10 Ağustos 2011 Çarşamba

The Dance


O bir glade güzel bir kız görünce bir adam ormanda yakacak odun toplanması. O sabah çiy gibi taze söğüt, gibi ince, saçları uzun ve ince, o beyaz bir tunik giydi ama ayaklarının üzerinde bir şey vardı. Ve o dans ediyordu.

Adam dans izlerken, mıhlanmış duruyordu. O şimdi biraz daha uzakta, şimdi ona karşı biraz daha yakın dans, onu görmek için değil ilk görünüyordu. Sonunda o adama baktı ve gözleri bir an için bir araya geldi, ve o bir adım daha yakın ona o dans gibi geliyor gibiydi. Yine baktı, adamın yüzünde bir gülümseme görmek için düşündüm ve ona doğru yürüdü. Ama daha uzakta dans ve durdu.

Uzun bir süre diye bekledi, ama o geri bakmadı ve bu yüzden ona doğru yürümeye başladı, ancak yine koştu o uzakta dans ve hızlı yürürken, o kadar daha o ondan görünüyordu ve , o, yok olmaya yüz tuttu ve arama o gibi, yine onu bulmak olamazdı.

Geri köyünde adamın hikayesini anlattı ve her erkeğin kızı görmek için onun dansını izlemek için glade gitti ve her zaman ona aşık oldum. Daima o gülümseme ve onları davet etmek gibiydi ve her zaman onu kovaladı ve o her zaman kayboldu.

Bir gün avcı ormanda geldi, o bir geyik izi vardı. O geyik saplı olarak aniden kız dans gördüm. Durdu ve bir an için onu izledi, ama geyik daha uzağa başlamıştı, bu yüzden o geçti ve o geri bakmadı.

Bir süre sonra avcı, orman içinde tekrar bir domuzu izi vardı bu sefer. Yine yakın bu süre dans kız çıktı. Yine durdu ve o baktı diye ipucu ile bir gülümsemeyle ona baktı. Ama domuzu ise başlamıştı, bu yüzden sertçe başını salladı ve yürüdü.

Avcısı olarak çalışan domuzu kapalı, güzel kız, hatta eskisinden daha yakın, önünde göründü. Gözleri bir araya geldi, ama onun geçmiş koştu ve onun göz köşesinde yılında bıraktığı gibi, bir an için onu durdurmak dans gibi görünüyordu.

Zaman geçti. Avcı onun oklar yapmak için odun toplamak için ormana geldi. Dansçı daha uzakta, eskisinden daha ortaya çıktı ve bu sefer onu izlemek için durdu. O şimdi uzağa bakarak, şimdi artık kayıtsız, ona gülümseyerek ona bakıyordu şimdi, yakın, ona doğru adım adım çizim dans etti. O hızla ona doğru yürüdü ve o bir an için beklemek gibi görünüyordu, ama sonra bir kaç adım uzaklıktadır dans etti. Sonra durdu, döndü ve uzaklaştı.

Avcı her hafta ormana geri geldi. Ve her hafta o bir an için dans izledi ve her hafta onu doğru dans, ona doğru yürüdü, ve o her zamankinden daha yakın görünüyordu, ama o uzakta dans etti ve oradan ayrıldı. O, geyik ve yaban domuzu kovaladı ama dansçı kovalamak vermedi.

Bir gün avcı ormanda geldi ve güzel bir gün ormanda bir adam canlı ve güzel bir kız dans görmek için iyi oldu çünkü dansçı, ona baktı, o geniş bir neşeli bir gülümsedi. Kızın gözleri gibi geniş bir doe oldu; o dondu ve utanarak baktı. O kadar baktığımda o gülümseme nazik, hala oradaydı. O kız başını salladı ve sol.

Birkaç gün sonra avcı ormana tekrar geldi, ama bu sefer yalnız değildi. Bir avcı, onun yanında oldu. Dansçı şaşkın şaşkın, onun gözleri faltaşı gibi açıldı göründü. Dans, daha çılgın bir hız aldı. Ama avcı görünümlü değildi; o avcı bakıyordu. Dansçı onları ormanın kenarına tüm yolu takip etti ve asla bir kez avcı geri aramak yaptı.

Önümüzdeki hafta avcı ormanda tek başına geri geldi ve dansçı onun hareketlerindeki üzgün ve endişeli görünüyordu, bu yüzden ona baktı ve gülümsedi, ve bu sefer o da gülümsedi. O eve doğru dönmeye başladı, ama o ona bakmak için döndü, böylece dansçıların gözleri yeniden geniş oldu. Ileri, yan, ileri, bir adım bir adım bir adım ona çok yakın dans ediyordu. Avcı tekrar hafifçe gülümsedi ve tekrar ayrılmak döndü. Ve şimdi dans olduğunu ve onun dans aşağıdaki olduğunu kendisi olduğunu görünüyordu.

Onlar uzun bir süre gibi görünen bu gibi dans etti. Ve şimdi neredeyse dokunmadan edildi. Avcı kız doğru elini uzattı ve onun elini tuttu, ve onlar el ele dans etmeye devam etti.


