9 Ocak 2010 Cumartesi

Tanışma ve Medeni İpuçları Kimden "Üstün Adam" David Deida Part 2 By


Son mesaja olarak belirtildiği gibi, bir kadının mana € ™ erkeklik â € "onun iç gücü var sahiptir. Bir kadının erkek isteyip sadece kalma veya başlamış bir süre bir ilişki içinde olan testler bu gücü hissetmek için. Bazıları, bazı bilinçsiz, ama bunu sanki merkezinizde sizi taşıyabilir ve sizi üzüyor hissettirmek görmek olduğunun bilincindedir. O bu yüzden ne kadar kendinden emin ve güçlü sen hissediyorum yok. Eğer ki ruh onun davranış tarafından manipüle edilemez göstermiştir mizah duygun ve sevgi sonra korumak. Bir kadın kadının adam gücü bu tür hissi sever.

Birçok erkek donâ € ™ t bir ipucu kadınların doğal olarak test var. Böylece o kadının fındık ya da sade ilgili değildir onları test varsayıyorum. Gerçek olması kadar uzak Bu couldnâ € ™ t. Çok gerçeği shea € ™, rahatsız ettiğim için çalışarak test var, o umurunda gösterir!

Sonraki şey kadının youâ € ™ tekrar kalma ilgili, farkında olmak onun ruh olduğunu. Bir womanâ € ™ ana öncelik s ilişkide aşk akışı vardır. When she € ™ t doesnâ onu mood feel love hızla değiştirmek gibi. Süre o kızgın veya tahriş o kullandığı kelimeleri ya zarar veya denetimini ele tasarlanmıştır. Sürece hiçbir sevgi akıyor. Orada gelin onu sözcüklere dikkat değildir. Gibi onun ruh halini yansıtan kelime foar sadece önemlidir.

İlk görev isteyip kalma veya bir ilişki sevgi veya mizah onu negatif ruh parçalamanızdır. Ne zaman onu gülüyor veya gülümsüyor ve sevgisi onun ruh sadece o sözleri ne varsa doğrudan anlamı yoktur.

Çoğu erkek bu sorunları, bu sözleri aslında onun ruh halini ifade etmek için tasarlanmıştır olarak etkisiz olacaktır sözleri temsil çözmeye çalışarak kalma olan kadın ile barış yapmayı deneyin. Daha sık sözleri değil daha gerçek sorunu ile ilgisi vardır.

Tüm Ona ruh dağıtılması için yapmanız gereken onu gülmek yapmaktır.

Eğer sadece sizi daha sözlü mizah kalma başladı veya sizin bir aptal yapabilirsiniz. Süre komik yüzler yaparak yukarı ve aşağı atlama deneyin. Eğer samimiyet derindir (daha genellikle Arkadaşlığın başında ise) o zaman sen-ebilmek kapmak onu ve boynuna darbe ile komik sesler veya dans yaparken onu derin gözleri, hatta aşağı ve start dans çıplak şerit bakarak! Sürece sen kahkaha ve kendini dengeler sevgi ile ona ruh zarar verebilir. Sonra onu ve onun kelimeleri doğru olacaktır ve bu sözleri ciddiye alabilir konuşabilirsiniz.

Diğer bir deyişle, önce onu ciddiye almak bir deyişle bu aşk iki arasında akan olduğundan emin olun.


6 Ocak 2010 Çarşamba

En büyük internet Dating Mistakes


Dating sonra boşanma zor. 's Geri herhangi bir zamanda uzanan biniyorlar edelim bir mayın tarlası olduğunu. Size oldukça nereye kadar burada birkaç internet hataları uzanan ve çözümlerdir başlatmak için bilmiyorum.

