25 Mayıs 2011 Çarşamba

McFly Marty From Erkekler İçin Tanışma ipuçları


emin olun gardırop zamansız olduğunu

şimdi Marty McFly kabarık kırmızı yelek, genellikle mavi tulumları, Calvin Klein iç çamaşırı ve Nike spor ayakkabı gibi kendisi DeLorean olarak bizim kültürel dokusunu gömülü haline gelmiştir rad By. 1985 yılında olduğu gibi 1955 yılında çok mantıklı olarak yapılan gerçek bir klasik; Bu özetin özeti bir Amerikan ikonik bir kıyafeti.

Biz, mavi kot pantolon ve spor ayakkabı bulunan bir adam erkek-next-bağlı vesilesiyle kapıya Hunky gidebilirsiniz bir kıyafeti ilgili olabilir. Unutmayın, terzilik seçimleri kim hakkında çok şey söylüyor, siz kadınları etkilemek için bir çaba sonraki bir eğilimden atlamalı iseniz, size kendinizi, kısacık ve genellikle bir numaracı emin değilseniz düşündürmektedir. Yani, bizim Marty McFly arası erkekler için ipuçları kalma için, size bir kıyafet seçimi yaparken, o, klasik basit ve zamansız tutmak öneririz.

Eğer sadece izlenim ilk yapmak olsun bir şans

Daha Marty McFly arası erkekler için uzanan ipuçları sadece bir parçasının değil, biz iyi bir ilk izlenim verme önemini vurgulamak olamaz. Yaşamın tüm yönlerini için geçerli olan bir kuralı - ilk tarih iş görüşmeleri arasında bir ilk izlenim şekilde birinin hayatının geri kalanı için seni algıladığı renk yeteneğine sahiptir. Bir şeyleri her zaman olduğu gibi (yani planlı gitmedim belli olmuştur kez konum kız arkadaşını ebeveynleri yoktu değil ve "Ben senin kızını T-shirt beceriyor değilim" Yeni patron gibi değildi gibi "Ben Kızınızın T-shirt beceriyor 'm, "vb), ama sen değilsin olan zaman içinde seyahat etmelerine izin onu yeteneği Marty McFly, ve teorik olarak sizi ilk bir vida eğer birden ilk gösterim yapmak için izin istiyorum. Bu ve film değil bir atış böylece tüm bu sayımı olun - tabii ki, bu durumda fındık gitmek bir akı kondansatör var, sürece.

Her zaman kendiniz için ayağa kalk

Kimse Marty McFly tavuk aramaları ve bunun yanına alır. Bazı olabilir rağmen reddetmesi bir karakter kusur olarak bir meydan okuma geri adım algıladıkları, bunun kılan düşünüyorum Marty sinemanın tüm zamanların en büyük kahramanlarından biri. Bayanlar da çok seviyorum. Marty annesinin onuruna savunmak için Biff için ayağa kalktı, o onun için düştü. Aynen Marty babası, George için de geçerli. Bu kadar zaman kadar eski olan erkekler için bu tarihleme ipuçları biridir. Hiçbir şey bir kadın, kendinden emin kendine güvenen ve kendisi için ayağa kalkmaya istekli bir erkekten fazla sever var. Her zaman, ama Marty (birisi, tavuk oyununa kibarca düşüş size meydan okuyan varsa) yaptığım gibi aynı aşırı gitmek zorunda olmayabilir dahaki salatalık çorbası soğuk bir saç var, iade etme korkmayın . Bize güven - O bunun için saygı olacak.

jantlar güzel ayarlanmış bir al

Ne kadın güzel arabalar sevmiyorum düşünen bir erkek diyorsunuz? Bir bisikletçi. Ne o güzel arabalar gibi yok diyor bir kadın diyorsunuz? Bir yalancı. Ve evet, biz bu kadar yaptı. Marty McFly jantlar güzel bir dizi önemini anlamış ve onlar çok otomobil dünyanın hiç 80'lerin başında piyasaya çıktığında gördüğü her şeyi farklı oldu DeLorean, daha güzel alamadım. tüm dikkat çekiyor otomobilin rağmen, Marty gözünün gerçek elma nihayet 1985'te döndüğünde ellerini alır Toyota 4x4 kamyon oldu. Marty şansınızı ve güven artırmak için bir araç parlak bir kız evine kadar yuvarlanma gibi bir şey olduğunu söylemek olurdu. Unutmayın: Bir araba için alışveriş, geniş arka koltuk çok önemli olduğunda - elbette, golf kulüpleri taşımak için.

