaşı söylerdim, ama oldukça, ya uymuyor. Tüm niyet ve amaçlar için, evlendiler. Biz başka bir devlet yerleşmeye karar vermişti, biz nikahsız evlenmek olurdu. Hayır yüzük, herhangi bir öneri. Ama biz beraber bir hayat paylaştı: bir ev, bir köpek, bir motorlu taşıt. Ve iki kez boşanmış ve yeniden evlenmiş ebeveynler gelen, bu benim için büyük bir anlaşma oldu. Ben her zaman ya evlenmek asla veya boşanmış olsun asla dedi. Seçeneği biri benim çağırıyor gibi Şimdiye kadar görünüyor.

Yani, bu kadar uzun süre piyasada kapalı sonra kalma sahneye geçiş nasıl yapmak? 29 yaşında, partner 21 çok daha farklıdır. Her çeyrek karşı cinsle değişikliği yeni günlük kişi ve hisse senedi opsiyonları karşılamak kolej konforu olmadan, gerçekten uygun bekarlar için yeni açılımlar içine girişim gerekir.

Insanlar Match ya da e-Harmony üzerinde yakılıyor ve sürekli sosyal ağlarla boğulmuştu bir post-online dating toplumda, ben tek millet daha az teknoloji meraklısı bir şekilde iletişim sanatı kaybetti düşünüyorum. Ilgili taraf Onay sadece bir fare tıklama ve taciz Facebook zaman çizelgelerini gerektirir.

Manifatura güvensizliklerini bir bütün diğer ana kadar getiriyor. Bu iletişim gayri mod bizi kişiliksiz olması ve diğer tarafın düşünme veya kısa mesaj yoluyla söylediklerini yorumlamak için denemek için verir. Ne bir iletişim arka kapı modu olarak başvurmak istiyorum hafifletip 90 dakikalık sıcak yoga sınıfında zorlayıcı benim telefonunu kontrol aklımdan alabilir tek şey olduğu noktaya çok kere benim güven test etmiştir.

Gerçekten bile gibi olmak zorunda değilsiniz birinden bir metin mesajı için beklemek berbat. Size gerektiğini hissediyorum süre içinde bir yanıt alamazsanız ne zaman ve ne yaparsınız? Eğer raslantı "Peki, sana, geçen gün yanıt vermedi fark ettim.", Konuşma o kadar getirmek musunuz Evet, doğru. Çaresizlik gibi alnımı yazılmış olabilir. Çok az kişisel ve büyük bir akıllı telefon ekranında sadece karakterler çünkü reddedilme olasılığı oldukça kötü görünmüyor - Ama hattı almak daha metin çok kolay.

Tarihinizi telefon bir çocuk gibi muamele edildiğinde Ve aslında bir tarih gitmek yaptığınızda, nasıl sosyal ipuçlarını değerlendiriyorsunuz? Diye gizlice e-posta veya metin mesajları için kontrol ne anlama geliyor? Konuşma kötü mü? Benim göğüsler yeterince büyük değil mi? Benim ön dişleri var ıspanak mı?

Ben sürekli bağlı olmak harika bir şey olabilir düşünürken, sizin mix kalma atmak bazı ciddi sakıncaları vardır. Belki de cep telefonları soğukkanlı peynir ve çağrı cihazları büyük bir blok boyutu olduğu zaman ben bir çağda büyüdü sadece. "Hey, kalçanız da bir çağrı olduğunu, yoksa beni gördügüne mi sevindin sadece?" Ve ben teknolojisini kabul etmeyen demiyorum - Şimdi, bir iPhone spora bir blog var ve hatta nasıl biliyor Twitter'da hashtag. Bu bizim özellikle hayatımızı, flört alanda kişilerarası ilişkileri nasıl etkilediğini çok fark edersen soru bu sadece var.

Belirli bir adam, bir arkadaş, yakın zamanda kendi bir dağılmasından geçmesinden - teknolojinin kesişimi ile karışıklık Bu dünyada önlemek için, partner ve bilinmeyen, ben "güvenli" bir aday sadık düşündüm . Ben seçtim adam da tam buydu benim "türü" ne uymayan birisi idi; Ben son on yıl içinde izini kaybetti. Biz cinsel sadakat ile bir yarı-taahhüdü varken sadece onun aktivitelere daha "Half Baked" ve maraton gibi bir yarı maraton için antrenman değildir "Benim Araba Where Ahbap." Diyelim ki, biz başka samimi davranışları paylaşmaya değil . Hayır sleepovers ve hiçbir canoodling: Biz bu işin başında iki önemli kurallar hazırladı. Bu kurulum niyeti bana (tabii benim kendi isteğiyle bu amaçla karar verdi, ama o şanslı katılımcı olurdu) güçlenmiş bir kadın olmak yardım etmek gerekiyordu.

