17 Eylül 2011 Cumartesi

Kulüp Sadelik


Sürece, serin oldukça iyi iyi, dans, koku, ve yaklaşan kadınlar tarafından bazı cesaret göstermek elbise, insanlar izlerken köşesinde duran bir güzel yüzlü adam çok daha fazla kız olacağını, geçmiş clubbing deneyimlerinden buldum dans.

Kulüp çoğu kız arıyor "Bay Mükemmel." Onlar sadece eğlenceli ve belki de bir "yapılabilir" adam arıyoruz. Unutmayın, kadınlar eğlenmek için vardır ve Bay Mükemmel görünümlü dolaşmak için çok stresli ve daha eğlenceli değil.

"Yapılabilir" adam olarak kendinizi nasıl tasvir eder?

Hedef en iyi görünümlü bir adam ya da, iyi macker ya da en iyi dansçı olmak için değil. Çünkü çoğu kız dans pistinde bu snobby değildir, tamam bak tamam tartışma ve tamam dans için basitçe. Sürece aşağı bu basit şeyler gibi, bir "yapılabilir" adam.

Tek fikirli, umutsuz bir seks ucube gibi görünmesi çok gayret etmeyin. Her zaman, serin, sakin ve kendinden emin.

Temelde, benim oyun nötr ve basit dayanmaktadır. Aradığınız çok çirkin olduğu gibi, gerçekten garip dans, ya da bir devim gibi konuşmak yok, muhtemelen bir yaklaşım civcivlerin% 75 oranında kabul edilebilir. Reddetme olanlar zaten muhtemelen çok snobby ... çünkü oldukça iyi bir av.

Basit bir oyun planı var, Eğlenceli kendinizi çok fazla baskı ve odak yok, her zaman akıllı bir şey söylemek için düşünmeye çalışırken, ya da bir şey olmak gibi davranarak, sinirli iseniz daha başarılı olacak değiliz ya da birisi.

Evet, kulübün bir sayı oyunu IS, bu nedenle sadece bir kız ile delicesine aşık alamadım. Ve yaklaşımlar güvenle kalıcı.

İşte bazı örnekler ihtiyacı olanlar için benim oyun planı:

1. Göz teması.

2. Gülümseme.

3. O geri gülümsüyor, diyorum, "Merhaba, isminiz nedir?"

4. Ben ilk onu ismimi vermek yok, ben o bana gerçekten ilgi olup olmadığını görmek istiyorum.

5. Onun adını aldıktan sonra, ben gülümseme ve "dans edelim." O beni reddederse hareket.

6. Darbeleme ve soruyorum o bir yere gitmek istiyorsa onunla (kurnazca ona dokunmadan ise) taşlama sonra bunu konuşabiliriz. O ben başka bir kız için hareket etmiyorsa.

7. Bir kere onu tenha bir yere almak, gülümsüyor, hafif ve komik convo ve Kino (dokunma) ile onu baştan çıkarmaya. O da sizinle ilgilenen çünkü o sizi baştan çıkaracak. Unutmayın, baştan bir iki kişilik bir oyun. Tüm işi yapmak zorunda değilsiniz. Her şeyi yapmaya çalışmak yerine, onu ince telkinleri, yanıt verin.

8. O öpücük için hareket. Bu nihai faiz test olacak. Kisses genellikle o kadar olabileceğini kalan tüm engelleri kıracak.

9 - Ne yapmak istiyorum, dudaklarım ince ve alay edilir. Ben ilk başta herhangi bir dil kullanmamaya çalışın. Bu onu daha da dilini istemenize neden olacak ve sonuçta o onun getireceğim.

10 Onu öpmek sonra, sadece size uygun olduğunu düşündüğünüz kapatırım. Belki bir one-night stand yakın, ya da yakın bir telefon numarası yapmak istiyorum, böylece diğer bazı civciv işe gidebilirsiniz.

Basit!


Basitlik uzun vadeli ilişkiler için de çok etkili olduğunu aklınızda tutun. Motif olarak ayarlıyoruz ve dürüst iseniz, büyük olasılıkla aynı şekilde hissediyor bir kız bulacaksınız.


Cadılar Bayramı Kostüm Tanışma Stil


Sevgi ya da nefret edebilirsiniz, ancak hiçbir Cadılar Bayramı var gibi görünüyor. Süpermarkette kostümlü su kabakları ofisinde şeker mısır, bu bir tatil spooks veya bize, biz ne kadar eski olursa olsun kıvılcım.

