9 Haziran 2010 Çarşamba

Beyin Araştırmaları ve "Üstün İnsan" Flört ve İlişkiler için


Yazılarıma birçok erkek ve kadınların farklı nasıl ortadan kayboldu. Ben de yoğun ilgili tutum ve uzun vadeli ve ilişki başarıya uzanan yol inançları yazdım.

son gönderilen mesajları yılında ortadan kayboldu nasıl farklı erkek ve kadınların beyin yapısı ve nasıl etkiler davranış. Bu postayı ben okudum bir kitaptan aldım bazı anlayışlar tanıtmaktır. Yeni mesaj (yakında), Superior Mana € ™ esinlenerek â € ~ Flört ve Medeni İpuçları başlıklı vardır

I â € ~ beyin differencesâ € ™ gönderilen kadın ve erkek doğal avantajları beyinleri sabit kablolama dayalı olsa da ancak her iki cinsiyetten de karşı cinsle daha iyi yapacak bir noktaya onların zayıf yeteneklerini geliştirebilir bitirmek onların â € ~ sözde doğal abilitiesâ € ™.

Son olarak, anlayış ve kadın ve erkek arasındaki bu farklılıkları takdir önemi ile kapattı. Bu yazı yorumlara kitap â € œThe Superior Mana € ™ David Deida tarafından sunulan içine bakar. Bu kitap eril erkek ve dişi erkek arasındaki farkları açıklar. David Deida devletler bu özellikleri gerçek her bireyde olsun erkek veya kadın var eril ve dişil enerjiler için basılı tutun. eril ve dişil ve nasıl bu fark kullanmak kalma ve ilişkilerinde başarı arasındaki bu temel farkı anlamak bu kitabın odak noktasıdır.

cümle erkeklerin özünü özetleyen bir çift ve kadın bana zor ") ilişki içinde aşk akışı (kadınlarda ve erkeklerde kadınsı önceliği vurdu. erkeksi Öncelik özgürlüğü yol açan bir görevdir. True özgürlük ve gerçek sevgi eninde sonunda aynıdır. "

beyin çalışmalarında 2 gerçekler bu görüşü ilgili görünüyordu görünümlü, ilk o erkek beyninin büyük iletişim merkezleri ve daha fazla sosyal uyum ve yapı ilişkileri ya da başka bir deyişle yönelik vardır, kadınlar yönelik olan, â € ~ akışı Bir relationshipâ € ™ de seviyorum.

Fark sonraki şey olsa bile erkek ve kadın benzeri görevleri yapıyorlar birbirlerine aynı oranda beyinleri tam olarak aynı parçalar kullanmak € ™ t dona olduğunu. Yani kadın ve erkek aynı görevler için kendi beynin farklı bölümlerini kullanabilirsiniz. Genel fark kadınların beyinleri çeşitli yerlerinde kullanır iken bir adam ama daha büyük bir derinlik kendi beynin daha odaklanmış bir bölümü olacaktır.

Örneğin, bir kadının beyin, daha büyük bir çeşitlilik kullanacağı sırada bir adam sol hemisfer onun düşünme en yapacak bir matematik problemi yapıyor hem hemisferi kapsayan genel. (Bu bile her iki cinste aynı puanı elde tutan ne yapıyorlar testi).

Bildirimi nasıl beynin haberleşme merkezleri kolayca ilişkilerde sevgi akışı ile ilgilidir. Sonra ™ fark nasıl bir mana € € David Deidaâ kolayca ilişkili olabilecek ™ beyin onun s odak etkisi olmak için iddia odaklanan bir adam hakkında ve görevleri. Deida dikkate David insanların çoğu â € ~ spiritualâ € ™. Belki de bu yüzden. Ya da belki yeterli öz farkındalık onun erkeklik gerçekleştirmek için vardır. Havenâ € ™ t öylesine tanıştım ben canâ € ™ t söylüyorlar.

Erkekler genellikle) Bu kitap öznitelikleri gibi anne üstlenmesi size temel erkekliğim kendini yere yardım edebilirler anne (veya Sevgiliye ihtiyacı küçük çocuklar gibi davranıyor. Tanışma ve ilişkileri canâ € ™ t yardım etmek ama daha iyi oldu. En iyisi daha iyi hissedecek ve temas kendiniz ve kadın daha.

Stars ont offert leurs meilleurs conseils Rencontres