22 Kasım 2012 Perşembe

Münhasırlık Yaklaşımı için değil nasıl


Diyorsun aptal, "varsayarak sen ve ben bir göt yapar" biliyor musun? Ben söyleyerek nefret, rahatsız edici, ama partner durumunda, bu doğrudur. Bu yeni ve harika bir yaratık kalma omigodtheverybesttimeofyourlife sahip olabilir. Sen evinde her hafta sonu geçirmek ve akşam yemeği üzerine birbirlerine aptal shmoopy gözleri yapma ve gençler gibi parkta bademcik hokey oynamak, ama bu ona boo yapmak ETMEZ olabilir. Bunu konuştuk ve ilişki için hizmet şartlarını mutabık kalmışlardır hem en az kadar değil.

Bunu nasıl biliyorsun? Ah, bunu daha önce bir hata yaptım çünkü. Pek çok kez. Ben 18 yaşımdayken yapılan ilk kez oldu. Ben mektup ve paketleri ve e-postaları benim dostum bana bir ciddi, kararlı bir ilişki içinde bulunduğumuz anlamına gönderilmiş olduğunu varsayarak, benim birinci yıl üniversite sonrası yaz için uzağa gitti. Benim için yaptım - ama onunla değil. Ben sonbaharda kasabaya geri geldi - Aslında, düşmeden önce, çünkü ben onu çok özledim - aniden koridorun yaşayan kız için beni terk etti. O çizgili diz çorap giydi ve gitar çaldı. Ona kapı deliğinden onu ziyarete gelip izlemek istiyorsunuz. Korkunçtu. Daha sonra ünlü bir rock yıldızı oldu ve ona terk etti. Ah, KARMA.

Daha sonra öğrendim gerekirdi, ama yapmadım. Ben çizgili diz çorap giymek kız beladır, evet öğrendim, ama benim 30s kadar münhasırlık hakkında varsayımlar telafi etmek için devam etti ve genellikle benim duygularını incitmek var eşek kadar sona erdi. Benim 30th birthday sonra, ben tam tersi bir yaklaşım ve ahbap exclusivity konusu broached kadar açık geniş benim seçenekleri bırakmak için benim yolumdan gitmeye karar verdi.

Benim son ilişki, örneğin, biz KONUŞ, partner içine üç ay vardı çok güne kadar çocuklar bir dizi güncel sürdürdü. Bu insanların bir sürü şey kalma ve çok yakında kendimi işlemekle bana daha güçlü hissettirmek gerekiyordu, bir şekilde düşündüm. O yoktu. Bana sadece farklı bir şekilde, bir eşek daha gibi hissediyorum yaptı. Haftada birden çok tarih zamanlamak için çalışıyor, aynı anda hepsi ile bir bağlantı oluşturmak için çalışıyoruz, onlar için bakım farklı tonları ile sıralama, bu adamlar Juggling, endişe, knot benim mide, bitkin, bana geceleri uyanık yatarken bıraktı birinin duygularını incitmekten hakkında. Biz nihayet seçkin olunca, bütün bu acıya değdi düşündüm. Ama benim özel bir adam bir kaç ay sonra beni terk sona erdi. Duygularım hala yaralandı.

Sonuçta bu, kendim için bir karar verdim: Ben sadece bir kez bir kişi tarih olabilir. Söyleniyor, ben o bir kişi ile özel olduğumu düşünmeyin.

Son zamanlarda, bu konuda benim tutumu test edildi. Ben gerçekten şimdi yaklaşık bir ay gibi birini flört edilmiştir. Bizim ilk günü gittik hemen sonra, ben de katıldığı bir düğünde başka bir adamla tanıştım. Biz numaralarımızı verdik, ben bir kaç gün sonra Düğün Guy duydu ve o ameliyatı geçirdiğini ve birkaç hafta için komisyon dışında olacağını beni bilgilendirdi. O zaman, onu Altıncı Tarih Guy yapma, Birinci Tarih Guy altı daha fazla tarih gömülmüştü. Bizim bağlantı büyüyordu. Düğün Guy sağlıklı ve bir tarih yapmak için beni aradı, ben panikledim.

Bu Altıncı Tarih Guy ile münhasırlık konuşmak için yol çok erken hissettim, ama çok uzak bana başka biriyle bir tarihte dışarı çıkmak için de. Ve Altıncı Tarih Guy diğer kızlarla dışarı gidiyordu? Ne o oldu ve ben olmasaydım? O beni içine nazaran ona daha fazla olduğu anlamına mı? Ben yanlış bir karar yaparak her şeyi berbat olacak mıydı?

Hayatımda / nevroz Arkadaşlığın ayrıntıları ile sıkıldı. Özür dilerim. Bana doğru dersi atlamak olsun. İşte ben ile geldi budur: Ben yanlış bir şekilde bu tarihleme ikilemi yaklaşıyordu. Bu münhasırlık ilgili değildi, o öznellik hakkında oldu.

