22 Nisan 2012 Pazar

Yeni Partner Sitenin kurucularından Anahtar Sosyal mı Diyor


Huang Di, Aralık ayında 24 yaşındaki kurucu partner web SoWink (www.sowink.com).

SoWink ve diğer tanışma siteleri arasındaki fark nedir? Maç ya eHarmony ile, bir çöpçatanlık sistemine dayalı geleneksel tanışma siteleri, konum. Biz platform üzerinden kullanıcı nişan alarak tüm deneyimi sosyalleşmek için çalışıyoruz. Fikir ileri geri mesaj icin oldugu yerlerde, diğer tanışma siteleri aksine, sosyal öğeleri bir sürü var. İlk ve en önemli şey, başka bir yerde bulmak istiyorum gibi biz uzun profilleri yapmıyoruz olduğunu.

SoWink kimler için tasarlanmıştır? , Üniversite mezunları ve genç profesyoneller için 35 yaşındakiler - 18: Biz belirli bir demografik var. Bir Facebook doğrulama yapmak veya doğrulamak için bir nokta-edu-posta olması gerekir. Öncelikle, bu tarihten birini arıyorum, bekar insanlar için olacaktır. Site evlilik yöneliktir değildir; bu partner için. Bu bölgeye yeni ve arkadaşlar arıyor ve yeni insanlarla tanışmak isteyen insanlar için.

Nerede SoWink kullanılabilir? Şu anda, Davis ve Santa Cruz uzanan San Francisco Bay Area odaklı geolocations ile sınırlı. Biz bölgeden bölgeye genişleyen yerine hemen büyük ölçekte rekabet ediyoruz.


Herhangi bir web sitesi bir Dating Site Olabilir


(CNN) - Son zamanlarda, bir okuyucu bizim doğuştan içine aşağıdaki sorgu düştü:

"Bu aptal bir soru olabilir, ancak son zamanlarda bir arkadaş o bir partner hizmet olarak Facebook kullanan insanların duyduğunu söyledi. Benim FB arkadaşlarım ve ben (itiraf orta yaşlı) Facebook'ta insanlar "yerine" nasıl bilemiyorum. Ben (ve arkadaşlarımın çoğu) bildiğimiz insanlarla FB arkadaş oldular. Nasıl bir tanışma sitesi olarak Facebook kullanmak istiyorsunuz? "

- Facebook Flört tarafından afallamış

Oh, afallamış! Aptalca sorular vardır - sadece acı, acı aptal insanlar. Ama geride kalabilir .... .

Flört Sosyal medya naif 13 yaşındakiler ve çapaklı gözlü 61 yaşındaki iyimser terk ile "A / S / L?" Ler işlem mesaj panosu / sohbet odası gün, beri var olan bir olay ve.

Benim sosyal takipçilerinin hızlı bir anket - Twitter, Facebook, Google + ve Instagram üzerine -, millet benim sosyal anlayışlı daire arasında, insanların MySpace, Facebook, Tumblr, oturaklı, MyYearBook, Yahoo araya geldi talipleri tarih / evli ortaya koymuştur birkaç isim Messenger ve Usenet,.

Aslında, geçen hafta, bir çift Arkadaşlarla Sözcükler bir araya gelerek nasıl bir hikaye blogosphere süpürüldü: Megan Lawless ve Jasper Jasperse akıllı telefon tabanlı kelime oyunu oynamaya başladı ve rastgele birbirlerine karşı karıncalanmış edildi. Oyunun "Sohbet" özelliği ve daha sonra Skype ve e-posta yoluyla iletişim üzerine konuştuktan sonra, çift kişi bir araya geldi, ve en sonunda evlendi - Jasperse onun gelini olmak Chicago memleketi Hollanda hareket.

Amerikalılar artık sosyal ağları kullanarak kendi online süresi yaklaşık dörtte harcama: Tüm bu ürkütücü / garip / dijital yerli büyümedim herkes biraz üzgün gibi gözükse de, bu düşünün. Bunun yerine yerel TV sıvalı spor barda highballs geri devrilme monitörünüzün eski cam küresi veriyoruz Eğer bağlantılarını yapmak için nereye gittiğimizi, olasıdır.

