28 Nisan 2010 Çarşamba

Aşk gerçekten iyi Kot olduğunu


Çoğu kadın için, cinsiyet ve yeni bir gardırop arasında seçim basittir - onlar giysiler için gidin.

ortalama olarak kadınlar onlar yüzde 2 seks itibaren üç yıl için yeni elbiseler karşılığında kaçınmak için hazır bir dolaptan yeni giyim dolu için 15 ay boyunca seks vazgeçmeye istekli olacağını, yaklaşık 1000 kadın yeni bir ankete göre demek 10 ABD şehri.

kadın ankete katılanların altmış bir yüzde onu daha kötü bir ay boyunca seks vazgeçmek giyim sevdikleri makale kaybetmek olacağını söyledi.

"Bazı insanlar kıyafetleri adam yapmak söylüyorlar, ama doğru kıyafet bile," moda tasarımcısı, stilist ve TV kişilik Carson Kressley Straight Guy için reality TV programı "Queer Eye" bir bildiri ankette eşlik dedi onu değiştirebilirsiniz.

Çalışma ayrıca, elbise çoğu ilişkileri daha iyi aşınma önerdi.

18 yaş ve 54 arasında ortalama kadın yıl 12 için giysilerin en sevdiği makale ve bir buçuk yıl, bir yıl daha uzun onun en uzun ilişki düzenlenen's asılı bulunmaktadır.

Katılımcıların ya da yüzde 70 hemen hemen dörtte üçü de sevdikleri ilk görüşte zaman giyim mükemmel makale, kadınların sadece yüzde 54 olarak doğru adam lekelenme olan güveni ise bulma geldi inandığını belirtti.

kadınlar ya da yüzde 48 yarısına yakını, tüketici ürünleri devi Unilever tarafından ankete katılan giyim sevdikleri makale daha onların insandan daha güvenilir onlara güven vermek ve onları seksi hissediyorum yapma dedi.

Copyright © 2007 Reuters Limited.


Eğer tarih kir almak istiyorsanız, Web siteleri yardım amacı


Sarah Langbein
Sentinel Staff Writer
24 Eylül 2006

sıçrama çekmeden önce, bu arka plan kontrolleri sipariş ve özel araştırmacılar emin Miss sağ değil yapmak için işe Bayan Sağ veya yeni beau Sıkıntılar tarafından aranmakta olmadığını.

Bazen işler kötü alabilirsiniz. Bir girişimci tüm kadınlar üzerinde isimleri göndermek için çağrıda bulundu ve sözde onlara haksızlık erkeklerin karşı karşıyadır. Fazla 17.000 küçümsemelerine kadınlar gemide, DontDateHimGirl.com verme geldim hemen bir hit - Bir şanssız erkek Web sitesini ödemesiz için izin verilebilir.

Hoş o sıradan herkes Google olmuştur kötü elma, ayıklayacaktır dünyasına - hatta aşkını ilgi.

Maryssa Montgomery, 27, Orlando's Waitiki Retro Tiki Lounge bir laid-back garson, o bitmiş değil. Ama babasının vardır. Zaman Montgomery altı ay önce onu co-işçi, Joseph Webster, dating başladı baba ayrıntıları istedim.

"O online ona baktı," Montgomery diyor. "Onun adı ve soyadı istedim. O ben zaman biliyordu sanmıyorum onun adresini istedim. Onun bir şey bulacağını olmadığını söyledim."

Ve bunu yapmadı. Montgomery o tipik onu gut ile gider diyor, ama ekledi: "Sadece babam benim gut güvendiği sanmıyorum."

Florida dahil olmak üzere bazı devletler olarak, ceza-arka planda kontrol online satın alabilirsiniz. Çatal üzerinden 23 $ ve Florida Bölümü Hukuk İcra (www.fdle.state .fl.us / CriminalHistory ile) sizin için ülke çapında arama yapacak. Ya da, mahkemenin yerel katip olarak sık dava için kullanıcıların sörf Web izin Web siteleri, bir göz atmanız. adliye sulu ayrıntı için kafa.