yetenek geliştirin bir

Marty McFly Deniz dans Under Enchantment sahnede çıktığında, bir gitar aldı ve "Johnny B. Goode" onun sürümü ile parçaladı (o unutulmaz izleyici-susturma solo dahil), o bir yanında olağanüstü beceri düzeyi görüntüye balta, genellikle rock 'n' roll tüm zamanların greats ile ilişkili. Emin, kendi grubunu, iğne, hatta, ama Bands rekabetin yüksek okulun Battle çatlak olamazdı bir müzisyen olarak Marty yeteneği onun kız arkadaşı Jennifer için dayanılmaz yaptı. Görünüyor, para ve mizah duygusu kadar alacaksınız, ama hiçbir şey yetenek bir adam gibi gidiyorum bayanlar alır. pahalı bir akşam yemeği için bir kız alın ve iyisin. tatlı sonra ukulele dışarı Göğüs ve Portekizce bir Beatles şarkı söylemek ve altın konum.

gelecek düşünün

biz geleceğe bakmak için bir fırsat olsaydı, biz oldukça biz kabul ediyorum emin değilsin. biz bir saçsız haline gelmişti ne, bir sağ kanat zararlı host sohbet programı? Hatta, yağ kötü? biz ya da eyleme sarsılmaya çok gitmek depresif misiniz? Jennifer 47 yaşındaki Marty McFly bir çıkmaz iş, bir dağılan evliliği ve düşük benlik saygısı kurbanı saplanıp görünce, onu uyardı ve daha iyi bir araya geleceklerini değiştirmek oldu. Bu fırsat (Google'ın seyahat süresi bölünme sonunda çıkartıyor sürece) asla yaşamazsınız, bu nedenle şimdiki akıllıca kararlar önemlidir. Hiçbir yerde bu daha fazla kalp konularda daha önemlidir - bu yüzden ne zaman bir ortak çocuk sahibi olmak ve onlarla birlikte yaşlanmak, bir ev satın kendiniz hayal emin olun alıyorum. sadece ve eğlenmek istiyorum sürece bu durumda bunu tamamlamayı emin olun.

iddialı olun

filmin en unutulmaz sahnelerinden birinde, Marty doğduğu bir gün olmasını sağlamak için annesine almak için nasıl kendi babası tavsiyeler veriyor. Çevresinde başınızı sarmak için çok benziyor, ama Future modern bir klasik geri dönüş yapar hikaye marifet bu tür's. Marty George sadece Lorraine yaklaşım ve onu sormak söyler, onun akla gelen ilk şey söylemek - biliyorsun, ona güzel (kızlar şeyler o aşk) söyle. Iyi tavsiye, ama basit. iddialı's ve o boş boş fırsatları onu geçip izliyor oturan değil, kimse ne istediğini sonra giden bir adam gibi kadın. O da mantıklı: Ona çıkma teklif yoksa, onu dışarı gitmeyecek. Bakın nasıl çalışıyor?


22 Mayıs 2011 Pazar

Sigara Sadece Göğüsler Ve Ass - Erkek Profili Seksi Fotoğraflar Yüzler.


ATLANTA (AP) - Popüler görüşün aksine, erkekler Emory Üniversitesi araştırmacıları tarafından yapılan bir araştırmaya göre, daha fazla çıplak kadın resimleri bakıyor diğer bölgelerde önce bir kadın yüzüne bakmaya muhtemeldir. Ve kadınlar olacak heteroseksüel seks resimleri uzun adamlara bakışı, çalışma bulundu.

dergi Hormonlar ve Davranış yayınlanan iki bulguları, gerçekten değil cinsel tutum ışık tutacak tüm bu gizemli bir bilimsel ışığında bakıldığında, Emory psikolog Kim Wallen söyledi.

Wallen ve eski yüksek lisans öğrencisi, Heather Rupp, halen 30 kadın ve 23 ve 28 yaşları arasındaki 15 erkek için seks çiftlerin fotoğrafları gösterdi. Her onun, ilk gitti bakışları nerede ve ne kadar orada kaldı ölçmek için bir yüksek teknoloji göz izleme cihazı ile donatılmış oldu.

Erkeklerin yüzüne doğru gitti ve bir süre oyalandı, ama kadınların en fazla cinsel aktivite de ilgilenmişlerdir. kadar ki onlar hormon dolu doğum kontrol hapları olup olmadığını bağlıydı nasıl.

kim, Wallen dedi hap daha normal giyim kapsadığı alanlarda ilgilenmişlerdir kadınların değil, fotoğrafları ve mücevher gibi "arka plan" öğelerin genel görünümünde ilgilenmişlerdir olanlar.

"Göz-izleme verilerini Kadınların en çok dikkat ne onların hormonal durumuna bağlı olduğunu için önerdi," Toplumsal Cinsiyet ve Üreme Seks Araştırmaları Indiana Üniversitesi Kinsey Enstitüsü şimdi de Rupp dedi.

Wallen ve Rupp yaptıkları çalışmada yüzlere erkeklerin artan ilgi amigdala, duygusal bilgi ve heyecan süreçlerin beynin bir bölümünde yüksek aktivasyonu ile ilişkili olabileceğini göstermektedir "dedi.

Kadınlar değil, Wallen dedi, onlar uyandırdı mı çıplak erkekler bakarak anlayabilirsiniz dişi organları çok açıklamayız.

"Bu, ancak şifreli's yüz ifadesi ilgi ve zevk seks bir göstergesi gösteren bir yoludur," Wallen dedi.