Ya münhasırlık varsayarak ya da ben benim flört hayatımda ajansı egzersiz değildi münhasır olmayan-çünkü olmak benim yolumdan gidiyor - Ben her zaman önce çok endişeli hissettim farkettim. Ben incinmekten kaçınmak için, preemptif birden fazla kişi çıkıyordu ya adam aksi doğruladı kadar münhasırlık varsayarak. Noktası olmak: Benim için doğru hissettim ne bir karar yapmak için bir başkası için bekliyordu. Nasıl aptal?

Bu sefer, ben kimse için, ben ne olursa olsun Altıncı Tarih Erkeğe ne yaptığını, bana rahat hissettim ne dayalı benim kararı vereceğini bekliyordum verdi. I Gelinlik Guy temas ve ona gerçeği söyledim: Biz tanıştığı beri, ben başka biriyle vakit geçiriyorum olurdu, ve bana bir tarihe gitmek için yanlış hissettim. Ve tahmin edin ne oldu? Bu özgürleştirici oldu.

O benzer bir durumda olsaydı belki Altıncı Tarih Guy benimle aynı kararı olmazdı. Belki tarihte giderdi. Tamam. Altıncı Tarih Guy onun için doğru hissettiren şeyleri takip ediyor. Kendisinin yapması gereken buysa o başka insanlara tarih olabilir. Bana doğru geliyor buysa Ve başka insanların çıkamam.

Tüm bu noktaya? Yapabileceğiniz hiçbir doğru karar diğer insanlarla tanışma açısından, birinin tanımaya zaman daha az savunmasız hissediyorum yapacak vardır. Gerçeği budur. Ama bu kesin olarak söyleyebiliriz: Eğer doğru hissettiren şeyleri hakkında dürüst olmak o kadar kolay bir şekilde geceleri uyku için yapar.


Feminist olarak kalma


Bir feminist olarak uzanan olabilir ... zor. Ve tüm bu konuda feminist topluluk müzakerelerin o genellikle bir şey değil. Birkaç yıl önce, kendimi bir feminist olarak kalma dünyada gezinin nasıl tavsiye arayışı içinde "feminist partner" googling bulundu. Arkadaş Your Love Hayat benim feminist arkadaşlarım ve ben bir kutsal metin olarak benimsenmiştir Ruining Neden: Benim arama yaptığımda sadece bir kaç yararlı sonuçları ve 2011 yılında, Samhita Mukhopadhyay s eski vermiştir

Feministlerin bireysel hayatları hakkında yazmak benim bloglama niş biridir. Biz uzunluğu ve haklı nedenle bizim dış dünyalar analiz etmek ve tartışmak için eğilimindedir, bazı ciddi feminist yardım ama ihtiyaç benim de kişisel yaşam feminizmin etkisine bakmak için yararlı buluyorum. Feminizm Ben erkek ve ortaklıklar güncel ve kurmak isteyen insanlara cinsiyet pazarlama için kadın deodorantı ambalaj, incelemek yolu, seçtiğiniz kariyer gelen, hayatımın tüm yönleriyle kuşatmıştır.

Geçenlerde bir feminist olarak kalma konusunda Londra'da bir gazeteci ile röportaj ve konuşma sözde feminist escort gelen zorlukları, nüansları ve ikramiyeler bazı iyi bir genel bakış üretildi.

Daha fazla Adieu olmadan, burada bir feminist olarak kalma konusunda benim iki sent:

Orada feminizm kendisi hakkında yanlış inanılmaz miktarda ve oldukça damgalanmış ve yanlış kimlik. Ben bütün kolektif bir çaba ve dahil yönüyle eşitlik, ulaşmak değil, cinsiyet, cinsellik, ırk, sınıf ve engellilik meseleleri ile sınırlı olmayan çalışır herhangi bir cinsiyet tespit insanların çoğu sadece feminizm tanımlarsınız. Feminizm, halkın çoğunluğu tarafından yanlış olduğundan yaşamış olabileceğiniz gibi bir feminist olarak uzanan, oldukça zor olabilir.

Onların ayrıcalık tanımak ve cinsiyetçi davranışlarda bulunmayın ne zaman Düz tespit feministler hakkında, genellikle sorgulanmaktadır "adam nefret." Feministler erkekler nefret etmiyorum, sadece onu duramaz. Bana oldukça adil görünüyor.

"Yani bir lezbiyen değilsin?" Hepimiz bir şey duydum bir çizgi bu. Hayır, bütün feministler lezbiyen. Bazı genel bazı eşcinsel gibi, olmak olur. Ama feministler, genellikle, onların cinsellik nasıl tanımlamak bakılmaksızın cinsellik akışkanlığı iyi bir anlayış var.

Bunu bugüne kadar neye benzediğini merak edenler için bir feminist, bu söyleyeceğim şudur: Bir kadın, erkek ya da cinsiyet Eğer partner olduğunu Uygun olmayan feminist olsun, onlar muhtemelen sosyo-politik sorunların tutkuyla farkında olmalı ve nasıl olacak onların kişisel ve kamusal yaşamlarında oynamak, onlar cinsellik nüansları ve saçma beklentileri ve sınırları bugün yerleştirilir anlayacaksınız. Onlar böylece özgürleştirici ve ilerici bir şekilde sizinle yatak araştıracaktır. Kültür Tecavüz ve feminist çıkıyorsun eğer sürtük utandırma ilişkinizin kilitli olacaktır. Bir feminist bugüne kadar ilerici ve tutkulu kişi alır, ancak bunlar büyük olasılıkla tatmin edici, öğrenme-dolu ve ilham verici ortaklığın bir parçası olarak kendilerini bulabilirsiniz.