Bilgisayarınızı sandalyenin rahat bırakmak istemiyorsanız, var kullanıcılar ön elemeden adaylar söz tanışma siteleri çevrimiçi. Eğer "gitmeden önce ya da" know - Matchinform.com değerlendirmek için onların tarihlerini online lovers sağlar.

Hile yapanlar dikkat

Kadınlar erkeklerden daha fazla kontrol çalıştırmak için hevesli olduğu görülüyor. Dont DateHimGirl.com bir durumda, tarama kendi başınıza yapabilirsiniz.

"Ben sadece bir yolu var kadınlar araya gelmesi ve her kötü flört deneyimlerini diğer uyarmak için gerektiğini düşündüm," yaratıcısı Tasha Joseph, 33 dedi.

Güney Florida tabanlı bir Web sitesi için 100'den fazla poster sürünür, yalancıların, oyuncular, bağımlısı, ve aklınıza gelebilecek her çirkin terim olarak Orlando erkeklerin saydı var. Onların bazen küfür-bağcıklı tirades olsun kişisel ve noktasına, her zamanki uyarı izledi: Tarih onu, kız vermeyin.

Take Örneğin, Daniel Orlando dan.

"Dolandırıcı! Dolandırıcı!" Bir buharı kadın sitede yazılmalıdır. "Bu sadece bir uyarı kızlar, ben kesinlikle kendim için onu istemiyorum, ben kesinlikle başkasının onu istemeyen, hatta en kötü düşman. Oh, ve o satırı he's tek kızsın çeker hiç aşk ile, yüzüne gülmek düşmüş! "

600'den fazla kişi Daniel's profile izlendi var.

Diğer iddialar kadınlar onlar eski eşleri kocalarının para ve yeşil kart için kullanmıştır söyleyerek bir cinsel yolla bulaşan hastalık edinsel iddia karış. İkincisi bu yanıtı var - tüm büyük harf - bir okuyucu: "Kızlar dan - bu kadın yardım etmeli ve ona bu domuz karşısında savunma için her bir doların bağış gönderin!"

Bazı bu sayfalarda sözde "domuz" birlikte Joseph ve onun site mücadele bantlı var. Buna karşılık, onlar www.classaction-dontdatehimgirl.com başlattık. Diğerleri DontDateHimGirl kendi yanıtlarını attılar. Com, onların kötü profilleri yanına doğru. Todd Hollis, Pittsburgh bir avukat, hakaret için Joseph dava ediyor. İki Çarşamba Dr Phil üzerine dışarı duked.

"Bay Hollis yorum onun hakkında diğer kadınlar tarafından site sahibi sorumludur beni tutmaya çalışıyor," Joseph TV talk-show söyledi. "Ben, o yorum yazmadım ve ayrıca, ben sorumlu değilim Yasa."

Hollis, Web sitesi eşitsiz bir oyun alanı yaratıyor söyleyerek itiraz etti. "Kadın gizli kalmasını süre Erkeklerin resim tarafından belirlenecek edilmemelidir."

Bir kadın, Diana West Palm Beach, görevinde bir şekilde bir adam hakkında negatif enerji serbest bırakmak olduğunu söyledi kime o nişanlı olduğu için. dışarı açar, o zaten bir karısı vardı. Onun aynı numara için düşmek başka kadın istemiyordu.

"Benim uzun zamandır bunu başaracağız alınan bu," Diana, durum o sadece "devam istiyor, çünkü bu onun soyadını kullanılamaz üzerinde konuştu" diyor.

Araştırmacı

Çevirme Yanı, gelecek ay Joseph ona son çaba tanıtıyor, GreatGuysTo Date.com On.

