24 Mayıs 2012 Perşembe

Yaşlılar kendi groove geri almak nasıl


Shelley Rossetter tarafından

Güneş Palm Court Café dışında golf setleri gibi, parti içinde şimdiden başladı. Içecek biri için ikisidir. Müzik blaring edilir. A DJ Cupid Shuffle ve dans pistine bir düzine bayanlar acele oynar. Bu 6:00 babaannenin nerede olduğunu biliyor musunuz var?

O Kings Point emeklilik topluluk yaşıyorsa, o bu yerleşik-sadece sıcak noktada olabilir. O bir tarih var özellikle. Ya da sinsi sinsi.

5.000 'den fazla evli olmayan sakinleri, Sun City Center kalma sahne ölü uzaktır.

Ama biraz ilginç alabilirsiniz.

Her insan için üç tek kadın 2010 Sayımı verilerine göre, vardır. Yaş ortalaması 74.

Perşembe günü, bir DJ Güney Kulübü kafede 5 yıldan 8 pm müzik çalar. Ve, sakinlerine göre, bu genellikle sessiz topluluk yeni insanlarla tanışmak için en iyi yerlerden biri.

Gracie Swagel, 66, orada onun erkek arkadaşı karşıladı.

Bir yıl önce, bugün, bir arkadaş Rick Razick Sr, 77 onu tanıttı.

"O barda otururken," Swagel dedi. "Bana bir gül ve akşam yemeği götürdü getirdi."

Razick önce topluluğu etrafında onu görmüştü, ama emekli Hava Kuvvetleri pilotu sonra ilgi olmamıştı.

"Kadınlar bol vardı burada," Razick dedi.

Ne değişti?

"Beni ağına düşürdü," dedi. "O bana çok güzel."

Swagel, dul için, partner haline geri almak için cesaret çektik.

"Bütün dünya değişir bir eş kaybetmek," dedi. "En zor şey başlamak oldu."

Birkaç planı kendi yıldönümünü kutlamak için erken bir Sevgililer tarihe sahip.

"Biz bunu nasıl çalışacağını bilmiyorum," Swagel dedi, "ama biz burada ve şimdi mutluyuz."

Başka bir yerde kalma gibi bir çok çalarsa o çünkü, o var, Mary Haverstock, 79 dedi.

Onlar on yıl önce Kings Point taşındıktan sonra Haverstock kocasının yakında vefat etti.

O zamandan beri, o yaş olarak kalma ile ilgili birkaç şey öğrendi.

Kadın hala aynıdır.

"Bu daha çok kıskançlık ile lise gibi," dedi.

Erkekler hala kadın deli etmek için yeteneği var.

"Onlar gençken o kadar farklı değildir," dedi.

Ne değişti? Arkadaşlık yine kendiniz için yaptığınız bir şey olur, dedi. Endişelenecek hiçbir ile check in ebeveynleri ya da diğer insanlar vardır.

Haverstock dans seviyor, bu yüzden genellikle Perşembe günleri Palm Court Café gelir ve dans pisti etrafında bir kaç tur sürer.

Bir erkek gözünün yakalar ise, en azından o onunla çıkmak kabul etmeden önce onun nasıl davrandığını görebilirsiniz.

"Burada bu konuda güzel şeylerden biri bir grup ortamında erkeklerin karşılayabilir olmasıdır" dedi. "Onlar bir beyefendi iseniz, size bir tarih kabul önce olduğunu öğreniyoruz."

Bobbi Burnette, 55, kıskançlık parçası kabul eder. O 53 yaşındayken kocası ile Kings Point taşındı ve o hemen onun yaşı nedeniyle lambasted söylüyor.

"Ben buraya taşınan ve diğer kadınlar benim bağırsaklar nefret," dedi.

O şimdi boşanmış. O hızla komşuları kalma o ilginizi oldu bir şey olmadığını bulundu

"Erkekler bir sürü bir hemşire veya bir çanta arıyoruz" dedi. "Ben de değilim."

