3 Nisan 2010 Cumartesi

Araştırmacılar Black Women Sex Beyaz kadınlardan daha fazla zevk söyleyin. Şişman kadın 'Hayır Loving' al.


Dr Ilana B. Addis Arizona Üniversitesi'nde Tucson ve arkadaşları da biraz üzerinde 2000 kadın 69-40 yaş arası kendi ankete ağır kadınların daha az cinsel tatmin olma olasılığı ise daha iyi bir ruh sağlığı daha fazla cinsel tatmin ile ilişkili olduğunu buldu .

Orada orta yaşlı ve yaşlı kadınların seks yaşamlarına, özellikle kadınlarda cinsel işlev bozukluğu bu yaş grubundaki, Addis ve onun meslektaşları olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum AD Nisan sayısında yazmak biraz araştırma olmuştur.

araştırmak, onlar 2109 kadınlardan inkontinans hepsi de California's Kaiser Permanente sağlık planının uzun vadeli üye olduğu bir Çalışmaya katılan sonuçları analiz edildi. onlar seks yaptık ne sıklıkta kadınlara anket tamamlandı vardı, onların seks yaşamları ile onların memnuniyeti ve cinsel sorunlar.

% 37 veya daha az sıklıkta ve% 33 aylık veya daha sık haftalık seks yaptık seks varken kadınların Yetmiş bir yüzde son bir yıl içinde cinsel ilişkiye bildirilmiştir. One-Cinsel olarak aktif kadınların üçte cinsel ilgi eksikliği de dahil olmak üzere cinsel işlev bozukluğu bazı tip olan rapor, yetersizlik dinlenmek ve cinsiyet ya da zorluk zevk uyandırdı olma veya orgazm olmak.

Cinsel olarak aktif kadınların Yirmi dört yüzde cinsel işlev bozukluğu "biraz sorun" ya da "söyledi çok bir sorun çok."

ılımlı alkol tüketimi, daha düşük vücut kitle indeksi ve daha iyi sağlık da daha sık cinsel aktiviteye bağlı iken Richer veya daha yüksek eğitimli kadınların seks yaptık, araştırmacılar bulundu. Genç kadın ve bu anlamlı bir ilişki de daha daha sık seks yapmak olasıydı.

Afrikalı-Amerikalı kadınların% 32 daha az beyazlar onların seks yaşamlarını memnun olma rapor daha yüksektir. Araştırmacılar da daha iyi ruh sağlığı ve daha fazla cinsel arasında ve daha yüksek vücut kitle indeksi ve daha az tatmin memnuniyeti bir bağlantı tespit edilmiştir.

bir editoryal çalışma eşlik eden, Dr Brenda S. Gierhart US FDA Silver Spring bu kadınlarda cinsel işlev bozukluğu tanımlamak son derece zor olabilir dikkat çekiyor. araştırmacılar standart bir tanımı kabul kadar "okuyucu dikkatli tüm kadın cinsel işlev bozukluğu görülme sıklığı çalışmaları yaklaşım tavsiye edilir," diye yazıyor.

KAYNAK: Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nisan 2006.

Acronis True Image


2 Nisan 2010 Cuma

Online Dating - A Man için İlk Kez Talking


yeni erkek online Toplantı heyecan verici ve eğlenceli olabilir, ama sonuçta siz bizzat onları karşılamak istiyorum. ilişki ileriye hamle veya sona eren bir online maç ile İlk telefon görüşmesi karar verebilir. zaman başarılı bir ilk telefon hazırlanmak için zaman ayırın. A Calling Card Orada iyi bir olasılık sizin yerel arama alanı dışında olan erkekler ile iletişim sonunda edecektir alın. Yerel ücretli aramalar oldukça pahalı olabilir. Bu arama kartı almak için etrafında bir yolu. Costco 2,9 sent bir dakika için, yerel ve uzun mesafe aramaları için arama kartları vardır. Bu 10 + sent bir dakika için yerel telefon şirketi karşılaştırır. Onun telefon numarasını amacıyla gizliliğinizi korumak için, çevrimiçi telefon numaranızı dışarı vermeyin sor eşleşir. Ne zaman maç ile telefonda konuşmaya hazırız, ona bir e-posta ile bildirin. onun telefon numarasını size güvenir eğer ki sizin mi? t, ancak sayısını vermek, onunla telefonda konuşurken zevk olacaktır. bir adam kesinlikle aradığınız üzerine, maç kapatmak ısrar durumunda. O sizin ihtiyaç ve güvenli hissetmek saygı yok.
devamı

How Adult Children Can Handle Their Widowed Parents Dating Again


Yapay Sperm düzenlendi


Bilim adamları fareler yapay sperm kullanarak üreten sonra erkek kısırlığı sona ermesi umuduyla artırdı. YAPAY sperm ilk kez, erkek kısırlığı bir son söz bir deneme yaşayan hayvanların oluşturmak için kullanılır olmuştur.

