16 Aralık 2009 Çarşamba

Kontrol Sorular ile

Ben büyük bir mali satış organizasyonu için bir satış yöneticisi AM. Gibi, düzenli satış konferanslar, eğitimler ve atölye çalışmaları devam. Konu sorular ile önde gelen satış kontrol edildi belirli bir seminerde.

Günün Konferansı'ndan sonra üzerine, bir arkadaş ve otel barında birkaç kokteyl sahip de vardı. Biz Florida ve dışarı dayanır konferans Chicago kış olduğunu, bu biz dışı açıktı-Towners.

Herneyse, çok çekici, genç bir kadın yalnız bar genelinde bizden otururken gördü. Zaten günlük seminer konu bahsediyorlardı beri Ben onu ve onun numarası almak karşılamak için aynı tekniği kullanmak inanıyordu arkadaşım söyledi. Yani, bunu bahis.

Sonra yürüdü ve beni mazur ve kendimi tanıttı söyledi. Diye sırayla merhaba dedi. Ben sanki değildi o baktı ona Buralarda ve o kabul etti. Ben, "Büyük bana, ne sevdiğiniz yemek eğer istediği şey olabilir size sorayım. Söyledi?" Diye questioningly, "Istakoz biraz yanıtladı."

Ben, "Mükemmel. Chicago in Here, ne ıstakoz eğer her yere gitmek istedim olabilirdi en sevdiğiniz yer olurdu?" Dedi Dedi, "Kral Yengeç Tavern de Istakoz Diablo seviyorum" dedi.

"Gerçekten mi? Yani, eğer kazanmıştı, ben, bir radyo yarışma, büyük olasılıkla, sağ giderdim Cuma gecesi Kral Yengeç de ücretsiz ıstakoz yemekleri vermekten demek bilmiyorum?" Diyor, sonra düşündüm dedi, "Evet, isterim sanırım." "Bile bir diğer yarışma kazananların yemek zorunda kaldı?" "Evet, o ok olur sanırım" diye gülümsedi.

"Bile diğer galibi bendim?" Bir an düşündüm ve ona cevap vermek için hafif bir gülümseme ile bekledi. "Hayır," hâlâ hafif bir gülümsemeyle wouldn't mind.

Kral Yengeç Tavern de "O zaman, Cuma gecesi bir akşam yemeği için buluşacağız. Sekiz otuz tamam mı?" "Evet." Dedi, "Bu güzel gülümsedi."

Sonra kartvizit alışverişinde ve ben onu Cuma günü biz her şeyi koordine emin olun onu isteyeceğini söyledi. Sonra onu sabırsızlıkla bekleniyor söylüyorum, ben dönüp Arkadaşıma çubuğunun diğer tarafında geri yürüdü.

Yol, bu gerçek bir hikaye. Çeşitli dersler burada gerçekten çok satış teknikleri ve seminer ki öğretti ve katıldı çıktı bulunmaktadır.

İlk olarak, (ve her zaman olduğu gibi uyacağını ben emin onun yaklaştı Bülteninizin), ama olmayan bir şekilde tehdit. Sonra sadece kendimi tanıttı (uzak ara en iyi "pick-line" var kadar). Sonra, ben masum görünen bir dizi soru sordu ve onlara cevap güvende hissettim. Sonra bir şekilde o "yakın doğru" yönetildi yoksa konuşma ne istediğini ulaşmada soru restating onu cevaplar ayarlanır.

Onu olmadan son derece kaba (teklif, diğer kazanan) için onu benim davete hayır demek çok zor olacak bir yabancı ile akşam yemeği kabul olmasından. Ayrıca, ben o yaklaşımın teklik takdir düşünüyorum.

(Ben de bana üzerine yarım ile oldu, ama düşünmek oyun eğleniyordum, sıklıkta durumdur.)

En önemlisi, sıklıkta DJ Bülten belirtildiği, bu benzersiz ve kapıyı açtı güven kombinasyonu oldu.

PS bu satış alanında orada için. Unutmayın, her şey satış olduğunu. Çalışmanızı öğrendiklerini ve ofis dışında gol uygulayın atın. Sen şaşıracaksınız.

14 Aralık 2009 Pazartesi

Intikamcı kaçak gelin damat Sues

Sonra düğün töreni öncesi bir başka kadınla kaçtı bir filipina gelin bile bitirmiş onun eski nişanlısı dava ediyor.

Çift neredeyse onların bir kadın kilisenin arka çıktı ve düğün, Filipin Star gazetesinde bugün rapor durması gerekir diye bağırdı sözü söyleyerek bitirmişti.

Damat - kim hakkında 'Ben ne söylemek - kadın için yürüme ve ona sarılma önce tereddüt olmuş ve çift bir taksiyle kaçtı, gazete ekledi.

Gelin o 'onarılamaz zarar vardı ve olmadı da Aralık ayında olaydan sonra uyudu dedi.

She bildirildi) hasar 549.630 peso ($ A14, 729 arıyor.

Eliminar la pobreza conciencia