Bu her feminist mükemmel bir ilişki-feministler kalma şiddet, istismar, veya disfonksiyonel ilişkiler karşı bağışık değillerdir parçası olduğunu söylemek değildir. Ben işlevsiz, mutsuz ortaklıklar payını parçası oldum. Hemen her insan gibi, sağlıklı sınırlar, beklentiler ve kalma uygulamalar kurmak benim için zaman aldı. Feminist olmak kalma sorunları için her derde deva değil, ama saygı duyan, değer ve feminist kimliği ile mutlu yürütmektedir birinin uzanan zaman, bir feminist kimlik olarak yollarını aksine, şaşırtıcı kişisel biçimlerde gelişebilir hangi o daha kamusal alanda siyasi büyümek olabilir.

Ben hayran bir kadınla ilişkide, sevgi dolu bir ilişki şu anda yaşıyorum ve tamamen benim dünya feminizm etrafında dönmektedir bu gerçeği desteklemektedir. Tamamen dürüst olmak gerekirse, ben o kadar kolay erkeklerle benim önceki olanlardan daha bu ilişkinin olduğu tespit ettik. Ben ataerkil bir toplumda kadın olarak paylaşılan deneyimler bize feminist değerler üzerine bir ilişki kurmak için izin verdi düşünüyorum. Bu adamlar harika feminist ortağı olamaz demek değil, ama ben sadece birini bulmak çok şans yoktu.

Zaman içinde farklı noktalarda, arkadaşlar ilk buluşmada bir bar ya da birisi toplantı üzerine benim feminist kimliğin daha az ileri olmamı tavsiye, ama ben kesinlikle bu tavsiye ile katılmıyorum. Benim akademik ve profesyonel kariyerleri benim serbest zaman feminist yazın, feminizm hakkında bloglama veya Planlı Ebeveynlik veya kürtaj fon gönüllü okuma harcanan o kadar söz değil, feminizm etrafında ortalanır hem.

Böylece, ben hayatımda oynadığı büyük rol saklanmaya çalışan asla. Ben agresif gösteriş denemiyorsun ya-ben feminizm değerleri çok aşina değildi biriyle veya bir tarihte konuşuyordu zaman işimi, ilgi, çalışmalara, vb hakkında sordu olduğumda çok doğal geliyor , ben bir feminist olduğumu neden biraz açıklama (ben ırk, cinsellik, toplumsal cinsiyet, sınıf, yetenek, vb, tüm insanlar için eşitlik inanıyorum) ile bunları sağlamak olacaktır ve bunlar genellikle bir ah-ha deneyimli! an. Bu yüzden genellikle beni birisi için feminizm destigmatize ve benim değer sistemi içine bir belirti ile bunları sağlamak için etkin harika bir öğretim andı.

Oftentimes, erkeklerin ben sokakta taciz ya da cinsiyetçi reklam gibi şeyler hakkında bir yaygara yaptığınız zaman ben "Çok sinirli" varlık olduğunu düşündüm. Orada erkekler kesinlikle benim feminist düşünceler ve eylemler takdir etmedi zamanlardı, ama beni onlarla ilişkimi yeniden için bu genellikle kırmızı bayrak olarak görev yaptı. Benim tavsiyem size güven ve rahat hissettiren bir feminist partner turnusol testi oluşturmaktır.

Ben kesinlikle romantik ortaklıklar feminizm yarar olduğunu düşünüyorum eşitlik ve saygı bu kabullerini değerleri çünkü. Bir ilişkide iki kişi bir olan yatırım yapıyorsanız "feminist bir ilişki," Ben kesinlikle bir sevgi dolu, eşit ve saygılı bir ortaklık yaratılmasına yardımcı olduğunu düşünüyorum.

Peki ne bekliyorsunuz? Suç da feminist ortak bulmak gidin! Şu anda güncel hazır duygu değilseniz Ve, Miriam Zoila Perez Radikal Doula Kılavuzu bulunuyor ile bir tarih için kanepeye kıvrılmak. Hem ses bana gayet tatmin edici.

Sara inatçı bir feminist, peynir sevgilisi ve üreme adalet savaşçı. O siyaset bilimi ve toplumsal cinsiyet ve cinsellik araştırmalarında okudu Aralık 2011, Bryn Mawr College feminist ütopya mezun oldu. O Üreme Sağlığı Teknolojileri Proje için nerede çalıştığını Sara halen Washington, DC'de yaşıyor. O acil kontrasepsiyon ile ilgili yaş sınırlamasını kaldırarak, kürtaj için kamu finansmanı sağlanması üzerinde çalışıyor, ya da gün kişiliğin faturaları yenerek değil zaman, Sara gece bloglama, blogging, bloglama ve twattering bulunabilir.