7 Ağustos 2010 Cumartesi

bir tarih için Desperate, Singapur mahkemelerinin çöpçatanların


Singapur tekrar çöpçatan oynuyor. Desperate onun doğurganlık hızı, şehir-devlet hükümet artırmak için yeni hizmetler ve flört teşvik faaliyetlerini finanse edeceğini söyledi.

Hükümet Cuma günü o kadar S $ 50.000 (16.978 £) "bu single için" cinsiyet dengeli sosyal etkileşim imkanı onaylanmış projeler için maliyeti yüzde 80'i kadar ödeyecek "dedi.

İlgili tarafların www.mcys.gov.sg. de uygulayabilirsiniz

Singapur a götürmek karıştırmak için onun çalışkan vatandaşları ve daha sık karıştırmak almak için, Romancing Singapur "gibi" kampanyaları tanıtmak ve daha büyük aileler teşvik etmek için mali teşvikler sunuyor.

Ada-devlet insanların seks ne sıklıkta bir ankette, Durex Global Seks Araştırması geçen Aralık ayında yayınlanan göre 41 ülkede 40 sırayı aldı.

sadece 4.400.000 kişi, Singapur kendi işgücü piyasası ve yetenek havuzu etkileyebilecek olarak shrink nüfusu görmek için göze alamaz ile.

Onun doğurganlık hızı, bebek kadınlara üreme yıllarında doğan ortalama sayısı olarak tanımlanan, 2,1 nüfus sürdürmek için gerekli aşağıdaki 1,24, geçen yıl düşük çarptı.

Doğurganlık hızı 6,0 olarak 1950'lerin sonlarında yüksekti.

Copyright © 2006 Reuters Limited. Tüm hakları saklıdır.