Sonra sakinleri genellikle sessiz tonlarda "güveç tugay" olarak adlandırdıkları eşit bölünmüş toplumda bir erkek bulmanın çok umutsuz kadınlar vardır.

"Eşi vefat bulmak için gazetelere bakmak kadınlar vardır," Burnette dedi. "Sonra onu bir güveç getirmek gideceğim."

Burnette şimdi topluluk dışında yaşayan bir adam tarihlenmektedir.

Jack Keller, 78, ve Carol Carter, 71, Kings Point araya geldi. Her ikisi de önce evlenmiş. Keller dul ve Carter boşanmış olduğunu.

Onlar da ciddiye almamaya çalışın.

"Biz birlikte çok eğlenceli bir oyun var ve biz gülmeye," Keller dedi.

Genellikle at yarışları veya dans gidin. Bazen Carter pişirir.

"O bir plaka üzerinde bir sümüklü böcek koyar," Keller şaka yaptı.

O, onu takip onu görünümü ve onun türlü doğa çekti, dedi.

Carter için, bir öpücük için aşağı indi.

"Onu öptü ve onu öptüğümde, işte buydu."


23 Mayıs 2012 Çarşamba

Modern Valentine Görev olarak, Arkadaş Dijital mi


Sevgi emek kayıp değil - en azından, online değil.

Çoğu insan için flört sadece Sevgililer Günü için zaman dışarı bir araştırmaya göre, artık resmen dijital bir çabadır. Psychological Science Derneği (APS) tarafından yaptırılan, 64 sayfalık raporda 400 psikoloji çalışmaları ve kamu yararı anketleri analiz ve arkadaşlar ile tanışmak için sadece ikinci, internet üzerinden yapılan bugün ki en romantik bağlantıları sonucuna vardı.

Yani favori hipster kıyafetleri süslen dizüstü ile yerel kahve kulübede asılı tarafından insanlarla tanışmak için çalışmakla cilveleri verilen pek şaşırtıcı olmayabilir. Ve iş yerinde günümüzde potansiyel siyasi ve etik kırılmaların dolu olduğu için bir tarih bulmak için yer yok: Onun için mi çalışıyorsunuz? O, benim için çalışır mı? Oh, unut gitsin.

Birçok hesap By - arkadaşlar kişisel bir anket de dahil olmak üzere - online dating sahnenin artık bir zamanlar yaptım stigma taşıdığı canlı bir sosyal ortam olduğunu. Geri 90'lı birçok arkadaşın meselesi nedir "ile söylenmek istiyorsunuz? Eğer bir barda herkesin karşılamak mıydık? "Insanların yüzde 1'den az online veya offline personals aracılığıyla ortakları bir araya geldi budur.

2005 yılında, tek Amerikalıların yüzde 37'si tarihleri ​​çevrimiçi kurmuştu. Bugün, yaklaşık 40 milyon Amerikalı, her ay, tanışma siteleri ziyaret üç ilişkilerde kabaca bir çevrimiçi başlatın ve 120.000 evlilikleri bir yılı aşkın (Online Dating dergisine göre) Web çatallanabilir edildi.

Nitekim, birkaç arkadaş onlar, online Bende bu sütun için araştırma başlayana kadar bilmiyordum bir gerçek, kendi (güncel) eşleri bir araya geldi bana başvurdu. Yani belki çevrimiçi ekleri bağlı bir stigma bir şey hala var.

Insanlar daha sık çevrimiçi takma olsa da, herhangi bir bilimsel ya da sihirli algoritmaları bağlı değildir. ASP çalışma, özel bir yazılım kullanarak bir maç bulmak daha iyi bir iş yapabileceği hiçbir nesnel kanıt olduğunu belirterek, tanışma siteleri tarafından tüm bu iddiaları reddediyor. Bir arkadaşım Belki kalabalığın içinde doğru kişiyi bulacaksınız. "Alışveriş merkezi olacak gibi" diye Match.com gibi büyük sitelerin bulundu belirterek, bu doğruladı, ancak isabet daha özlüyor vardır.