Her zamankinden farklı olarak, şans giyinmek ya da perakendecilerin yetişkinler için kostüm harcamalarında bir artış tahmin ediyorlar aşağı saf yetişkin eğlence için yapıyor. Gerçekten de, Ulusal Perakende Federasyonu tarafından yapılan bir araştırmada, Amerikalıların daha bu Halloween çok daha fazla harcamak planlama ve yaklaşık bir milyar dolar hile harcanacak veya yetişkin için kıyafetleri tedavisinde, ankete katılanların üçte birinden fazlasını bulur Tüm Hallow Havva için bir parti veya katılmak için planlıyoruz.

Kez fıstık boyutlu karakterler etrafında bir tatil için bu yeni çıkmış coşku gerçekleri başına bela olmaya devam eden zor zamanlar yatırılacaktır. Elbise oynamak güvensizlik askıya alma ve gece eğlenmek için iyi zamanlanmış bir fırsattır.

Bu yılki trend giysiler birini tercih veya klasik çekin gidin kostüm dışarı yatağın altında, ne Cadılar Bayramı için aşınma, yanlış tip karakter korkutmak veya cazibesine ince bir mesaj gönderir uyarısında bulundu.

Erkekler

Kovboy: demure, ince belle ya da vahşi iz blazer: aşağı-toprak ama sinsi, sağlam ve güneş öptü maverick bayanlar iki çeşit halat olacak. Kovboy oynayarak eğlenceli ve vahşi bir gece için bir macera emin olsa da, bunu biliyor: Çoğu kadın bu kötü çocuklar evlenerek düşünmüyoruz.

Kahraman: Güç aç villainesses çok yüksek binalar (ya da en azından kendi dairelerine kadar almak için asansör kullanımı) sıçrama hazırlanacak içine onların pençeleri kazmaya çalışıyor olacak. Bu sadece kryptonite ısırmak yoksa veya tüm güçlerin kaybedersiniz, süper suçla mücadele yetenekleri çizilmiş kılık içindeki asil genç kızlar tarafından aptal almak kolay.

Vampire: Kadınlar yüzyıllar boyunca bu uğursuz kan emici yaratıklar çekti ama paranormal dünya soğuk, gizemli bir evren ve kapalı olsun kim olduğunu unutmayın edilmiştir ölümcül bir oyun oynuyor olabilir. Bu ölümcül gitmek muhtemeldir buharlı ilk görüşte cazibe türüdür!

The King: Viva Las Vegas getup gösterilen groupies almak için bağlı, ancak akil adamlar sadık hayranları genellikle umutsuz takipçileri dönüşmesi biliyoruz. Rahat bir rocker olarak bir ilişki, elbise ve gösterişli altın, gölgeler ve yan yanıklar atlamak değil iseniz.

Kadınlar

Hemşire: görünebilir tüm güzel beyaz giyinmiş ama hasta kalp eğilimi ve duygusal olarak bu besleyici getup sıkıntılı olacaktır. Florence Nightingale Bir gece güçlendirici hissedebilirsiniz, fakat sürekli tedavi gerektiren bir adam hızla yorucu olabilir.

Fransız Hizmetçi: siyah ve beyaz dantelli kıyafet, gelecek ay için toz eğilip görüntüleri hokkabaz emin. Hile veya treater dikkat: size doğru akın sıcak çocuklar, kirli ve temiz eğlenceli gece bir sıcak karışıklık dönüşebilir oynamak ister.

Okulu Kız: masum kız kapı yanında talipleri arasında her zaman en iyi puanları alır. Ancak, yeşil ve lacivert üniforma, diz yüksek çorap ve pigtails üçüncü sınıfta hala sıkışmış çocuklar cazibesine yapabilirsiniz. En iyi süper meraklılarının, aksiyon figürü özentilerinin veya Pee Wee Herman kadar herkes sakınmak.

Wicked Witch: Bu kolay bir son dakika olsun-ama tatlı ve seksi yeşil yüz boya ve burun siğiller bir kadın hakkında hiçbir şey yoktur. Naughty her zaman seksi bir bildirimde bulunmamış dolaba süpürge bırakmak ve bu Disney prenses elbise kapmak.

Tolkning DIY Blind Dating Red bøsser


11 Eylül 2011 Pazar

Mark Zuckerberg nasıl «Değişti


Jenna Birch Aralık 15, 2010

Bugün, Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, TIME "2010 Yılı Kişi." Seçildi TIME insanlar bu onuru almak için bir oyun-değiştirici arıyor olsaydı, doğru bir adam bulundu. Zuckerberg, hiç kuşkusuz daha fazla yarım milyar insana bağlanma şekli değişmiş bulunmaktadır.

