19 Mayıs 2011 Perşembe

online dating ile Deneyimler?


Bu yüzden çok yakın dökülüyor sonra, dostlarım ben onlar için bir online tanışma siteleri denemek dedi yüzden benim eski aklımdan çıkarmak için bazı olumlu dikkat ve bir şeye ihtiyacım var önerdi. Ama başka bir ilişki için hazır değilim yeni insanlar ve barlar benim şey değil tanışmak istiyorum. Ben onun çok iyi değil bir profil çıkarmak ancak bazı sevimli resimleri vardır ve ben Şimdiye kadar bazı çocuklar bazı e-posta mesajları aldım birisi vb tanışmadan, ben sadece konuşuyor ilgileniyorum tercihi belirtilen ettik - Ben onların yanında eşi ya da ganimet arama bulma herhangi bir söz ile çocuklar kaçının. Ben e-postayla oldum Bir adam yaşadığım yerde 45 dakika bir polis memurudur. Ona numarası (ön ödemeli cep telefonu) verdi ve o bana texted dün gece beni aradı. O midnights çalışıyor ama dün yaptığı gün kapalı idi.

The Virgins Tylko randkowym


17 Mayıs 2011 Salı

Çince Dating


ONLINE evlilik broker, ancak Çin'de yaygın olarak yeni bir Çinli web sitesi kendi kafasına evlilik geleneksel fikir çevirerek gelişiyor.

"Asexuals için Marriage" (www.wx920.com) adı verilen sitede Çin'de "aseksüel" insanlar için ilk ve en büyük online çöpçatan olduğunu iddia ediyor. Bunun geçen yıl başlatılan bu yana 7.000 üye çekti söylüyor.

ve içinde insanların küçük ama büyüyen azınlıkların binlerce yıldır kültür hakim geleneklerinden uzaklaşıyor artırıyor yolu - Bu hızlı başarı Çin, Çin toplumunun giderek müsamahakâr doğada internet genişleme göstermektedir.

"Ben bir kaza sonrası cinsel kabiliyetini kaybettiler bir arkadaş, yardımcı fikir geldi," uzak güney eyaleti bir bilgi teknolojisi şirketi için tam mesai çalışıyor sitenin 33 yaşındaki kurucusu dedi Guangxi.

Bir Komünist Partisi üyesi ve bir gönüllü sosyal hizmet uzmanı, kurucusunu da internet adı, Lin Hai sadece kendini tanımlamak için istekli olduğunu, kendisinin o tepkilerini endişe yüzünden site hakkında anne-babası ve iş söylememeye seçti.

"Başlangıçta ben Çin'in her yerinden bir çok insan internet siteme çizildi inanamadım," Lin dedi.

Sitenin müşterilerinin Altmış yüzde seks olamaz insanlar, Lin dedi. Dinlenme "yoldaşlar" işareti üzerine bir ters-seks eş bulmak, genellikle sosyal ve aile baskısı rahatlatmak için eşcinseller için Çince adı vardır. Site özellikle heteroseksüel evlilik ve çocuk doğurma üzerinde kültürün güçlü vurgu nedeniyle cesur olduğunu. Başkan Mao, bir kişinin "iş birimi" veya işveren altında sık sık çöpçatan olarak görev yaptı.

Ama Asexuals için evlilik içinde evlilik kurumu tehlikeli ekonomik ve sosyal kalkınma ile, Çin'in şehirleri çoğunlukla, adapte ediliyor şekilde bir örnektir. Sözde "DİNK" evlilik denilen - ayakta "çift gelir ve çocuklar olmaz" - genç kentsel profesyoneller arasında popüler olmuştur. Bu tür düzenlemeler, ancak Batı'da bir kaş zam olmaz Çin'de hâlâ radikal bir yaşam tarzı tercih olarak görülmektedir.

"Ben hamilelik geçmesi çocuklar, hatta yükseltmek için zamanım yok," Şanghay'da bir Japon şirketi onu geç otuz yaşlarında bir yöneticisi dedi. "Ben değil kocam ile daha mutlu yaşamak için para ve zamandan tasarruf ediyorum."

onu tercih hala tartışmalı doğası altını çizen yöneticisi "Bayan Liu" sadece adını vermek istiyordu.

Başka bir yenilik, nerede çiftler kasten bağımsızlıklarını korumak için hafta içi ayrı yaşamak "hafta sonları evlilik" dir.

"Hükümet yavaş yavaş 1978 sonrası insanların özel hayatlarına çekildi gibi sıradışı evlilik için çok fazla alan vardır," Sun Zhongxin, Fudan Üniversitesi'nde sosyolog dedi.

Çin hükümeti engellemek için tereddüt etmez ya da değil gibi internette sansür şeyler, ama Lin o herhangi bir resmi eleştiri ve uyarıları Asexuals için Evlilik üzerine almamıştı "dedi.

Web sitesi zevkle geleneksel Çin müziği ve ana sayfanın üst kısmında bir batı erkek ve kadın romantik bir resim yer, yeşil bir pastel gölge tasarlanmıştır.

Bu aseksüel evlilik tartışmalar yanı sıra hangi aracılığıyla insanların birbirlerini karşılayacak bir rehber bölümü içerir. Bu, ücretsiz ancak bağış kabul eder.

"Ben, dik açık sözlü ve bir Pekin çocuk iyi ailem davranır istiyorum," bir gönderme tipik "Pekin Kız" yazdı. "Ben bir çevirmen, uzun boylu ve ince am, ben ayda 3500 yuan 2000 kazanmak."

bazı diğer ilanları sesi ve 2001 yılına kadar eşcinsellik bir ruhsal bozukluk olarak listelenen bir ülkede daha trajik olduğu birçok yerde damgalanmış kalır.

"Annemle babam ben yakında bir bebek yoksa çifte intihar etmek asla ve hatta beni görmek için tehdit," bir Bay Wu onun gönderme dedi.

"Birçok ortak çalışanlar Ben on yıldır evliyiz, sırf bir pislik, bir iktidarsız ya da hasta bir insan gibi bana bakmak ve henüz çocuk var."

Scotsman

Doğal Tıp Store


15 Mayıs 2011 Pazar

Yetişkin Online Zor Olabilir Dating


kadın ikna olanlar bizden adamlar tutmak İşte küçük bir sırrı:, hatta çok güzel kadınlar, Kadın kendinden emin ve ilginç bir adam yaklaştı olmak ister. Şaşırdın mı? gerçek ve kendinden emin ve ilginç, çok çok daha önemli, her yaştan bayanlara göründüğünden daha Its vardır. yanı sıra, ancak tuğla ve harç dünyada kalma Thats dating internet için de geçerli, bu yüzden geri eldeki konuya burada kalma internet hakkında konuşuyorduk.

Bir kez flört servisi yetişkin online katıldı varsa, ve orada kadınlara çok daha fazla erkek bulacaksınız erkekler çok daha muhtemel profilleri göz atmak olduğunu ve kadınlardan daha ilk temas ederler. Evet, hala bir kadının dünya. Onun erkeklerin ilk hareketi yapmak için geleneksel. Her zaman olduğu ve her zaman olacaktır. Bazı şeyler hiç değişmez. Thats profil ve resim bu kadar önemli neden.
devamı

Online Dating procura o amor sobre Social Media