8 Mayıs 2010 Cumartesi

Dating Speed Hızlı Romance bulmak, değil mi

LONDRA: Speed dating, hızlı bir şekilde romantizm bulmak sayılan olarak adını, bir medya raporu Pazar söyledi öneriyor hızlı olmayabilir.

Yeni bir aşk bulmak ve bir cinsel partner bulma 75 saat için maliyeti £ 500 ortalama alır kalma oyun katılan 50 saat sürer, yeni araştırma erkekler ve kadınlar ancak birkaç dakika etkilemek zorunda olgu üzerinde göstermiştir müstakbel ortakları, Daily Mail bildirdi.

Hız-dating çevre 384 gönüllü kullanarak simüle profesörler tarafından Almanya'nın Humboldt üniversite oldu.

Dating kabinleri vardı. Erkekler her kadınla konuşuyor ve üç dakika geçirdim sonra Karnesi kendi seçimleri kayıt.

Anket altı hafta dolduran ve ardından bir yıl sonra. Altı hafta sonra, 15 onlar 25 yaparken de gelişmekte olan bir ilişki içinde olduğunu söyledi olay bir cinsel partner bulduğunu söyledi, medya belirtildi.

bir ilişkide sayısı bir yıl sadece 17 sonra. Araştırmacılar gözlenen olaylar geçen yaklaşık üç saat ve ücret hakkında 20 kilo olarak, bir ortak bulma £ 500 mal olabilir ki.

"Birkaç tarihleri yaşadım, ama hiçbir şey uzun vadeli olarak gerçekleşmiştir. Artık gitme. Rakamlar, "Maria Woods son beş yıl içinde İngiltere'de çeşitli olaylar olmuştur ve kilo yüzlerce geçirdiği şeklindeki sözleri bana sürpriz yok.

Il 14 "G" di datazione e di vita

Braves On Boşanma Battle Merkezleri Bileti


ATLANTA - A boşanmış çift Atlanta Braves görmek için bilet üzerinde kan davalı olduğu.

H. Elizabeth King, bir psikolog, eski kocası Charles Merkezi, bir avukat, onların 2002 boşanma anlaşması kırma evlerine plaka arkasında ortak olduğu dört bilet bölmek suçluyor.

diğer beyzbol hayranları ile bir üçlü ortaklık içinde 82 ev oyunlar Atlanta çift ait biletleri. Her yıl Kral ve Merkezi 27 oyunları dört bilet vardı.

Onlar boşanmış, o her yıl ilk ev oyunu almayı kabul etti. Sonra her 13 oyunları dört bilet almak istiyorsunuz.

bir ortakların sonra geçen yıl ölen Kral mülkiyet yükselmiştir tam bir üçüncü: 27 oyunlar. 82 sezonluk biletler hâlâ eski isim olduğunu ve o ortakları onları dağıtım sorumlu olmuştur.

bir mahkemenin Salı günü işitme - sırasında çift neredeyse birbirlerine baktılar - Kral Merkezi dışarı bu yıl onun programı çakışıyor oyunlar ona bilet vermek için onun yolu gittiğini ifade verdi. Ve o gün oyunlar vardı, o deri kanseri olduğunu biliyordu, çünkü bunu yapmıştı ima ona verdi biletlerinin yüzde 80'i iddia etti.

Merkezi ifade verdi ki 27 ev oyunlar maliyeti yaklaşık 6.000 $ için dört bilet. Ve onun yolu hep, sırayla kendilerine dağıtılan ediyorum, matematiksel bir formüle göre dağıtmak oldu. O arındırılmış söyledi düzenleme kişi veya sordu çakışan program olsaydı.

Şimdiye kadar, avukatlık ücretleri hakkında 13.000 $ gelir.

iki saat ve birkaç tanıkları, bir hayal kırıklığına uğramış Superior Mahkemesi Hakimi Melvin K. Westmoreland sonra yaptığı Center hor cite olmaz ve mahkeme dışında o yerleşmek iki çağırdı karar verdi.

Zaman Center mahkeme salonunu terk etti, Merkez salon dışında haykırdı: "Ben hapse gitmiyorum ben hapse gitmiyorum!"

Copyright 2007 Associated Press tarafından.