8 Ağustos 2011 Pazartesi

Modern Çiftler «Eski Tarz Kuralları Terk mi


Jane Lee

NEWS.com.au okuyucuların çiftler ilk tarih Hollandalı yerine adamla ayak tasarıyı denemelisiniz söylüyorlar.

Bir kez şövalyelik, kadınların daha fazla kazanç kapasitesi büyük yazısız kuralları ve bir hareket, geleneksel aile reisinin rolleri uzak bir alan delik bu "eski moda" gelenek yardımcı olmasına rağmen, okuyucular söylüyorlar.

Yorum bulundu kadınların erkekler ilk günü çok harcanan zaman rahatsız hissettim bir online anket sonra gelmek.

Uygun miktarda bir gece için 108 $ düşünce - ING Direct tarafından yapılan anket, erkeklerin ortalama beklenen ne kadar abartılmıştır bulunan çoğu kadın 85 $ yeterli olduğunu söyledi.

Ama lisans, henüz ilk günü 27 $ daha az harcama olarak McDonald kupon kırmak gerektiğini de en çok kadınlar tarafından çok ucuz seçildi.

Birçok okuyucu, ancak bunların en unutulmaz tarihler dahil çok az para söyledi.

Sydney Belinda çift birlikte var ne kadar iyi aşağı haşlanmış iyi bir tarih sırrı söyledi.

"Ben hiç bir tarih harcanan en iyi zamanı Sydney Gözlemevi gidiyordu Biz onun yerinde bir şişe şarap paylaştı ve önceden bir sohbet vardı içeri almak için 17 $ oldu."

"Gecenin sonunda, biz de astronomi ile ilgili bir şey öğrendim ve bir kaç gülüyor ve yakalamak istiyorum. Bu benim için mükemmel bir tarih! "

Sorunu çözmek için, Kate Brisbane gibi okuyucuları o ödeme sırayla kur maliyetini paylaşmak için tercih söyledi.

"Biz yarısı gitmeli" dedi. "Zaten tarih adamların çoğu daha fazla kazanmak, bu yüzden ben onları ödemek için beklediğiniz bir yolu yoktur."

"Bu adam bana bir içki satın almak için teklif çok güzel olduğunu söyledi. Ben sadece bir sonraki almak için teklif"

Bazı erkek okuyucular şirket değil, önemli olan tarih maliyeti bilmek için iyi olduğunu söyledi.

"Ben hiç oldum Çoğu kadın bağımsızlık gösterir ve aynı zamanda SİZİN şirket değeri bu kadar fantastik 'tarih' maliyet paylaşımı tercih," David Anthorpe söyledi.

"Her şeyi kendiniz, kendileri için bir yükümlülük ve beklentisi rahatsızlık duygusu yaratmak için ödenmesi ve tarihini iyi olduğunu düşünüyor."

Reader Tom Hannemann ilk birkaç tarih onun ardından işsiz ortağı Yeme ve yemek harcanan kendi deneyimlerini paylaştı.

"O bana bunu beklemiyorduk üçüncü vesilesiyle her zaman sonra ve o çamur içinde bir domuz olarak memnun olduğunu söyledi (sic) her yerde sürece biz birbirlerinin arkadaşlığından zevk olarak. Ben aşık şaşmamak gerek! "

ING Direct tarafından bu ayın başlarında çevrimiçi yürütülen araştırma, erkek ve sırasıyla ilk günü için ödeme ve ödedik "en uygun miktarda" ne kadınlar istedi.

18 ve 69 yaşları arasında 1015 kişiye anket, bu ayın başlarında kadın bir tarihte 192 dolar harcadı erkekler 'çok fazla' ödemişti düşündüm bulundu.

Dominatrix legt City's Wensen


Beyazlar Çevrimiçi «Beyazlar tercih


ABD beyazlar, siyahlar romantizm bulmak için ırk bariyerini geçtiği olasılığı daha yüksektir ise, kendi ırkının üyeleri bugüne kadar tercih, araştırmacılar öneririz.

University of California, Berkeley, araştırmacılar ırksal tercihleri ​​ve hizmet 2009 yılından 2010 yılına uzanan büyük bir İnternet online aşk arıyor 1 milyon ABD single profilleri online aktivite analiz etti.

Online flört servisi ırk içinde şimdiye kadar sadece istiyorsa abonelerine sordu, ya da onların yarış dışında birini tercih durumunda, ya da herhangi bir yarışın tanışma birisinin açık olsaydı.

Başyazarı Gerald Mendelsohn ve arkadaşları onlar aslında temasa kişi ile çevrimiçi daters belirtilen tercihleri ​​karşılaştırıldığında söylüyorlar.

"Bir ortak yarış kayıtsız kim söyledi, genç erkek ve siyah büyük olasılıkla," Mendelsohn bir açıklama diyor.

"Siyahlar daha fazla Beyazlar, erkekler ve genç katılımcıların daha eski daha daha daha fazla kadın aynı ırktan bir ortağı için tercih belirtti."

Beyazların yüzde 80'den fazla beyazlar temas ve yüzde 5 daha az siyahlar temasa genç ve yaşlı katılımcılar için düzenlenen bir eşitsizlik.