14 Ekim 2012 Pazar

Sen Cougar Town bir gezi için hazır olduğuna emin misin?


Nathan Hale Williams tarafından

Annem utanç somurtkan bir sesle geri bir gün bana birkaç yıl denir. Bana söyleyecek bir şey vardı. "Dün gece bir adam hakkında bir rüya gördüm," dedi. Açıkçası, onunla sorunu görmek ve oldukça mutlu olduğunu bilmiyordum. "Eh, daha fazlası var. O çok genç bir adam. "Yine de, sorun göremedim. Sonra, dedi, "genç adam Usher oldu. Ben hiç bir genç adam tarihli sakıncası var? "Benim kahkaha kontrol ettikten sonra, onu Usher vardı özellikle eğer, ben cekti değil emin olabilirsiniz.

Son zamanlarda, ablam-Arkadaşlarımdan birine benzer bir gerçek-yaşam ikilemi ile bana geldi. O popüler tanışma siteleri birinde bir adam tanıştığı, ama 13 yıl onun küçük idi. Onunla bir tarihte gitti ve çok ilgilendi ediyorum. Ancak, onun yaş üstü alamadım. "O iğrenç [erkek kardeşi], aynı yaşta," dedi. "Ama, tatlım, o senin kardeşin değil," diye yanıtladım. Ben her zaman flört ve aşk üzerine geniş bir görüş var, o yüzden gerçekten sorun görmedim. Adam olgun olsaydı, onu mutlu ve kendi tutunabileceği, ardından kendi yaş gerçekten önemli olmamalıdır. Hepimiz kendi ayakkabı boyutu ve onların yaşına uygun hareket "kırk somethings" bol biliyorum.

Hiçbir çocuk;; güçlü bir aile arka plan büyük bir iş - Dahası, ne o adam birlikte hayatını vardı nitelendirdi. Ve onu hesaba göre, o iyiydi. Benim tek ihtar o kağıt üzerinde ve ilk izlenimler sırasında matür olabilir ancak onunla uzun vadeli bir ilişkiye girmek için olsaydı, o zaman onun eylemleri yargılamak dikkate yaşına almak zorunda olmasıydı.

"Ama, sen sadece onun yaşı önemli değil gerektiğini söyledi," diye sorguladı. Doğru, ama benim üst düzey 10 yıl biriyle bir ilişki içinde yapılmış olması, ben de bazı hususlar söz vardı biliyordum. 26 yaşında, ben başarılı bir avukat oldu ve çok birlikte benim hareket vardı. Ben ilişki içine girdiğinde Ancak, ben hala 26 idi. Ve çoğu zaman, eşim ben değildi bazı kararlar için yeterince olgun olduğunu düşünmüştüm. Ben profesyonel olgun, ama çok değil şahsen. Ben okul ve iş elde etmek için benim tüm hayatımı adadım istiyorum, ama benim 20s hala çok fazlaydı. Ben ablam Arkadaşıma benim ilişki ve buna neden olan konular gündeme geldi nasıl bazı örnekler verdi. Bunu dedi, her kişi farklıdır ve benim deneyim kuralı zorunlu değildi.

Onunla ilişkiyi keşfetmek için ablam Arkadaşıma teşvik. (Onlar daha tarihlerde dışarı oldum ve iyi gitmek için devam etmiştir.) O kaybetmek ve her şeyi kazanmak için hiçbir şey yoktu. Ve, biraz genç sevgi hakkı, üvey bazı moral koyabilirim?

Ben sürekli partner herkes için zor olduğunu söylüyorlar. Eğer potansiyel ortaklar koymak daha fazla sınırlama, daha size uzanan havuzu küçültmek. Genç ve güzel bir şey gözünüze yakalarsa, okyanustaki lepistes geri atmak için çok hızlı olmayın. O sadece neye ihtiyacınız olabilir. Peki, bayanlar, size soruyorum: Eğer cougar town bir yolculuğa çıkalım mı?