Bu durumda, ben bir buluşma başlatabilir ve ondan sonra tekmeyi olabilir. Ayrıca benim cinsel cesaret yeniden kurmak için onu kullanabilirsiniz. Ben her zaman benim eski ilişki içinde yapmak cesaret ama yaptığın şeyler keşfetmek olabilir. Ve bu sadece geçici idi. Hiçbir ilişki. Hiçbir köpek veya kirli bulaşıkları yürüme üzerinde tartışıyorlardı.

Biz alışılmadık sıcak bir kış günü öğleden sonra bir fincan kahve üzerinde önce bir kaç ay kurmak kurulan kuralları ihlal edilmemiştir. Ben güvenilir ve partner dünyaya yeniden ayarlanır gibi rahat hissettim bir partnerle birlikte olma güvenlik, değişti - Ama ironik, ne ben en dışarı onu istediğini sanıyordum. Ben (snuggling, kahvaltı ertesi sabah veya tembel şekerleme güzel bir öğleden sonra zevk içine kayma) en özledim düşündüm şeyler tam ben çok özledim gerçekleştirmek şeylerdir.

Asla Süreç Talk About


5 Temmuz 2012 Perşembe

Evli Çiftler için Dating Site


NEW YORK - hiç evlenmemiş olduğu iki Thirtysomething çocuklar evlilik kurumunu kurtarmak miyim?

Peki, bu New York, bu nedenle de deneyebilirsiniz.

Single: kadar son zamanlarda belirgin bir demografik hedefli Brian Schechter ve Aaron Schildkrout, online dating sitesi HowAboutWe yaratıcıları, tanışın.

2010 yılından bu yana, site online tanışma fikirleri istekli ve onlar gibi tarihleri ​​yanıt vermek için onları davet etti. Bazı yeni fikirler: Etrafına motosiklet ve Star Trek (Texas) izlerken; biftek yemek ve yağmur (Akwa Ibom, Nijerya) sarılma ve bir kafede gözleri kadar gösteren ve "sesimizi & fantezileri 2. bir tarih hakkında karar" icar ( Bonn, Almanya).

Sitesi 700.000 'den fazla tarihi fikirler çeken bir başarı olmuştur. Ama kurucuları hızlı arkadaşlık sitesi ticari paradoksu keşfetmiş: daha iyi bir müşteri için aşkı bulma altındadır, daha hızlı o kapalı imzalar ve ödeme sona erer.

"Eğer başarılı olursa," Mr Schildkrout "kaybetmek" diyor.

Ve böylece çocuklar kendilerini sordu: bir partner bulma sitesi durmadı ne olur seni seviyorum? Ne de "tarih" hayat ortağı ve bu arkadaşlık sürpriz ve yenilenmesi yoluyla, aşık kalmak yardımcı olur?

Bu yıl, Sayın Schechter ve Sayın Schildkrout bu sorulara kendi cevap yayınlayacak: Yeni bir partner portalı kararlı çiftler üzerinde duruldu. Bu sık tarihleri ​​için ayağa kaldıran ve kasaba, onlara rutinleri çıkmak için çabalayacaktır.

Hatta öğretmenler de kariyerlerine başlayan iki olası iş adamları için, iş mantığı sadedir: HowAboutWe tekli müşterilerine son eğilimindedir ki 50 yıl yerine altı ila 12 ay için tarih düzenleme yapılacak para var.

Ama anaokulu beri yakın arkadaşlarım olmuştur iki adam, onların misyonu derin olduğunu dinleyen herkese anlatacağım. Şaşırtıcı, seksi, gençleştirici tarihleri ​​- - o kadar çok bir gereklilik daha fazla bir seçenek haline geliyor zaman evlilik bir dönemde hayatta kalmak için neye ihtiyacı vardır Onlar tarihleri ​​inanıyoruz.

"Biz insanları bulmak ve sonra aşk sürdürmek yardımcı olan bir ürün oluşturmak istiyor - ve ben sürdürülmesi aşk parçası daha zor olduğunu düşünüyorum," Sayın Schechter Times Meydanı'nda W otelde kahve üzerine söyledi.