"Esasen, kadınlarda yaşamlarının büyük çocuklar - adamlar global kalma havuza olmalıdır hakkında gönderebilmek için Internet üzerinde bir yer," Joseph diyor. Ben kadınların onların kötü uzanan deneyimlerini paylaşabilir Internet üzerinde bir yer olsaydı, orada onların iyi flört deneyimlerini paylaşmak bir yer de olmalı hissettim çünkü "Ben, site oluşturdu ve düşünmek erkekler hakkında konuşmak harika. "

Henüz memnun? Sen Carmen Naimish Kaliforniyalı bir özel dedektif ve DateSmart.com kurucusu uzmanlık askere olabilir

"Eğer tarih... Araştırmak," Naimish sloganı olduğunu. 500 $ bir başlangıç fiyat, o derin senin bal üzerinde mal bulmak için kazacağız. "Eğer düşünüyorsanız bir sorun var, muhtemelen haklısın," Naimish ona müşteri hunches diyor. Onun müşterileri çoğu başarılı profesyonelleri ve yaklaşık yüzde 60 olan kadın.

kadın müşterilerin çoğu bilmek istiyorum, "diye gerçekten boşanmış mı?" Erkeklerin çoğu bilmek evli kaç kez kadın olmuştur istiyorum.

bir durumda, Naimish diyor, o kızı adlı yardım için 69 yaşındaki kadının düğün çökertti. Bu annenin Bay Doğru Bay Yanlış olduğu ortaya çıktı.

"Ben arkadaşıma omuz üzerinde dokunarak gibiyim," Naimish diyor. "Ben gönül yarası insanları kaydetmek istiyorsanız, afetler ve mali berbat."

Sadece kız ona sormak

Yerel dating guru Michelle Valentine arka plan kontrolleri ve özel müfettişler anıldığında scoffs.

"İnsanlar yanlış bir güvenlik duygusu yaşıyor," Sevgililer diyor. Bazen kırmızı bayraklar kağıt üzerinde görünmüyor, diye ekliyor.

Ayrıca, bu romantizm öldürür.

Kendi soruşturma mı, Sevgililer öneriyor. arka plan kontrolleri yerine "ön bilgi" için Bak, diyor. suitors basit sorular, içinde kendi cevaplarını kendi karakterini ortaya koyacaktır sorun. Örneğin, kişinin geçmişteki ilişkilerini anlatmak istiyoruz. Amaç yanıt yoluyla bulmaktır, sesi ve beden dili nasıl giderler tedavi edildi. Bir öfke duygusu mu? kişi kullanım aşağılar dili geçmiş aşk başvurmak için mi?

Winter Park Buluşma uzmanı ve antrenör, şık kırmızı elbise ve kalp şekilli mücevher takıyor, tekler yavaşlatabilir ve "eski moda kur uygulamaları dönmek gerek" diyor. O anda çok sayıda kişi kalma inanır - seks yok, diyor - ve bu şekilde havuz daralma. yardım için, Valentine hoşlanır oynarken Cupid, ister kendi online sitesi veya topluluk ortaya çıkıyor üzerindedir. Cumartesi gecesi, o Milli Singles Haftası onuruna bir suare ev sahipliği yaptı.

"Single ile sorun günümüzde bir acele konum ise," Valentine diyor.

Değil Amy Zaccaria, 25, Tampa, Perşembe Eola Şarap Co Winter Park annesi ile şarabını yudumladı ve kısa bir süre-anne-in-law ve arkadaşlar düğün-elbise alışveriş uzun bir günün ardından gerekir.

O onayı onun damgası - Alacağınız en iyi arka plan onay verdi tıp okul arkadaşı ile hayatının aşkı bir araya geldi, kız arkadaşlarının söylüyorlar. Yine de, o, onun genç yıllık haber, potansiyel bir suç geçmişi değil seyir onu yeni bal Birkaç hafta sonra googled, diyor.

"O nedenle onu Googling iseniz, ilk etapta ona uzanan olmamalıdır," Zaccaria diyor.