26 Nisan 2011 Salı

Aşk siyah restoran Saha içinde kör


Aşk kör olduğunu - ancak bu durumda, bu yüzden severler, garsonlar ve karanlıkta kör tarihte tüm diğer yiyenler vardı.

Avukat Dennis Cohen düşünce romantizm ilginç başlama için yapacak kör garsonlar tarafından bir simsiyah yemek salonunda servis üç ders gurme yemek olarak fatura macera "Dark Yemek".

Düzenlenen Los Angeles otelde bir ziyafet salonunda, mutfak ve duyusal olay mutlak karanlık, gizli ve gurme gıda sunuyor - ama karanlık korkuyorum herkes için tavsiye edilmez.

"Bu yer hakkında konuşuyor ve diyor (online networking Web sitesi) Craig's List bir reklam koymak, 'bu bir kör tarih karşılamak için eğlenceli olabilir gerçekten bir kör tarih olmak var olmaz mı?" Cohen Reuters'e verdiği demeçte.

"Donuk" adlı kez bir haftalık restoranda Diners akşam için onların rehber olarak hareket kör garsonlar tarafından bir simsiyah yemek odasına yol vardır.

"Aman Tanrım, gerçekten karanlık! Bunlar şaka değil, gerçekten karanlık!" garson Michael Baş müşterilerimiz tarafından tipik bir ilk tepkisi taklit, güldü.

mutlak karanlık akşam yemeği yeme fikri garip, eğer düpedüz hoş olmayan pek grev olabilir.

Ancak kavram zaten, Berlin, Paris, Hamburg ve Zürih gibi şehirlerde Avrupalılar arasında popüler kanıtlamıştır genel tepki coşkulu oldu, Ben Uphues, olayın Los Angeles yapımcı söyledi.

"Arkasındaki fikir görüşlü kişi, hayatlarının hiç bir deneyim sunmak için ise," Uphues dedi.

KARANLIK BAZI DINERS bunaltıyor

ışıklı lobisinde önceden seçilmiş yemekleri - yiyenlerin karanlıkta tüketen onların yiyecek meydan mücadele gibi kıkırdıyor ve daha koyu alışılmamış sinir titters sonunda taşkınlık değiştirilir.

Baş, 42, ve diğer garsonlar dikkatle tabak ve bardak yiyenlerin eline kılavuzu.

Her seferinde bir süre içinde, Baş dedi, bir patron tuvalete kaçmak ve onların masasına geri dönmek reddediyorum.

Glokom itibaren iki yıl önce görme yeteneğini kaybetmiş eski bir toplum merkezi müdürü, Baş Uphues Braille Enstitüsü ile temasa önce o iş bulamadı "dedi.

"Bu ben vardı beceri düzeyi ile yapabileceği bir şeydir", "Happy Birthday" veya gibi şarkıları ile şanslı konuklar serenat sahiptir Baş dedi ki, "When Love I Fall In." "Benim başka şeyler yapmak başlamak için güven verdi."

kaçınılmaz yere kendi yolunu bulmak akşam yemeği rulo yanı sıra, ileri görüşlü konuk beklediğiniz biri olarak onların masalarında bir karışıklık çok bırakmayın, Uphues dedi.

Karanlıkta tamamen rahat hissettim Cohen, o da dökülüp olmadan onun tarih patlat şampanyayı başardı "dedi ona ama bazı Diners zor çatal ve gıda iletişime geçmek bulundu.

"Sen gıda kesme ve emin bir şey sizin çatal var için gözlerinizi güvenmek ne kadar öğrenmek," Russ Hemmis, kız arkadaşı ile bir gayrimenkul yatırımcısı dışarı dedi. "Ama en azından kimse fark etmeden burnumu seçebilirsiniz."

Cohen'in tarih, Avril Cunningham, karanlığa onun gizemli arkadaşı ile ilgili teşvik dedi farklı bir düzeyde. "

Anlaşılan o sihrini çalıştı. Çift - yemekten sonra lobide tekrar ilk kez birbirlerine göz koydu - ikinci bir tarih için planları var.

"Onu yemeğe yapmak için gidiyorum," Cohen, ekleyerek, "Ben onu körü körüne söyledim" dedi.

Copyright 2006 Reuters Limited ©.

Speed Dating y diferencias de género