Ancak, sosyal medya aracılığı ile insanlarla tanışmak fiili süreci, iyi değil, yine de ürpertici olduğunu. (Hepsi aynı az mesaj panoları ve AOL chatrooms günleri geri daha tüyler ürpertici, ama ürpertici.)

Burada, dalak (size bu faktör üzerinde çok fazla gecikmeyi adamlar vermek) toplayan bir ucube bir sürüngen olmadan herhangi bir sosyal medya sitesi, bir arkadaşlık sitesi yapmak için bazı ipuçları, aslında sizin olmadığını varsayarsak.

Yapmayın:

Durmadan iltifat: Sen, barda size kalmış sendeleyerek yüzünüze ve üfürümler içine viski soluduğu dostum biliyorum, "Hey bayan, sen sen, deli bölünme var." Haklıydı, ürpertici var? O daha az agresif bir rota ve övgü gözlerini gibi iyi huylu bir şey, ("Çok güzel küreler var ... Ben bunları alabilir miyim?") Gittiğinde o ürpertici bile naziksiniz. Neden? O yarasa kapalı niyetini belirten ve bizim oluyor çünkü toplum - yaş ve romantik komedi-viewage yıllarca cılk - bir kovalamaca bir bit tercih ediyor.

Kendi görünümünü / tavır / gözbebekleri bahsediyoruz, sosyal medya yoluyla halkı ile meşgul zaman söz konusu kişinin bilmiyorum çünkü, barda bile daha tedirgin edici olduğunu ve etin kendi yüzünü göremez. Bunun yerine yağcılığa doğrudan gitmek yerine, bunları oldukça boş Şiirsel Tasarım (ya da düz-up cinsel taciz) daha da espri ve muzipliğin ile böylece büyüleyici, arzu nesnesi ile bir konuşma başlatın.

O aklıma geldi, muhtemelen de siz olde spor barda kendinizi comporting için iyi bir tavsiye var.

Kendini tekrarlıyor: Eğer amacınız size, fosiller ve tesseracts arasında paylaşılan aşk hakkında onu göndermek durdurma ve kur ile vazgeçmezse ilk beş tweets cevap vermez ümit edilen. O seni sevmiyor. Burada bir doku var.

Yüzünü Sil: Hiç kimse halka bir resim çıkmak istediğini. Sizin avatar seçerken, çok, az sizin kupa resmini içeren bir web sitesine bağlantı adresinden yüz, ya da göstermek için emin olun. Eğer koca kıçlı burun veya parlak başını konusunda hassas iseniz, sadece chill out. Çirkin insanlar da, evli olsun - Ben her gün metroda yavrularının bakın.

Lütfen kur Katılmalı: Bazı halka sohbet diye ince - Twitter, Facebook Duvarlar, vb ile - ama size ağır flört devam if ("OMG Senin kırık burun şeklini seviyorum bir matador gibi görünüyorsun!") halka açık bir forumda, potansiyel tarih utandırıcı, arkadaşlarınız ve takipçileri ya da daha kötüsü rahatsız edici risk - Herkese potansiyel tarihten soruyorum özellikle.

Biz JumboTron onu evlenmek o kız istedi dostum hiçbir şey öğrendi mi? Twitter size DM insanlara verir, Facebook özel mesajlar övünür ve hatta Tumblr şimdi Fan Posta adında bir dahili mesajlaşma servisi var - blithely sizin swain cehennem PDA'ing için hiçbir bahane yok.

Fantom oyna: Biz buna flört dijital gelince, bu nedenle gerçekte gece yarısı Google stalking hedefi tanışmak istiyorum olduğunu varsayıyoruz - ASAP çevrimdışı yapabilir. Ayrıca bu kişi seninle tanışmak istiyor dedi varsayıyoruz (burada tekrar güveniyorum konum, çocuklar - umarım spor bar o bahsedilen ahbap aksine, faiz tanımak için sosyal becerilere sahip).

Öyleyse neden kişi asılı isteyin değil mi? Veya daha iyisi, olası bir kaçırma / öldürme senaryosu önünü kesebilir ton ve arkadaşlar ton varlığında.

Co ja dowiedziałem się o zimnej podejście