5 Temmuz 2012 Perşembe

Evli Çiftler için Dating Site


NEW YORK - hiç evlenmemiş olduğu iki Thirtysomething çocuklar evlilik kurumunu kurtarmak miyim?

Peki, bu New York, bu nedenle de deneyebilirsiniz.

Single: kadar son zamanlarda belirgin bir demografik hedefli Brian Schechter ve Aaron Schildkrout, online dating sitesi HowAboutWe yaratıcıları, tanışın.

2010 yılından bu yana, site online tanışma fikirleri istekli ve onlar gibi tarihleri ​​yanıt vermek için onları davet etti. Bazı yeni fikirler: Etrafına motosiklet ve Star Trek (Texas) izlerken; biftek yemek ve yağmur (Akwa Ibom, Nijerya) sarılma ve bir kafede gözleri kadar gösteren ve "sesimizi & fantezileri 2. bir tarih hakkında karar" icar ( Bonn, Almanya).

Sitesi 700.000 'den fazla tarihi fikirler çeken bir başarı olmuştur. Ama kurucuları hızlı arkadaşlık sitesi ticari paradoksu keşfetmiş: daha iyi bir müşteri için aşkı bulma altındadır, daha hızlı o kapalı imzalar ve ödeme sona erer.

"Eğer başarılı olursa," Mr Schildkrout "kaybetmek" diyor.

Ve böylece çocuklar kendilerini sordu: bir partner bulma sitesi durmadı ne olur seni seviyorum? Ne de "tarih" hayat ortağı ve bu arkadaşlık sürpriz ve yenilenmesi yoluyla, aşık kalmak yardımcı olur?

Bu yıl, Sayın Schechter ve Sayın Schildkrout bu sorulara kendi cevap yayınlayacak: Yeni bir partner portalı kararlı çiftler üzerinde duruldu. Bu sık tarihleri ​​için ayağa kaldıran ve kasaba, onlara rutinleri çıkmak için çabalayacaktır.

Hatta öğretmenler de kariyerlerine başlayan iki olası iş adamları için, iş mantığı sadedir: HowAboutWe tekli müşterilerine son eğilimindedir ki 50 yıl yerine altı ila 12 ay için tarih düzenleme yapılacak para var.

Ama anaokulu beri yakın arkadaşlarım olmuştur iki adam, onların misyonu derin olduğunu dinleyen herkese anlatacağım. Şaşırtıcı, seksi, gençleştirici tarihleri ​​- - o kadar çok bir gereklilik daha fazla bir seçenek haline geliyor zaman evlilik bir dönemde hayatta kalmak için neye ihtiyacı vardır Onlar tarihleri ​​inanıyoruz.

"Biz insanları bulmak ve sonra aşk sürdürmek yardımcı olan bir ürün oluşturmak istiyor - ve ben sürdürülmesi aşk parçası daha zor olduğunu düşünüyorum," Sayın Schechter Times Meydanı'nda W otelde kahve üzerine söyledi.

A single site, dedi, yeterince basittir. O kadar loftier açısından onun yeni neden bahseder. Amaç "bu kadar boşanma oranı aşağı gider ve aslında onların varoluşsal umut karşılayan insanların ilişki gibi hissetmeniz için bir norm haline gelmesi için nasıl sergiyi" dir.

Sayın Schechter ve Sayın Schildkrout pek Batı dünyasında evlilik ve boşanma durumu endişe ilk insanlardır. Ama bu endişe Hindistan'da meditasyon eğitimi ve sanatçılar, yazarlar, yapı türleri ve Brooklyn hipsterler organik şarap swilling arasında ofisleri olan iki-evli hiç erkekler tarafından daha dini liderler ve archconservatives tarafından daha sık dile eğilimindedir.

Ne evlenmiş Çünkü, Sayın Schechter ve Sayın Schildkrout bunu reform arayışına girmeden önce kurum araştırmak için ihtiyaç hissettim. Onlar kalma hayatları hakkında kararlı çiftler ile görüşmelere dayalı bir çalışma başlatmıştır.

Buldukları coşku kendi single sitesinde görüntülenen oldu - insanlar cesaretle tarih ve muziptir tarihleri ​​taco-atlamalı teklif ve tarihleri ​​gözleri; yeni için sürekli açgözlü insanlar - adamış için hızla kayboldu. İpotek ve çocuk ve bütçeleri enerji yıktığı. Çiftler değişti. Bunlar taze, güvenli değildi ne istiyorsun başladı.

Mülakata bazı alıntılar:. ". Çok fiyat bilinçli ve o bir anlaşma getting gibi hissetmeye ihtiyacı var" "bir romantik değil midir ve önceden çok plan yapmaz", "Yenilik hafiflemesini." "Sen daha her alıştınız Diğer ve daha az çalışıyorlar. "" bebek bakıcısı ile olağan sorunlar. "Bir konu son unutulmaz tarih" onlar Ikea planlanan vardı belirli bir işim etrafında özel Alman restoran için dışarı çıkıyorum. "katıldı

Start-up galaksi dışında, insanların bu görüşmeler duyabilir ve Eh, hayat var "derler. İnsanlar yaş. Şeyler. Değiştirmek "Ama dijital insanları tanımlayan bir kibir varsa, o insanlar plastik, ve hemen her şeyi bir yazar olmasıdır.

Onlar çalıştılar kararlı çiftler arasında bulundu Her blokaj HowAboutWe yeni sitesinde karşılık gelen bir özelliği vardır. Bu tespit atalet üstesinden gelmek için, site tam olarak paketlenmiş tarihi fikirler sunacak. Lojistik sorunlarının ele almak için, HowAboutWe İtalyan trattoria adresinden taksi, tiyatro biletleri ve köşe masa rezervasyonu olacak tek bir tıklama ile paketler kullanılabilir hale getirmek için çalışıyor.

Sn Schechter ve Sn Schildkrout için, her bir fikir başka bir yol açar. Bu çiftler için bebek bakıcısı düzenlemek olabilir. Onlar hımbıl koca bir tıklama, birçok tıklama bir emek öneririz fantezi tarih davetiyeler ile göndermek yardımcı olabilir. Bu çiftler, hayran diğer çiftler tarihlerini takip olanak verebilecek - komşu yetişmek için dijital bir yolu.

Bu kişisel bir şey bu arayışı içinde olduğu duygusunu önlemek için Sayın Schechter ve Sayın Schildkrout konuşan zordur. Onlar tek ve tarih arayan olduğu zaman onların single sitemi inşa etti. Onlar her istikrarlı bir romantik ortaklık bulundu beri var ve belki de kendileri için yemin eder yegâne almadan önce evlilik geliştirmek istiyoruz.

"Sabit sevgi zamanla sürdürmenin zor sağlık yapar atalet var, tıpkı sürdürmek için yapar atalet var," Sayın Schildkrout dedi. "Ama bu gerçekten asil hedefi isnt anlamına gelmez - ve insanlar istiyor ve ödeyecek bir şey - yukarı yönlü bir aşk eğri oluşturmak için, bu atalet mücadele deneyin. Biz zamana karşı sevgi ölçmek zaman Biz bir üstel eğri aşk istiyorum. "