4 Kasım 2011 Cuma

«8 Kadın Türleri kaçının


Adam kalma kaçınmaları gerektiğini kadın vardır. Burada dikkat etmeniz gereken belirtiler:

1). Çok feminist. Bu tip, kadın ve adam, bütün ağrı ve acı toplumun neden olduğu varsayılır inanıyor. Bu kadınların erkeklere oranla çok daha akıllı ve "doğru yolu" yapmak mümkün olduğunu güçlü bir inanç idi.

Erkekler kadınların bu tür biraz zaman harcamak istemem, onlar için her şeyi her zaman negatif olacaktır. Onlar mutlu bir adam olamaz.

2). Material Girl. Bu para kısa bir süre sonra! Kadınların bu tür "yüksek bakım". Sadece beklenen değil, ama çoğu zaman bir lüks hayatı boyunca finanse gerektirir. Onun için, onlar kesinlikle misilleme dürtü veya suçluluk hissi verirken adam, akşam yemekleri, içecekler, geziler, mücevher, çiçek, vs ödemek zorundadır.

Basitçe söylemek gerekirse, o kılık değiştirmiş bir fahişe. O başkalarının duygularını herhangi bir algı var ve sadece faiz elde etmek ve onun ne istediğini almak için açgözlü bir kişidir. Hatırlatmakta yarar asla onlar için bir şeyler yapmak olduğunu bilmek kadar, bazıları ilk gerçekten güzel görünüyor. O maddi şeyler istemeye başlar!

3). Romantik Hopeless. Bu kadınlar romantik aşk romanları ve ilişkileri mükemmel bir dünyada yaşıyoruz mükemmel ve ona gece ve parlayan zırhı her zaman gelir ve sonsuza dek mutlu yaşamak.
Daima ona ve "prenses" ve gerçek hayatta ne olduğunu fikir şımartılmış. Adam onu ​​sürekli dikkat ve onun tüm istek, değilse, bu çığlık bir köprü kanıtlamak olabilir için bekliyoruz.

4). Kızgın kız. Benzer feminist, o erkekler gerçekten nefret ediyor. Bunlar genellikle insanların adaletsizlik ve her insanın, bu ortak ilişki ihlalleri tüm hesaplar uzun bir liste bekliyoruz. Ona göre, bütün insanlar, tüylerim diken diken "," domuz ". ve biraz daha. Bu kadınlar, herhangi bir zamanda patlayabilir adam deli kaynar.

5). Belirsiz Bayan, çok iyi erkeklerin ilk tedavi çok keyifli, sevgi dolu ve konaklama olacak gibi görünüyor. Daha sonra, onun içteki duygularını yüzeye kadar belirsizlik, bu, nerede olduğunu soran bir gün, en az on kez ya da sadece onun sesini özledim tarihleri ​​bir adam, çağırmadan rahatsız olabilir.

Bu kadın, saçınız hakkında sürekli endişeli onu seviyorum ve bu belirsizlik nedeniyle onu çekici bulmak sık ve sürekli güvence gerektirir, makyaj, kıyafet vb She sarılan olmalı ve sürekli dikkat edilmesi gereken, sizin düşüncelerinizi endişesi çağrısı olabilir Birisi daha iyi bulursanız yakında terk edecek.

6). Soyut ve anlaşılmaz tipi. O, ama gizemli karanlık bir tarafı, romantik. O geçmiş ilişkiler zarar ve onun üzerinde değildi olmuştur. Bu kötü deneyimler yolu o bilinçsiz bir mola veya onu yeni bir ilişki zarar.

Ilk olarak uğraşmak çok sinir bozucu olacak, o insanın büyük ilgi göstermek, ancak döngü tekrar tekrar ne zaman olacak hızla kaçmak. Bir adam tarih ve flört, ancak iki arkadaş kalmasını ısrar edecek.

7). Desperate O evlenmek için umutsuz Miss. Bilmek istiyorum bile olmayabilir, adam, o sadece onu yakalamak ve onu en yakın sunak getirmek istiyor!

