7 Eylül 2012 Cuma

Arkadaşlık Siteleri Oyunları ile Yaratıcı alın


New York - online dating, ilişkilerin milyonlarca başlattı maç yapma siteleri başlamasından bu yana yaklaşık iki yıldır online oyun ile mutlaka gelirken ve yüksek teknoloji ve çevrimdışı daha mutlu hiç afiş üretmek için gidiyoruz.

Oyunlar, uygulamalar ve çevrimdışı olaylar çevrimiçi mesajları, online dating temel Tenet ritüel değişimi yerine başlıyor ve on-ve-çevrimdışı partner arasındaki ayrım bulanıklaşmaya.

1,7 milyondan fazla ödemeli abonelerden sahiptir Match.com, insanlar kendilerini daha iyi çevrimiçi ifade yardımcı olmak için kısa çift oyunculu oyunlar oluşturarak $ 74bn küresel video oyun endüstrisinin ipuçları almıştır.

Gıda Eleştirmen adlı oyunu Romantik Rip-Off birlikte bir aşk hikayesi oluşturmak için iki oyuncu için tasarlanmış iken üyeleri, gıda ile ilgili sorulara cevap ister. Oyun esnasında oyuncular anlık ileti birbirlerine Match.com etkileşen daha doğal bir şekilde teşvik inandığı, bunların cevaplarını görüşmek üzere olabilir.

"Ben oldukça bu gibi bir şey olduğunu sanmıyorum," 1995 yılında başlayan Mandy Ginsberg, Match.com başkanı söyledi.

İlişkiler

Online dating son 20 yıl içinde uzun bir yol kat etti. Çevrimiçi daters% 40'ından fazlası, yaklaşık yedi milyon yetişkin, çevrimiçi onlar tanıştığımız insanlar tarih var ve bunların% 17 Pew Araştırma Merkezi tarafından 2006 raporuna göre, uzun vadeli bir ilişki girilen veya çevrimiçi ortağı evlendi.

Brian Schechter, eş-kurucusu ve HowABoutWe co-CEO'su, şirketin 2010 yılında başladığından beri Cupid Oynamak için çevrimdışı devam ediyor dedi.

"Biz çevrimdışı escort ethos yaratıcıları idi."

HowAboutWe üyeleri böyle bir zam ya da bisiklete binmek gibi, istiyorum, ve diğerleri yanıt tarihleri ​​türünü gönderebilir. Schechter yaklaşık bir milyon tarihlerini HowAboutWe yayınlanmıştır söyledi. Sitenin odak ayırır ne olduğunu da sözlerine ekledi.

"Geleneksel tanışma siteleri kadar insanlar kendi kimliklerini çevrimiçi ifade yardımcı olarak, in-dünya deneyimleri kolaylaştırılması üzerinde duruldu asla," Schechter dedi.

Onlar karşılamak isteyebilirsiniz yakındaki diğer üyeleri varsa şarkıları keşfetmek böylece Okcupid ve Badoo dahil diğer siteleri akıllı telefon uygulamaları kullanıyor.

Dünya çapında 150 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip Badoo, kullanıcılar, 4,8 km'lik civarı mesafesindedir Badoo herkes görmenizi sağlar Kişi Yol denilen bir özellik ile bir mobil uygulaması var.

Olaylar

"Biz sadece kolay ve korkutucu olmayan dışarı çıkmak ve yeni insanlarla tanışmak için yollar bulma konusunda tüm konum," Louise Thompson, halkla ilişkiler Badoo direktörü söyledi. "Bu tür geleneksel tanışma siteleri üzerinde alamadım doğallıkla bu düzeyi ekler."

Match.com ayrıca çevrimdışı toplantıları teşvik üyeleri için yerel özel etkinlikler başlatmayı planlıyor. Etkinliklere davet Gruplar yaş, cinsiyet ve çıkarlarını birleştiren algoritmaları tarafından eşleştirilir.

Şirket Eylül ayına ABD genelinde ayda 200 organizasyonlara ev sahipliği yapmayı planlıyor.

"Ben belki Olimpiyatları dışında, dünyanın en büyük etkinlik şirketi olmak için gidiyoruz düşünüyorum" Ginsberg dedi.

Ama bütün dating web karşılamak-up uygulamaları ve etkinlikler için tercih edilir değil.

kişilik özellikleri hakkında derinlemesine bir anket dayanmaktadır eharmony, onun yöntemi bir başarı olmuştur ve 542 evliliklerin kendi web sitesinde bir toplantı sonucu iddiaların bir gün değinir söyledi.

"Biz çok iyi çalışıyor biliyorum," Jeremy Verba, eharmony CEO'su çevrimdışı eharmony olaylar onun uyumluluğu eşleme yapar yolu ile işe yaramayacağını sözlerine ekledi.

"Eharmony derinden uyumlu insanlarla anlamlı çevrimdışı toplantılarına üyelerimizin alma odaklanmış," Verba dedi. "Biz büyük ölçekli mutlu saat oluşturma hakkında değil."

Birlikte uyumlu insanların alma, çevrimdışı - onların farklı yaklaşımlara rağmen tüm dating web amacı aynıdır.

"Insanlar aslında çevrimiçi çıkmıyorum çünkü Online dating, yanlış isim komik bir tür," Ginsberg dedi.

Bu kısım, bu kolaylaştırılmış, nasıl olursa olsun, hala kişi olur.