Aptallar için Dating Hız


Sophia Guida By

Dört dakika. Dört dakika tamamen tartışmak ve kendimi sunmak, ve, evet, belki de diğer kişinin hayatı hakkında konuşmak. Çok baskı.

"Ben bu düdük, nasıl sevimli tarihinizi, bitti olursa olsun darbe ne zaman ve ikiniz de hareket var," partisine ev sahipliği diyor.

Ben Bryn Mawr bir grup arkadaşıyla birlikte Philly bir hız-dating olay gitti. Biz olaya biraz sevgi arıyorlardı, bazı yeni arkadaşlar arıyorum yatırım değişen derecelerde vardı. Bana? Sadece birlikte binmek için oldu. Arkadaşım tamamen Philadelphia bölgesinde uzanan hız ayrılmış HurryDate adlı bir sitede, olay online bulmuştu.

Biz Terminal Reading karşısında Market Doğu durağı yakınında Field House Bar üzerinde trekked vardı. Bir hostes girişinde bizi karşıladı ve barın arkasındaki VIP odasına götürdü, belli belirsiz biraz romantik bir ortam yaratmak için yaktı. Biz imzalanan ve bunun üzerine bir numara olan bir isim etiketini aldı. iki Ahşap masalar oda halkalı. Ben duvara yakın olanı seçtim ve gelmesi diğer hızlı daters için bekleyen benim özel-speed-dater-fiyat margarita (ekstra tuz) ile yerleşti.

Bir zamanlar biz kadın koymak kalırken erkek katılımcılara çeşitli masalarda dört dakikalık bir tarih için odanın etrafında dolaşan başladı. Her tarihten sonra, ya "Evet, ben ilgileniyorum," ya da her katılımcının adı sonra bir işareti yaptı "in Hell Olamaz."

"Evet, ben ilgileniyorum" tam olarak iyi bir tarih vardı sadece, evlilik anlamına gelmez. Daha sonra, biz online gidip HurryDate veritabanı aracılığıyla daha fazla bilgi için talepte söylendi - muhtemelen başka çirkin olaylar veya taciz ihtimaline karşı korumak için.

Ve ne bir nefes! I had tarihleri ​​bazı rağmen diğerleri düpedüz dehşet verici idi, mükemmel sevimli ve hoş idi.

notu-speed-daters olacaktır: bu onun biseksüel olup olmadığını ona sormak, tarihinizi Bryn Mawr ait olduğunu ve işitme üzerine, tam olarak iyi bir fikir değildir.

Ayrıca, en iyi fikir önermeye akşamın sonunda tarih olmayabilir. Biz aslında böyle değil.

Belki de bir ortak ilgi bulmak için daha iyi olabilir. Bakalım ... Ben seyahat etmeyi çok severim, ve ben savaş sanatları gibi. Bu oldukça iyi iş gibi görünüyordu. Ben, bir tarih ile Barcelona'nın yerel şarapları yararları tartışılan başka bir ile Çin 10 kadar saymayı öğrendim ve kol-Litvanya bir adam çekişti.

Tabii ki, seyahat şey geri teper edebilirsiniz. Bir noktada İsrail-Filistin çatışması konusunda agresif bir tartışma bana yapmaya çalışan bir adam masada buldum. dört dakika içinde. onun için kesinlikle bir "hayır" işareti.

Arkadaşlarımla çok iyi hikayeler vardı. İsrail-Filistin meraklısı o gerektiğini Rus Yahudilerinin durumu ile yakınlık arkadaşıma söyledim.

Bir karakter, arkadaşım bir terapist olmak istediğini işitme üzerine, "Sen avukat beni istediğiniz zaman yapabilirsiniz." Kalın bir Ukrayna aksanıyla dedi

Aynı adam benim diğer arkadaş Doğu Avrupa coğrafyası üzerinde bir doğaçlama sınav verdi ve onunla birlikte eve gitmek için beni ikna etmeye çalıştı.

ne kimse sahip olacağını düşük fiyat içecekler, umudu yanında hız kalma çile onun ya da kendisi aracılığıyla koymak?

"Bu insanlarla tanışmak için etkili bir yolu," Bu onun otuzuncu kez hız ait olduğunu ilan bir kadın katılımcı, "dedi.

Diğerleri mevcut dostluk çevrelerin genişleyen bir aracı olarak olay gösterdi. mühendis bir çift onlar sadece yeni insanlarla tanışmak geldi söyleyerek, daha sonra bir içki için bizi davet etti. Onlar mükemmel bizim sevimli arkadaşlık eğer sadece, Bryn Mawr kız bir grup almış içerik görünüyordu. Biz içecekler yeni bir tura emretti ve kendimizi aptal güldü.

İtiraf etmeliyim, bu eğlenceli bir geceydi.

Yirmi bir tarih. Dört dakika her. Bu kadar baskı, ancak bir eğlence yeri. Fena değil.

Uno su quattro coppie si incontrano online