A single site, dedi, yeterince basittir. O kadar loftier açısından onun yeni neden bahseder. Amaç "bu kadar boşanma oranı aşağı gider ve aslında onların varoluşsal umut karşılayan insanların ilişki gibi hissetmeniz için bir norm haline gelmesi için nasıl sergiyi" dir.

Sayın Schechter ve Sayın Schildkrout pek Batı dünyasında evlilik ve boşanma durumu endişe ilk insanlardır. Ama bu endişe Hindistan'da meditasyon eğitimi ve sanatçılar, yazarlar, yapı türleri ve Brooklyn hipsterler organik şarap swilling arasında ofisleri olan iki-evli hiç erkekler tarafından daha dini liderler ve archconservatives tarafından daha sık dile eğilimindedir.

Ne evlenmiş Çünkü, Sayın Schechter ve Sayın Schildkrout bunu reform arayışına girmeden önce kurum araştırmak için ihtiyaç hissettim. Onlar kalma hayatları hakkında kararlı çiftler ile görüşmelere dayalı bir çalışma başlatmıştır.

Buldukları coşku kendi single sitesinde görüntülenen oldu - insanlar cesaretle tarih ve muziptir tarihleri ​​taco-atlamalı teklif ve tarihleri ​​gözleri; yeni için sürekli açgözlü insanlar - adamış için hızla kayboldu. İpotek ve çocuk ve bütçeleri enerji yıktığı. Çiftler değişti. Bunlar taze, güvenli değildi ne istiyorsun başladı.

Mülakata bazı alıntılar:. ". Çok fiyat bilinçli ve o bir anlaşma getting gibi hissetmeye ihtiyacı var" "bir romantik değil midir ve önceden çok plan yapmaz", "Yenilik hafiflemesini." "Sen daha her alıştınız Diğer ve daha az çalışıyorlar. "" bebek bakıcısı ile olağan sorunlar. "Bir konu son unutulmaz tarih" onlar Ikea planlanan vardı belirli bir işim etrafında özel Alman restoran için dışarı çıkıyorum. "katıldı

Start-up galaksi dışında, insanların bu görüşmeler duyabilir ve Eh, hayat var "derler. İnsanlar yaş. Şeyler. Değiştirmek "Ama dijital insanları tanımlayan bir kibir varsa, o insanlar plastik, ve hemen her şeyi bir yazar olmasıdır.

Onlar çalıştılar kararlı çiftler arasında bulundu Her blokaj HowAboutWe yeni sitesinde karşılık gelen bir özelliği vardır. Bu tespit atalet üstesinden gelmek için, site tam olarak paketlenmiş tarihi fikirler sunacak. Lojistik sorunlarının ele almak için, HowAboutWe İtalyan trattoria adresinden taksi, tiyatro biletleri ve köşe masa rezervasyonu olacak tek bir tıklama ile paketler kullanılabilir hale getirmek için çalışıyor.

Sn Schechter ve Sn Schildkrout için, her bir fikir başka bir yol açar. Bu çiftler için bebek bakıcısı düzenlemek olabilir. Onlar hımbıl koca bir tıklama, birçok tıklama bir emek öneririz fantezi tarih davetiyeler ile göndermek yardımcı olabilir. Bu çiftler, hayran diğer çiftler tarihlerini takip olanak verebilecek - komşu yetişmek için dijital bir yolu.

Bu kişisel bir şey bu arayışı içinde olduğu duygusunu önlemek için Sayın Schechter ve Sayın Schildkrout konuşan zordur. Onlar tek ve tarih arayan olduğu zaman onların single sitemi inşa etti. Onlar her istikrarlı bir romantik ortaklık bulundu beri var ve belki de kendileri için yemin eder yegâne almadan önce evlilik geliştirmek istiyoruz.

"Sabit sevgi zamanla sürdürmenin zor sağlık yapar atalet var, tıpkı sürdürmek için yapar atalet var," Sayın Schildkrout dedi. "Ama bu gerçekten asil hedefi isnt anlamına gelmez - ve insanlar istiyor ve ödeyecek bir şey - yukarı yönlü bir aşk eğri oluşturmak için, bu atalet mücadele deneyin. Biz zamana karşı sevgi ölçmek zaman Biz bir üstel eğri aşk istiyorum. "