5 Mart 2010 Cuma

Garage Sale neredeyse bir milyon Dolar Nets


LOS ANGELES (AFP) - Rock Superstar Ozzy Osbourne's kafatası-10.000 dolar getirdi gammaz 2.625 dolar ve Fransa'nın ünlü Eyfel Kulesi onun gemmed heykelcikleri satılan süslü.

Efsanevi Black Sabbath grubun ön adamın en sevdiğim kahve fincanından 8.750 dolar karşılığında satın aldığı 1.625 dolar ve bir bronz döküm başkan ailesinin Beverly Hills ev bir kapı askıda kaldı şeytan alındı.

What an Osbourne aile garaj satışı sadaka 800.000 dolar getirilen adına yürütülen iki kez tutarı olay ele Güney Kaliforniya müzayede evi tarafından beklenen gerçekleşti.

Mobilya, sanat ve hatıra Osbourne, karısı Sharon ve çiftin çocuklara ait bir hazine hazinesi Beverly Hills çekiç altında bir iki gittim o gün satışı Cumartesi günü sona erdi.

Satışından elde edilecek gelirleri Cedars Sinai Medical Center, Los Angeles de Sharon Osbourne Colon Cancer Programı'na bağışlanacak.

Osbournes 'evlerinden 500'den fazla sayıda - Beverly Hills bir konak, bir Malibu beach house ve Buckinghamshire bir ülke emlak - satıldı.

"Sharon nasıl birinci sınıf bir garaj satışı için bilir," Julien's Müzayede idari direktörü Martin Nolan sonra kapalı teklif söyledi.

Bir köpek yatak Osbourne, Minnie, rock ikonu Sir Elton John, köpek tarafından verilen 2.375 dolar ve Osbourne batskin kat değer kazanan teklif satılan 3.300 dolar oldu.

Bir İstekli Osbourne's marka yuvarlak güneş gözlüğü, bir çift için 5.250 dolar ödedi.

Bu arada, Macarca sanatçı Jozef Rona bir döküm bronz heykel 56.250 dolar ve Osbournes 'özel bilardo masa 11.250 dolara satılmış getirdi.

Açık arttırma bu Osbournes 'renkli aile tarihinin bir parçası idi ilginç öğeleri ile birlikte tasarımcı elbiseler, antika mobilya, sanat ve altın kayıtları bir dizi özellikli.

"Sharon, güzel sanatlar ve mobilya büyük tadı vardır bu yüzden," müzayede evi başkanı Darren Julien Pazar günü AFP'ye verdiği demeçte, normal ince ve dekoratif sanat pazarı vardı.

"Eğlenceli bazı rafine Sanat Yapıtı karşı hardcore Ozzy fanlar teklif görmek oldu."

Açık artırmada en az 15 ülkeden benzeri görülmemiş bir teklif sahiplerinin 4.000 kayıtlı çekti.

Gibi açık artırma Julien için Cher hatıra için düzenlenen's çizildi iki kez teklif sahipleri sayı olduğundan, Julien, ünlü şarkıcı ve oyuncu göndermede bulundu.

"Orada insanlar Ozzy ve Sharon bir parça almak için rekabet eden bir sürü," Julien olduğunu söyledi. "Ateşli teklif oldu."

İstekli bir Yamaha Banshee dört için 4.500 dolar ödenmiş bisiklet Osbourne zaman o 2003 yılında neredeyse kaza geçirdi sürme oldu.

Öğeleri hit MTV reality televizyon gösterisinde özellikli "Osbournes" ve ailesinin Beverly Hills evden en açgözlü, Julien göre edildi.

"En büyük isteği insanlar var daha erken Ozzy stuff istedikleri oldu," Julien dedi. Çok duygusal "O'dur. Bu malzeme o parçası ile istediği çok değil."


