20 Ocak 2011 Perşembe

Sosyal Medya On For Love flört Tipler


ancak yalnızca bir avuç açık çöpçatanlık sanatını gibi yeni siteleri hızla yakın online dating iş, hizmet, yeni nesil sosyal ağlar üzerindeki bütün kişisel bilgilerinizi yararlanarak milyar dolarlık bir endüstri kur yapıyor.

Onların umut: çöpçatanlık daha iyi bağlantılara yol açabilir, bazı kullanıcıların hayatlarını daha doğru bir anlık sağlamak iddia Facebook ya da Twitter gibi sosyal medya, dayalı.

"Bu sahte bir heyecan akarsu ya da Flickr fotoğraf zor. Bu özgünlük iyi ve daha güvenli bir tarih yapan şeydir, "Steve Odom, Gelato, Eylül ayında başlatılan Teksas'ta bir online randevu hizmeti kurucusu söyledi. "Bunu çok anlamlı olur çünkü hiç kimse beni daha önce inşa ettiği şaşırdım."

Gelato kullanıcılar Twitter, Facebook, Hulu, Netflix ve Hakkımızda gibi hizmetlerden bilgilere dayanarak kendi profillerini oluşturmak sağlayan bir hizmettir Bu şekilde, diğer kullanıcılar gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz son yazılan birisi veya yapılmış filmler başkasının geçenlerde gördüm.

online dating ile Yürütülen bir diğer endişe, ancak emniyet ve bazı şirketlerin kullanıcıların mevcut bağlantıları hizmet dayandırarak o azaltmaya çalışın.

Iplik, Eylül ayında açılan San Francisco sitesi, Facebook kullanıcılarının yardımcı olarak yabancılarla karşılamak için İnternet navigasyonu, arkadaştan arkadaşlar ile iletişime geçmek ve beceriksizlik bir yumruk alır. Konu kullanıcılar tanıtımları talep ya da diğer insanlara tarih önererek çöpçatan oynamak, arkadaşlarının kişileri arayabilir.

Bu yeni başlatılması daha rahat kamuya ve daha fazla ilgi kişisel bilgi paylaşımı kalma ve ağlarını genişletmek rahat 20'li yaşlarında olanlar arasında cazip olabilir.

Örneğin, Zoosk, San Francisco'da bir online tanışma siteleri, üzerinde 30 milyon kullanıcılarının neredeyse üçte ikisi 30 yaşın altında.

Sosyal dating

Web sitesi iddialar yeni bir kategoride ilk site olmak için: sosyal, sosyal ağlar bir arada kalma ve online dating. Facebook, Hi5, MySpace, Friendster, vb - - ve arkadaşlarınız referansları şeklinde sizin için iyi bir kelime yazalım Saha dating profil aynı sosyal ağları kullanarak kullanıcılar Zoosk kullanılabilir hale vardır.

Kurucularından Shayan Zadeh sitenin platformu arkadaşlarıyla bir bara gidiyor ve yeni insanlarla tanışmak ve dijital eşdeğer olduğunu söyledi.

Itiraz, Zadeh dedi, sosyal ağlar üzerinden toplantı daha anlamlı bir ilişki yalnızca için ava gidiş basınç kapalı alir.

"Gerçek hayatta sizin ruh eşini bulmak için bir görev değil," dedi. "Gerçek hayat hakkında ve yeni insanlarla tanışmak eğer ben büyük, ben bir bağlantı var birini bulmak o olur. Ben altı ay içinde bir tarih bulmak Ama eğer aksi halde, ben kaybeden değilim. "

BlackBox Cumhuriyeti daha kalıcı ve anlamlı bir deneyim haline online dating açmak isteyen başka bir yeni gelen bir.

Bir yandan, şirket kapalı bir ağ ortamı sunuyor - daha katılmak için 25 $ ödemeniz gerekmektedir kaydı - temelde farklı cinsel yönelimleri ve her türlü arkadaşlık yapmaya açık olmak demektir seks-pozitif topluluk, ilgili kişi için ilişki tercihleri.

Öte yandan, aynı zamanda sosyal bir tanışma sitesi olarak kendini tanımlayan şirket, insanlar bile yeni bir aşk çıkarlarını bulduktan sonra tutabilen ağlar oluşturabilirsiniz bir ortam sağlamayı amaçlamaktadır. Bir bakıma, hedefine meydan okuma olduğunu shop-ve-ilanlar sistemin ruhu gitmek, BlackBox Cumhuriyeti CEO'su Sam Lawrence söyledi.

birlikte yaşlanmayı

"Şu anda, (online dating) siteleri hiçbiri ile büyümek" dedi. "Siteler birinin tarih zaman artık yardımcı olan ve bu seninle kalamam kendinizden bir parça haline gelir. Biz gerçekten kişisel hayatı hakkında yapım o sosyal mekan ve tarihleme uzay ve evlenmek yere kadar bu inşa etti. "

Match.com gibi büyük online tanışma oyuncular, ama sosyal ağlar yararlanarak yolları ile flört var genel olarak, onlar ve onların yöntemleri eminiz çoğunlukla onları iyileştirmeye kendi çaba.

yeni bir kullanıcı çekmek maliyet - - sadece büyük oyuncular fiyat gelemez noktaya fırlamıştır var OnlineDatingPost.com editörü Dave Evans bu satın alma maliyeti olarak 30 ya da bu yüzden oyuncuların hakim olduğu bir piyasa girmeye zor olduğunu söyledi.

onlar üzerinden reklam anlamlı olarak daha uygun fiyatlı yana Ama sosyal ağlar, başlatılması için bir fırsat penceresi açtı. Ayrıca, genç şirketlerin üst online tanışma şirketlerin müşterilerine beri kendi müşteri tabanını bina iyi bir atış genellikle daha olgun ve uzun vadeli ilişkiler için avı karşılığı vardır.

"Ne dating online sonraki paradigma olacak?" Evans dedi. "Her zaman, ancak bu baskın oyuncu olması gidiyoruz ilginç şeyler kenar olgu ile. Bu adamlar bir seksi teklifi oluşturduk. "


18 Ocak 2011 Salı

Bir Bisikletçi Melbourne batıda bir tren istasyonunda bir tren tarafından vurulduktan sonra öldürüldü, polis söylüyorlar.


Bisikletçi hakkında (AEST) Birmingham ve Canterbury sokakların köşesinde Yarraville tren istasyonunda pistlerde 15:20 'de isabet etmiş inanılan, polis medya sözcüsü Katherine Jess söyledi. Bisikletçi Batı Footscray bir 28 yaşında bir adamdı. 'O ve Anderson Caddesi boyunca sürme oldu hemzemin geçit de patlama kapıları etrafında gitti,' polis medya sözcüsü Katherine Jess söyledi. 'Tüm trenler Werribee hat üzerinde durdu olmuştur.'
devamı