Bilim adamları sperm ile embriyonik kök (ES) hücreler yedi pups üretmek için yetiştirilen, bu çalışma üreme hücrelerini laboratuvarda yapılabilir ispat fare yumurta döllenmiş var. Doğumlular henüz bunun mümkün sonunda hücrelerin kendi hiçbir sperm yapabilirsiniz infertil erkeklerin tedavisinde kök kullanmak olacaktır güçlü kanıt sağlar.

hayır çoluk doğmuş olsa diğer deneyler yapay yumurta dişi embriyoların gelen infertil kadınlar için benzer umutları yetiştirme yapılabilir, tavsiye ettiler. Uzun vadede mümkün dişi kök hücreleri, ve erkek olanlardan, eşcinsel çiftler hem de baba genleri taşıyan çocuk sahibi olmayı sağlayan yumurta sperm üretmek için olabilir. Teorik olarak, tek bir kişi bile hem yumurta ve sperm bir embriyo oluşturmak için gerekli sağlayabilir.

embriyolar için normal geliştirmek için hem anne ve babadan genetik materyal gerektiren â € œmale eggsâ € ve â € œfemale Sperma € oluşturulması Ancak, zor teknik engellerin karşı karşıyadır.

araştırmanın doğrudan bir fayda nasıl olgun sperm, erkek infertilite tedavileri geliştirmek oluşur anlayışı derinleştirmek olacaktır. Bir umut verici fikir testislerden laboratuvarda, kültür olgunlaşmamış sperm doku kaldırmak ve daha sonra hastaya geri aktarabilirsiniz.

Daha ileride mümkün yapay sperm veya onları kendi genetik çocuk sahibi izin yumurta haline olabilir patientsâ € ™ genler, doğurganlık taşımak embriyolar clone haline gelebilir.

klonlama pratik kanıtlayan bile, teknoloji bağışlanan sperm ve yumurta kıtlığı çözecektir.

dün dergi Gelişimsel Hücre yayımlanan çalışmada, Karim Nayernia, son zamanlarda Georg-August Üniversitesi GÃ ¶ ttingen yılında Newcastle-Durham Enstitüsü Kök Hücre Biyolojisi ve Rejeneratif Tıp katıldığı, Almanya tarafından düzenlenmiştir.

Bu hücreler blastokistlerin olarak bilinen küçük topları olana Onun takımı ilk birkaç gün geliştirmek için izin verildi erkek fare embriyoları, oluşturdu. Daha sonra, sperm formuna devam edecek spermatogonial kök hücreleri (halen DGM'lerce), tespit ve kültür için onları kaldırıldı. Olanlar sperm meydana seçti ve fare yumurta içine enjekte ortaya çıkan embriyoların vekil annelerin rahimleri yerleştirilir ile.

Döllenme çok verimsiz oldu: yumurta yüzlerce, ama enjekte edildi sadece 50 kadar geliştirilen iki hücreli embriyo, sadece yedi dönem için yapılmıştır süre. Bir Yavruların bebeklik öldü ve ölü beş ay içinde idi, yaklaşık iki yıllık bir normal ömrü ile karşılaştırılmıştır.

Ancak, sınırlı başarı hala ilkesine ki doğumlular yaşamaya yol açabilir kanıtlamaktadır.

â € œThis insan denemeler önce çözmek zorunda kalacak bir sorun olduğunu, ancak biyolojik bir bakış açısından çok önemli bir sonuç, â € Profesör Nayernia söyledi. â € œWe eğitim için bir model nasıl hayat begins.â €

hiçbir girişimde yumurta döller onları kullanmak için yapılmış olsa Sheffield Üniversitesi A takımı zaten mümkün ES hücrelerinden insan spermi büyümeye olduğunu kurmuştur. Amerika'da Diğerleri ve Japonya da hayır pups doğmuş olsa o fare yumurta kök hücreleri ve döllenmiş gelen yapılabilir göstermiştir.

The Times

Rosyjski pary po??cze? w chory na seks


1 Nisan 2010 Perşembe

Yalnız bu tatil mevsim? Deneyin Dating Online!


Bayramlar bir zaman aile ile geçirmek ve seni seviyorum insanlardır. Ne yazık ki, çoğu insan aile şenlikleri, partiler için, toplama sırasında ve öpücük Ökse-ayak altında, bazı şarkıları tek başına evde oturuyor olacak. Bunlar, yakın aile var insanların, ve kimse ile tatil sezonu paylaşmak. yalnız bu Noel arifesi oturan olmanı mısın? Eğer özel biriyle yılbaşı getirmek için mi arıyorsunuz? Belki şimdi zamanı dating online başka bir göz atın ve bir deneyin olduğunu! Bunu nasıl yapabilirim? İlk olarak, iyi kalitede online sitesi dating bulabilirsiniz. Farklı web sitelerini inceleme sitelerinde üye oylayabilir dating sitelerinde listelenen göz atın. Her web siteleri ziyaret edin ve ücretsiz deneme süresi (kaydolmak 3 gün genellikle her yerden 2 hafta).
devamı

Contactos Michelle Obama Consejos