Çok çok erken

Böylece internet sitesinde kalma bu sonsuz profiller üzerinden ve çiftçilik edilmiş olan ilgi birinin ile geldi. Orada e-postaların bir değişim olmuştur. O eğlenceli ve esprili sesler ve ileri onun mesajları aramaya başlar. Kendinizi önceki sabah sadece iken size eğer o en son sözlerini bir yanıt gönderdi görmek için kahve içmek oturum kalkarken bulabilirsiniz. Başınızı ve düşündüren çizgiler yoluna atmak esprili yanıtlar derleme gün boyunca. Bu konuda birkaç hafta için gitti ve eğer o sizi arayabilecek aniden sorar. Senin sandık genişletir; gerçekten heyecanlı ve bir zaman ayarlamak. Şu anda en sevdiğiniz koltuğa arama için bekleyen kıvrılmış vardır. Iyi ne gider Guess, aynı ışık banter, sesi değil ne beklediğiniz ama bu sorun değil. Bir saat konuşun. Bu size zaman etrafında planı başlar günlük ritüel haline gelir. Sonra da yemeğe davet ediyor.

O para Throwing

Sadece boşanma sonra dating başlayarak) (siz olabilirsiniz beri kimse akşam yemeği için dışarı davet biraz olmuştur. Senin hemen düşünce ne, giyim "I" bu hakkı elde gerekir saçlarımı, bir hafta kafanızda bir düşünce etrafında çalışan en iyi bölüm harcama vb Bu demek bitmiş ihtiyaç vardır. Sen kaybolmuş gibi görünmektedir ve bu bu tarihe gitmek için yeni bir kişi icat gerekir hissediyorum. Amacıyla bazı belirli şekilde kendinizi paketine sahip o kişi için. Orada bulabileceğiniz Bunu kendinizi daha çekici yapmak için ihtiyacınız inandığımız bazı temel, belirli bir elbise, yeni saç kesimi vb olmalıdır.

Istediğiniz kişiyi tanımıyorum Düşünme

Akşam geldi ve düzenlenmiş restoranda tüm olarak (iyi bir adım, dating tavsiyeler yerine, bir kamu yerde karşılamak) önerir. Size özellikle sinir ve heyecan ancak yeni ayakkabı ve biraz onları titrek hissediyorum da biraz rahatsız. Sizin bu kişi tanımayacağını ama değil mi aynı zamanda tuhaf. Siz hayal bu ama o fotoğrafı, bir kişi gibi görünmüyor biliyorum ses uzun boylu, biraz gangly veya daha kısa bir şey daha ağır değildir. Zaten o çok rahat ama belki bu sadece nasıl hissettiğinizi bir kontrast gibi görünüyor. Ilk görüşme de orada temas noktaları önceki konuşmalarınızda ama o yere gitmiyor gidiyor. Bir de sessizliği doldurmak için çok daha az içmeye başlıyor ana ders olarak. Ayaklarınız gerçekten artık zarar ve siz saatine kaçamak bakışlarla alıyor - sadece 9. No tatlı teşekkür ve böylece yakında gitmek zorunda Yarın ofiste erken başlatmak way. Şey ama düşünmek Can't ayakkabı çıkıyorum. Evet iyi olduğunu, beni ara yok.

Fantasy - sadece senin kafanda's

Hafta sonraki gün veya daha sonra, e-postalar çağrıları hala geliyor ve size yanıt devam etmektedir. It's a rağmen sizi görmedim ve size kolay oluyor hazırcevap ile alabilirsiniz haline neredeyse bir alışkanlık vardır. Aklını yılında onu olmak istediğim bir şey, oldukça iyi ama kendinizi onun ederken Exchange mesajları ve aramaları geç gece olduğuna inanıyoruz olabilir değildir. Bu kişi etrafında baş bir bütün hayatını geliştirmek başlıyor, nerede onunla, size, ne yapacak yaşayabileceğiniz hayal tatillerini birlikte Hiç kimse her şeyi istiyorum aslında. Bu kafa alan bir çok yer alıyor, ancak kendisi keyifli ise, kimse için sakıncası yalnızca bağlı hissediyorum.

