22 Nisan 2011 Cuma

Uzanan bir sağ bir Ayrıcalık Değil


bana, burada hem kadınların hem de erkeklerin bahsediyorum söyleyerek başlayalım. Sen benim küçük reddi eğer sen onu arayabilirsiniz, ama gerçekten bu her iki cinsiyet için geçerli olan bir ilke olduğunu hissediyorum. Ben, ama ben şahsen çok sevdiğim bir adam benimle çıkmak istediğinde özel hissediyorum (Bana sorarsanız ben tüm kusurları adı için ilk olacak bana güvenin) mükemmel duyuyorum değil ki. Böylece karşılığında ben göstermeye çalışacağım gibi elimden geldiğince söyledi.

İlk kez birini karşılamak, bunlar genellikle oldukça tatlı ve ilk birkaç tarihinden en az yoluyla genellikle devam eder sizi etkilemeye çalıştı. Ancak bazen, bu güzel bir şey durur ve onlar sizin gibi itiraf etmek kişinin isteksizliği ile değiştirilir. kişinin daha sonra bir ukala tavır geliştirir hangi onlar gibi fikrini rahat alır çünkü bu genellikle olur. Eğer onları, yanlış hiçbir şey yapabilirim gibi bu fikrine biliyorum.

İşte bu insanlar için bir flaş haber's. Bir kişi sizi seviyor zaman ve size tarih istiyorum karar verir, onlar her an durdurabilirsiniz. Dating, ne seviyesi (ciddi veya oldukça ciddi henüz) az olursa olsun işe alır. anladım Çünkü kişi sizi artık denemek zorunda değilsiniz anlamına gelmez istiyor. Eğer kişi sizin gibi devam etmek istiyorsanız, o zaman bunları ilk etapta sizin gibi yapılan şeyler yapmaya devam etmek gerekiyor.

Şimdi, ben şey onları ton satın alma ya da varlık kimsenin beck ve çağır söz etmiyorum. Kimse Paran veya ibadet bir kişi onlar gibi göstermek için yürüyor zemin olduğunu söyledi. Ben de alay ve çevresinde şaka söz etmiyorum. Bu size biraz gibi kişi razz için tamamen's fine, o ve eğlenceli aslında ön sevişme olabilir. Tıpkı sizin gibi kızın örgü çekme ve oyun alanında kum yüzünü shoving arasında bir çizgi olduğunu unutmayın sürece. Onu asla geçmeyin.

Ne ben burada konuşuyorum küçük şeyler. onlar ya da bir şey sizin için güzel söylediğinde gibi günün ortasında rastgele sizinle flört. Normalde, ama geri flört olurdu şimdi artık bunu yapmak zorunda hissediyorum. Zaten onlar size geri gibi biliyorum beri açıkça gerekli görünmüyor. Yani onu ve serin onlar sizin için ne diyorsun heyecan hareket yok oynarlar. Sadece o şanti's dışarı arkadaşları bulmak bir kez 16 yaşındaki bir çocuk görür şekilde düşünün. Ben burada fikir edinmek düşünüyorum.

Alt satırda onu bir kişi / ve seviyor ya da çıkmak istediğini hafife almak asla gerektiğidir. Bu size düşünebilirsiniz nasıl müthiş fark etmez, kimse size tarih istediğiniz vardır. Yerine, birisi size güncel seçer ve onlar gibi kolayca seçebilirsiniz.

언어, 진정한 사랑을 매칭?