Ben eHarmony mutlu görünüyorlar insan tanıştığınız ederken, denedim diğerleri o "iğrenç." Bulundu Birçok kişi dayanarak özellikle bu Nerve.com gibi çıkarları, ya da bir hitap edecek bir küçük siteyi bulmasını tavsiye yerel toplum grubu.

Sitelere erişimi ve iletişimi sağladığı için Dijital partner, araştırmaya göre, uzun vadede başarılı romantik ilişkileri verim alınabilir. Bu siteler ile büyüyen bir konfor seviyesi için birçok nedenleri vardır, inanıyorum. İlk rejeksiyonu önceden yer alır ve isim olmasıdır. Siz kaç kişi (barda kalıcı hakaretler çok daha iyi) sizi teslim ve sonra görevden aldılar bilmek zorunda değilsiniz.

Dijital Arkadaşlığın ikinci cazibe esnek olmasıdır. Bu hafta Meşgul? Önümüzdeki hafta başvurun. Rahat profil üzerinden gözenek bin erkek olan yok mu? Tüm kadın profilleri gizli nerede HerWay.com gidin. Kadınların, erkeklerin profilleri üzerinden gitmek ve sonra kim temasa karar. Bazı kadınlar erkeklerin kişileri tarafından "bombalandı halı" olma yaşamış sorunu önler. HerWay.com bir kadın teması başlattığında çevrimiçi daters başarıyla bağlanması için en az beş kat daha fazla olduğunu iddia ediyor. Şaka yok.

Bu sahnede çalışan üçüncü nedeni ise çalışma olmasıdır. Tüm bu kişisel bilgiler, sevdiğiniz şarkıları, size akşam yemeği, vs davet ediyorum tarihinin üç ünlü kişi, doldurarak zaman ve çaba gerektirir. Yani bu bir kendini seçerek, hedef odaklı grup. Tabii ki, kadın ve erkek arasındaki farklılıklar çevrimiçi giderek silinmez.

APS raporuna göre, önemli bir partner sitesi 6485 kullanıcılarının bir çalışma, erkeklerin kadınlara nazaran üç kat daha fazla profilleri izlendi bulundu. Bu gerçek arkadaşlık sıkan bir potansiyel olduğunun altını çiziyor: Bu online alışveriş dönüşebilir. Araştırmacılar bu kişi aşırı "yargılayıcı" ve seçici yapabilirsiniz uyarıyorlar. (Peki o Adele sever ise; onunla gidin.) Ayrıca seninle tanışmak önce çok fazla dijital diyalog gerçekçi olmayan beklentiler üreterek vızıltı öldürmek uyarıyorlar: "O kadar dikkatli online oldu, ama artık pek çağırır."

Eğer ciddi bir ilişki arıyorum ve sağ birisi bu dakikada bulmak istiyorsanız değilseniz Doğal olarak, bunun için bir uygulama var. En az iki buhar, er toplayıp gibi görünüyor. Skout bir yakınlık dayalı başka single "fikirli" gibi tanıtarak 7 milyon üye ve eserleri bulunmaktadır. Benzer bir uluslararası konum tabanlı mobil uygulaması, aynı zamanda SinglesAroundMe var. Diğerleri Blendr ve Grindr vardır.

Tanışma siteleri, sen ne olursa olsun gelince, "Sen dürüst olmak zorunda," online iki yıl onun erkek arkadaşı bulunan bir kadın önerir. "Ne istediğini bilmek zorunda. Ve bunu elde etmek için vazgeçeceğim bilmek zorunda, "dedi bana. O ve diğerleri de sağ ön kadar bazı zorlu sorular, size yüz yüze yapmak mümkün olurdu şey sormak olduğunu kaydetti.

Yani şimdi online dating ana gitti, oraya için hiçbir mazeretiniz yok.

How To Be Bad A Incontri