27 Eylül 2012 Perşembe

Arkadaş Desperation 5 İşaretler


Debriyaj dergisinin Janelle Harris kompulsif adam arayanlar yanlarında kendi yatak veya yeni beau sıcak bir vücuda sahip uğruna çok şey feda söylüyor. Sana tek olma korkusu hep yoluna belirlemek anlaşılacağı İşte nasıl.

Her zaman onun için mazeret yapıyoruz.

Ben kadınların açıkça düzenli olarak ve rants tarafından mollywhopped ve değersizlik hakkında övgüler oldum başkaları üzerindeki erkekler tarafından döverim alıyorum tanıyorum. Ama onlar yine de insanın onurunu savunmak için bir neden bulmak - bir kaide üzerinde onu koymak şartına konum sadece çünkü, ama onlar kadar ondan korkuyorsun, çünkü onlar oldukça açık bir gerçektir yüzleşmek daha davranış pardon istediğinizi O duygusal ve zihinsel yatırım değmez. Sadece bir adam var.

Sen senin tüm yetişkin yaşamda Bir haftadan uzun tek olmamıştır.

Bazı uzmanlar, belki artık durum ve zıplatma geri yapıyor millet duygusal durumun koşullara bağlı olarak, bir önceki ilişkisinden tamamen geri sıçrama için iki yıl sürer söylüyorlar ...

Sen neden, "Eh, yalnız olmaktan daha iyidir."

O hile var, o tembel ama nefes alıyor, ve boru oldukça iyi bir parça bırakır, o yüzden bunun yerine yüzde 42 bize geri kalanı gibi bekarlık sırılsıklam kalma riski çalışan onunla çalışmak için tercih. Ama sevgili balım, ben her zaman hesaplaşma üzerinde tek götüreceğiz. Hepimiz gerektiğini düşünüyorum. Hatta J. Lo ve Halle.

Verkkosivujen keskittyi miten houkutella Girl