Facebook ve o bizim yaşam süzülmesini diğer teknoloji için açık yardım kapı sayesinde, şimdi, binlerce kilometre uzakta bizim arkadaşlar ve ailelerin etkileşimleri izleyebilirsiniz. Hatta bizzat onları görmek zorunda değilsiniz. Hangi hepsi bir arada kafa karıştırıcı, korkutucu ve şaşırtıcı, merak uyandırıcı.

Size yalan olmaz. Bu yeni çağ kavramı, biz artık olmadan yaşayabileceği belli biridir. Zuckerberg sonsuza kadar değişti iletişim, ve o ZAMAN ayrım kesinlikle hak ediyor. Ancak, biz de şahsen bir başka feat Mark not etmek istiyorum.

O bizim uzanan hayatını yapmak için bu çok daha karmaşık.

Bu gün biriyle kırmak, gitmesine izin unutun. Onun Facebook duvar, dün gece bir barda tanıştığı bir sarışın konuşurken olduğunu görüyoruz sapı yaklaşık iki dakika sürer ve tamamen üzgün hissediyorum. Şimdi biz yeni biriyle tanıştığımızda manifatura Facebooking ve potansiyel maçları Tweeting saat harcamak ve cep telefonu ve bilgisayar ekranları aracılığıyla duygularını okuyamaz, çünkü aynı anda spekülasyon, yanlış anlama ve analiz.

Zaman zaman sinir bozucu. Yani partner ilişkisi ve iletişimi, Tweeting ve konuşma arasında bir denge bulmak için gerekli.

"Olumsuz tarafı, sadece e-posta dayanarak, manifatura, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya siteleri sık sık iletişim tek taraflı olduğunu," diyor YourTango Uzmanı Julie Spira, siber partner, Ağ Görgü Kuralları Kurallar hakkında bir kitap yazmıştır: Web Manners Zihin nasıl. "Breaking çevrimiçi yapmak çok kolay hale gelmiştir. Bir ilişki, telefonu almak veya birinin sesini duymak için bir Skype tarih kurmak gerekiyor, ya da yanlış olma riski ile karşı karşıyalar. "

Zuckerberg'in yaratılmasına ilişkin, Spira ekliyor, "artık bir ilişkide olduğunuzu Facebook duvar bulmak daha kötü bir şey yoktur. Eğer hala onunla Cumartesi tarihini bekliyoruz O 'Tek', 'Bir İlişki' onun durumunu değiştirmek olabilir. "

Ayrıca, sadece metinler, tweets, e-posta ve duvar mesajları aracılığıyla iletişim iseniz, size sonuna kadar olabilir baş-topuklu üzerinde birinin web kişiliği değil, onun gerçek-yaşam kişilik.

Spira "sadece mesajlaşmak ve Tweeting güveniyor, klavye arkasından biriyle aşık riskiyle olabilir," diyor. "Bu yanlış bir anlamda gerçekten bilmiyorum biriyle bir ilişki içinde olmak olağandışı değil."

Web teknolojisi de biraz cesaret kırıcı olabilir kur kavramı değişmiştir. Bu gün birisinin sevgi kazanmak için hemen hemen çok kolay hisseder ve bu iyi bir şey değildir. Şahsen, biz, kafa karıştırıcı metinlerin bir dize aksine birisi aslında bir deyişle bize soran duymak yok gibi?

Spira, Facebook ya da kısa mesaj yoluyla tarihleri ​​karşı uyardı. "Onları dışarı sormak ve sadece bir metin planları onaylamak etmeyin," diyor. "Hala, bugünün modern dijital dünyanın teknoloji ile birlikte eski moda kur bir unsuru olması gerekir."

Ah, Mr Zuckerberg. Genius? Belki, ama kesinlikle dating oyunu daha karmaşık yaptı. Kredi nedeniyle nerede Ama hey, biz kredi verecek. Doğru kullanıldığında, onun teknoloji genişleme, bizim için daha etkili bir şekilde tarih ve yol boyunca küçük bir eğlence paylaşmak için birkaç yol açtı.

"Bir tarih için geç Koşu? Spira bir metin gönder ve onlara bildirin "diyor. "Facebook ve Twitter üzerinde flört eğlenceli ve bağlanmak için bir anlık yol sağlar, ama mümkün olduğunca çabuk çevrimdışı online ilişki almak hatırlıyorum."

Yani, biz için işaretle teşekkür etmek için bir kaç şey var.

O ZAMAN olabilir "Yılın Kişisi" diye bir on yıldan az bir sürede milyar dolarlık bir şirket yarattık, ve 500 milyon kişi bağlı olabilir. Iyi ve iyi, ama Zuckerberg olduğunu da bugüne şekilde değişmiştir.

Şimdi, biz kayda değer diyoruz.