2 Temmuz 2010 Cuma

10 Dating Deal Breakers


Birinin canlandırıcı yeni (tanıştım çünkü ya) ve ona yeni bir ışık görüyorum bir tarih iki, dört ve bu tarihler içine bir ilişkinin önünü açmak olabilir dönebildiğimizi Dating heyecan verici. nitelikli olmak Ancak, çeşitli tarihler içine ilk tarihe dönüş yapmak, ortak vardır. Hatta en küçük tuhaflıklar uzun gösterim yapabilirsiniz.

O Mother Nature şu anda onu ziyaret eden, ya da o haftada kazanırsa ne kadar hakkında konuşmaya başladı olabilirdi bilgilendirdi olabilir, ilk buluşma, tüm. Ya da sadece önümüzdeki birkaç tarihlerde yanlış yol ovuşturdu onlar olabileceğini ve bu yüzden artık "ilgilendi."

Tabii orada ilişki anlaşma kesiciler, bu tür yalan ve hile olarak bulunmaktadır. Ama burada kalma çağrısı çılgınım ama fantastik dünyada bazı genel anlaşma kesiciler vardır.

1) yaklaşık bir eski Talking.

2) ödeyerek değil ... ne zaman o did dışarı soruyorum.

3) gelecek hakkında birlikte konuşmak. Gerçekten mi? Zaten?

4) hakkında öfkelendirici veya yıkıcı (örneğin, kürtaj, siyaset) konuları konuşmak

5) çok fazla konuşmak, özellikle kendini hakkında.

6) gereksiz fiziksel (PDA uyarı sevgi olmak).

7) bir plan olmaması. "Peki ne yapmak istiyorsun? Ne yapmak istiyorsunuz? Ne yaparsan yap istiyorum. "

8) Kötü nefes.

9) O / She kaç kişiye uyuyorsun sorar.

10) bir cep telefonu üzerinde konuşmak uzun bir süre, ya da art arda mesajlar veya kez telefon kontrol etmek için.


27 Haziran 2010 Pazar

Pizza sağlık gıda gibi


WASHINGTON (Reuters) - Bu abur cubur esrarkeş's vahşi rüyalarının gerçekleşmesi's - sağlık gıda olarak pizza.

University of Maryland gıda kimyagerler Pazartesi ki yollar artık daha yüksek sıcaklıklarda da pişirme ve yükselmeye zaman hamur birçok vererek tam tahıllı buğday pizza hamur antioksidan içeriğini geliştirmek için bulduğunu söyledi.

Antioksidanlar hasar kararsız moleküllerin serbest radikaller olarak bilinen yol açtığı hücreleri koruyan maddelerdir. Bazı uzmanlar, antioksidanlar kanser, kalp hastalığı ve diğer rahatsızlıkları riskini azaltabilirsiniz inanıyoruz.

Liangli Lucy Yu, bir gıda kimya profesörü, bulguların daha geniş araştırma yollarını sağlık buğday bazlı gıda ürünlerinin özelliklerini teşvik artırmak için içine kaynaklandığını söyledi.

biz pizza seçtik "neden sadece çünkü ABD ama dünya çapında sadece çok popüler gıda ürünü olduğunu," araştırmacı Jeffrey Moore ekledi.

biz yolları (antioksidan) özelliklerini geliştirmek bulabiliriz eğer "Biz, böyle bir ürün için yapıyorum halk sağlığı üzerinde büyük bir etkiye sahip olacağını sanıyordum," Moore ekledi.

Ama Moore ekstra peynir, pepperoni, sosis ve kıyma gibi yağlı toppings yığınları ile kabuk kapak isteyebilirsiniz pizza meraklıları için tavsiye bir dilim vardı.

"Geri olası olumsuz sağlık sonuçları tüm bu diğer şeyler ekliyorsanız, o zaman sen şey size (sağlık) değer açısından ekliyorsanız inkâr ediyoruz" Moore dedi.

Araştırma Chicago American Chemical Society toplantısında, meyveli, kalın kabuk pizza için Mekke yukarı sunuldu.

Araştırmacılar pişirme sıcaklıkları tecrübe, zaman ve fermantasyon süresi pişirme - zaman pizza hamur yükselmeye verilir.
Bir sıcak fırın

Antioksidan seviyeleri kadar yüzde 60 daha uzun süre pişirme ve en fazla yüzde 82 daha yüksek pişirme sıcaklıkları, buğday unu ve antioksidan testi türüne bağlı olarak artarak dediler. Kesin mekanizmalar yer açık değildir, dediler.

zaman ve sıcaklık Pişirme birlikte pizza dikkatli yapılması ezelî yakıcı artabilir, araştırmacılar söyledi. Onlar Fahrenheit 550 derece 400 kadar (204-287 ° C), fırın sıcaklıklarına kullanılan ve 7-14 dakika kez pişirilir.

Bu fermantasyon zamanlarda en çok iki tam gün, baktım ve bazı durumlarda daha uzun süre hamur's antioksidan seviyeleri katına bulundu. Bu muhtemelen kimyasal reaksiyonlar daha uzun süre antioksidan bileşenleri serbest bırakmak zorunda hamur içinde maya neden kaynaklandığını, Moore dedi.

Ortak bir fermantasyon süresi yaklaşık 18 saattir, Moore söyledi.

Çalışmaya sadece kepekli hamur kullanılır. Buğday antioksidanların çoğu kepek ve genellikle rafine un çıkartılmıştır endosperm bileşenleri bulunmaktadır, Moore söyledi. Böylece, uzun ve sıcak pişirme ve uzun fermantasyon olasılıkla daha az rafine un daha sağlıklı pizza yapımında etkili olacağını söyledi.

Çalışma ABD Tarım Bakanlığı ve tahıl örgütlerinin tarafından finanse edildi ama pizza endüstrisi tarafından.