8). Kontrol türü. O çok ince bir şekilde çok can sıkıcı olabilir, ama insan yaşamının her aşamasında fırsat yönetecek. O her zaman bir adam, bir yemek olabilir ve ne gibi her şeyi arkadaşlarım gibi bir kişi olabilecek bir adam konuşmak kimin nerede gitmek gerekir, bir kişi ne giyer "demek"! Bir seks değil, bir sürü, ağlama, çığlık, somurtarak ve sadece adam pes her şeyi, başka kendi hakları konusunda ısrar ya da edemez

Tüm insanlar, dikkat edin!


3 Kasım 2011 Perşembe

Satılık Zaman% 95 yakın


Bugün sizinle birlikte "satış kapatma" ve sizinle çıkmak için bu güzel kız için bulduğum en başarılı ve etkili bir yöntem paylaşmak için gidiyorum.

"Nasıl Yapılır", arkasında sadece felsefe ne sizinle paylaşmak için gidiyorum. Sizinle paylaşmak için gidiyorum sadece son 6 yıl içinde iki kez beni başarısız olduğunu, bu yüzden GÜÇLÜ, çocuğu.

İlk rağmen, bu sırrı keşfettim nasıl gerçek bir hikaye ...

Bütün hayatımın, satış ve pazarlama dahil, ve sonuç yargılama var, ne de iyi.

Geri ben 18 yaşında iken, ben normalde ne yapıyor çalışma oldu ... çalışma ve satış yapmaya çalışıyorum. O çok kendine güvenen, ancak inanılmaz derecede naif. (Aslında bir tarih dışarı gitti ve akşam yemeği yerken kız tüm mayın üzerinden bacaklarını ve uyluk sürtünme oldu ve o bir kaşıntı ... inanılmaz olsaydı merak ediyordum.)

Neyse, normalde başka bir şehirde çalışan 28 yaşındaki düşürmeyin, bu ölü muhteşem kız, o gün için ve bizimle birlikte çalışıyordu. Tüm çocuklar gibi sinekler bok etrafında onu etrafında vızıltı, ve bu konuda, bu yüzden I. edildi

Akşam yaklaşıyordu ve ben aç başlamıştı. Bize ne, bir süre yemek için bir şey vardı bu yana, o da aç olması gerektiğini düşündüm. Onunla konuşurken, böylece "Açım, ve ben bu yüzden yemeğe gitmek ister misiniz tahmin ediyorum, ya da bize yiyecek bir şeyler almak istiyorum." Ona

O kadar naif olduğu için, gerçekten ben onu bir tarih onu istemiyorum, yemek soran olduğunu düşündüm.

Ancak, o, ben, onu (cehennem gibi emin onun hakkında iddia edildiği) istediğini demek sürmüştür. Sonra bana döndü ve dedi ki, "Biliyorsunuz, ben bana sorulan sevdim Ben hiç kimse bana bu şekilde istedi sanmıyorum yerine sizinle yemek isteyip istemediğini soran, otomatik olarak Ben ve sen bana, ben bunu yapmak istiyorum nasıl bir seçim verdi olacağı varsayılmıştır. "

Sonra ben ona baktı ve dedi ki, "Hey, bu doğru!" O daha uzun süre daha satış dahil olmuştu, o otomatik olarak numara onun kilo tuz değer herhangi bir satış ya da pazarlama kişinin bildiği bir kural kullanılır olduğunu fark ettim. Ve o an ...

SATILIK AİTTİR

Satış (ve pek çok insan unutmak ve çok az dışarı kız isteyen için geçerli) size öğretmek ilk şeylerden biri, o mavi bir widget istiyorsa yerine o widget satın almak istiyorsa potansiyel müşteri sorun, ama asla gerektiğini veya kırmızı bir widget 4 "widget ya da 6" widget vb.

Temelde, bir widget ya da satın almak isterse onu sormayın olarak sürece, o satın almak düşüş olamaz - Onu hiç bu seçeneği verdi.

Her neyse, ben bu kız gitti, ve harika bir zaman vardı. Ama ben aldığım en önemli şey, güç ders oldu "Satılık varsayarsak."

Peki nasıl uzanan yaşam için başvurabilirim?

Basit.