Değil sinyallerine dikkat

Bir hafta kadar daha fazla ve biraz e-postaları ve tahriş o kadar kolayca yanıt değildir hale gelmektedir. Eğer bir akşam için dışarı çıkmak istiyorum Ama size sorar kalp sıçramaları boğazını tekrar. Size rağmen, ilk toplantıda rahatsızlık belirsiz bir bellek olduğunu kabul ediyorsunuz. Iyi tüm dayanan tavsiyeler bu birilerine tanışmadan bir tavsiye kendinizi hatırlatmak. Ben hemen her konuda rahat hissetmek bekleyemezsiniz. Yine, gerçekten istemiyorum akşam yemeği öne sürüyor ama ne böylece onunla birlikte gitmek yapmak istediğinizden emin değil. O gece ama sen ona yapamazsınız anlatan bir kız Arkadaşıma görmek için düzenlenmiş vardı, o biraz koymak görünüyor aşımı ancak bu düşünce bir kenara koyun.

Avvocati Dump 'Get Billboard Il divorzio'


4 Ocak 2010 Pazartesi

Canadian İstasyonları Ban Erkekler


Kanadalı bir kadın fitness gym Salı ücrete bunun yasadışı bir adam karşı bir müşteri haline onu kısıtlama tarafından ayrımcılık üzerine aklandı.

A British Columbia İnsan Hakları Mahkemesi Ralph Stopps haksız tarafından Just Ladies Fitness, kim hangi coed tesisleri kullanmak istemiyorsanız kadın kendini pazarlarda üyeliği reddetti varlık zarar söyledi.

"Bu davanın koşullarda, aslında bu kadınlar için bir olumsuz sonuçlara yol açacağı Bay Stopps bu kadınlar aynı tedavi," mahkeme, Stopps diğer coed jimnastik kullanma seçeneği söyleyerek yazdı.

Stopps o jimnastik çünkü Burnaby ve Vancouver banliyösünde evinin yakınında olduğunu katılmaya çalıştı, ama mahkeme bir coed tesisi o aslında daha yakın olduğunu söyledi "dedi.

Jimnastik salonu da 40.000 kadın üyeye sahip bir fitness zincirinin bir parçasıdır. 300 çalışanı olan sadece dört erkek - içlerinden bir tanesi, şirketin başkanı ve kurucusudur.

Copyright  © 2006 Reuters Limited

Skal jeg virkelig brug for at Post My Photo til Online Dating?


3 Ocak 2010 Pazar

Çiftler casusluk online açmak

Araştırma Oxford Üniversitesi'nde gerçekleştirilen insanların giderek artan sayıda eşleri online casusluk olduğunu göstermektedir.

Beş çiftler bir ortağın e-posta veya kısa mesaj okuma başvuran, ve yüzde 13 onların ortak internet Tarama geçmişini inceledi. 2.400 'den fazla birey araştırmaya sorgulandı.

Altı çiftler yüzde Üzerinde üçüncü bir tanışmış bir internet sitesi uzanan ve yüzde 19 bir sohbet odasında online tanışmıştı.

Online daters, araştırmaya göre, eğitim, farklı düzeylerde olduğu 21 'yüzde offline' çiftler kıyasla 36 'online' çiftler yüzde daha çeşitli ortakları seçin.

Bill Dutton, Oxford Internet Enstitüsü Direktörü, şöyle dedi: "Bu çalışma için yeniden internet potansiyelinin dramatik bir örnek sosyal ilişkileri olduğunu."

Ankette ayrıca, çiftler 'online' ilişkiler gibi 'kadar önemli offline' olanlar olacağına inandığımız önermek güçlü kanıtlar bulundu.

85 ankete katılanların yüzde Around 'online flört onaylamıyordu başkası.

'Için 89 yüzde Bu yükselir diğerleri', yüzde 94 'için' siber-seks ve yüzde 97 'sevgi', ilginç sorular yetiştirme konusunda düşen ilişki sorunları iletişim üç Bu para cezası ile vardır yüzde.

Bir anlaşmazlık en büyük alanlarında pornografi online izleme üzerindedir. Bazı çiftler 46 yüzde onun kabul edilebilirliği üzerinde anlaşamadıkları, ama insanlar görünüşte çok daha fazla Bu faaliyetin kadınlardan daha hoşgörülü bakıyor.