3 Mart 2010 Çarşamba

Teens emme ve yalama


NEW YORK (Reuters) - Son on yıl boyunca, ve genç ve genç yetişkinler oral seks yapan bir oranında önemli bir artış olmuştur, daha az yaygın olan anal ilişki, Baltimore, Maryland STD kliniklerinde verilere göre.

Bulgu tüm bu şaşırtıcı, Dr Emily Erbelding Johns Hopkins Bayview Tıp Merkezi Baltimore dan Reuters söyledi değildir.

O "birkaç ulusal anket, geçtiğimiz günlerde oral seks bir davranış gençler giderek Örneğin inç katılıyor olabileceklerini göstermektedir yürütülen açıkladı, 2.002 Ulusal Aile Araştırması Büyümenin, en genç, oral seks ve birçok rapor vardı ilişki bulamadı . "

She Salı Jacksonville, Florida'da 2006 Ulusal STD Önleme Konferansı'nda Hastalık Kontrol ve Önleme sponsorluğunda çalışmada bulgular sundu.

Aynı yaş 6.438 konuların 2.004 tıbbi kayıtları yaşındaki çocuklara 2.598 12 - 25-of 1.994 tıbbi kayıtlarını inceleyerek, ve, Baltimore, Erbelding ve arkadaşları içinde STD klinikleri katılıyor içinde bulunan bu yere 10 yıl boyunca öz yaygınlık -önceki 90 gün içinde erkekler arasında iki katına (16 yüzde 32 yüzde) ve oral seks rapor daha fazla kadın arasında yüzde 14 (den yüzde 38 kadar) iki katına.

Ayrıca genç kadınlar arasında rektal seks bir artış oldu "ama çok daha az oral seks daha sık olarak," Erbelding dedi. Genç kadınlar arasında kendini yaygınlık-3 dönemde yüzde 5,5 oranında yükseldi anal sex bildirdi.

Genel bir duygu orada bu oral seks olabilir ilişki daha güvenli olduğunu, Erbelding dedi ve muhtemelen bazı hastalıklar için.

Ancak, bu Erbelding oral ve anal seks cinsel yolla bulaşan bu idrar testleri ile tespit olmayacaktır iletim neden olabileceğini vurguladı. "Belsoğukluğu veya Chlamydia olan rektal veya oral seks yoluyla elde olabilir almak için, belsoğukluğu ile gitmiyor bir idrar testi nedir oral seks için daha önemli enfeksiyon olmak."

Bu nedenle, "klinisyen rutin cinsel davranışların tam kapsamlı konusundaki ergen ve genç erişkin hastalarda sormak ve genel olarak göreceli riskleri çeşitli cinsel davranışlarını STDs farklı türleri için ne hakkında gençleri eğitmek gerekiyorsa," Erbelding dedi.

(Reuters)

Koppels wedden 7-7-07 is gelukkig voor eeuwige liefde


Yaralı adam seks overdrive için tazminat kazandı


3 milyondan fazla pounds ($ 5,89 milyon dolar) hasar Salı verildi Dindar bir Hıristiyan olan iş kazası onun libido yükselmesi ve evliliği harap olarak o fahişe ve pornografi döndü söyledi.

Stephen Tame, 29, Suffolk, bir sonbaharda, onu dönüştürme sadık yeni evlendiği bir "İki işleri vardı karakter disinhibited içine şiddetli kafa yaralandı.

Bir komada iki ay süre bisiklet depo Ocak 2002'de evliliği kısa bir süre sonra çalışan bir vinç düşerek sonra oldu. Doktorlar O hayatta bir mucize olduğunu söyledi.

Londra Yüksek Mahkemesi, Yargıç Michael Harris de tazminat 3.1 million pounds ona verilmesi şöyle dedi: "Hayatında ve genç eşi hayatı paramparça edildi."

Essex eski işveren, Professional Cycle Marketing, avukatları aracılığıyla yaptığı yaralanma olarak mahkemede önerilen kadar kötü olmadığını savundu vardı.

Copyright  © 2006 Reuters Limited.