Önce o ilginizi çekebilir sinyalleri veren bir kız bulmak. Onu gidin ve istediğiniz herşey hakkında konuşmaya başlamak. Bu ucu kapsamı dışındadır, çünkü burada bir kız nasıl yaklaşım içine almak için gidiyor değilim, artı bol tavsiye bu konuda site var.

Şimdi, size izin verir bu yana tüm sürecin en önemli parçası YAKLAŞIM "kapı ayak koydu." Ancak, bu yaklaşım dışında, ve yaklaşımı daha önemli bazı durumlarda, KAPALI.

O, mükemmel bir kız bulur gider ve onu (o ana kadar bu alırsa) ile konuşur ve nihayet o akşam yemeği istiyorsa kız sorar: Burada olmayan ortalama DJ yok.

Bunu yapmak olsaydı, hemen hemen herkes, daha sonra bu noktada durumun kontrolünü kaybetmiş olurdu. Onu size görevden seçeneği verdik. Kötü bir fikir.

Bunun yerine, diyelim ki onunla konuştum varsayıyorum. Bazı olumlu titreşimler kopardınız ve o ilgini çekebileceğini düşünüyorum. Ona yemek istiyorsa ona sormayın. Samimi olsa da, ona, "Ben bizim konuşma keyif aldım. Neden biz bu hafta daha sonra devam yoktur. Birlikte öğle yemeği veya akşam yemeği için tercih misiniz?"

Ve bu noktada bir şey söylemek gerekmez.

Bu kadar o yanıtlar, tam bir dakika sürer bile, sadece gözleri tercihen kendinden emin ve samimi düz ona bakmak ve konuşmak için ilk kişi "kaybeder" olarak önemlidir. Zaman% 70 -% 80, sağ işaretleri okuma varsa, o birini ya da diğerini seçecektir.

Tebrikler, bir tarih var.

Onun numarasını alın ve birkaç gün sonra (ve telefon onu aradığınızda, "Bu yüzden öğle yemeği için hala?", Onu sormayın yerine, "Ben bekliyoruz söylemek düzenlemeleri yapmak için onu aramak öğle yemeği. pick up, benim gibi, ya da orada karşılamak istiyoruz "Ya da" Meksika ve Çin mı tercih edersiniz? "ipucu olsun.

Bazı nedenlerden dolayı o, onu öğle yemeği veya akşam yemeği arasındaki ilk karşılaşma seçeneği sunar itirazlar verme başlarsa, inancımı kaybetmem. İtirazlar söyleyerek insan "ben ilgileniyorum, ancak henüz satılmaz." Tamam, onu zorlamayın.

Sadece ne kadar serin, sen bir adam onu ​​gösteren, konuşmanıza kadar tutmak, ve size hissediyorum zaman zaman sağ Kullanıcı birkaç gün içinde birlikte bir şeyler yapmak gitmek ", ona sormak.. Mı size zevk Bowling daha fazla ya da minyatür golf? Bowling, o zaman bana telefon numaranızı verin! bir tarih ve planları sonuçlandırmak için arayacağım. "

Yukarıdaki fark etmiş gibi, ben onun telefon numarasını ona sor vermedi. I * * Onu bana vermek için söyledim. Saygılarımla evet, ama sormadı. Neden?

Basit, insanların yönergeleri izleyin okul eğitilmiştir. Onun telefon numarasını ona soracak olursanız, o zaman, o hala bowling hakkında kendi fikrinizi değiştirirseniz bir şans var. Ama kibarca onu sayı vermek için onu söylüyorum, ve tam o size verecektir beklemek güveni olan, o başka seçeneğimiz yok ama sadece bunu yapmak için.

Gördüğünüz gibi, başlıca araba ve müzik satarken sadece "Satış varsayarsak", ama kız sorarken. Kullanarak altı yıl içinde, bana sadece iki kez başarısız oldu.

Olsa kullanarak sunabileceği en büyük ipucu, gözleri ve ses tonu o iki seçenek kabul edeceği bir inanca sahip olması gerektiğini. Demişler, "O kim kaybolur çekinmez."

Eh, ben yaptım, bu kadar çok fayda elde umuyoruz. Ve ilk bakışta beklendiği gibi işe yaramazsa ... tamam, sadece pratiği yapın ... inan bana, buna değer.

데이트 '데자부'