19 Şubat 2011 Cumartesi

Genç Amerikalı Get Married Don't Want To?


Jamie MALERNEE By

South Florida Sun-Sentinel

Fort Lauderdale - O eğitim ve kafa hırs dolu bir master yaptı.

Gündüzleri, o bir öğretmen. gece, o dramatik film senaryolarından yazıyor. O da birgün o kendi patronu olabilir, bu nedenle kar amacı gütmeyen bir organizasyon ders gelişmekte.

Onun adını ve Thais Konseyi, 26 yaşında, o bir sonraki birkaç yıl içinde giderek tam olarak nerede olduğunu bilir - ve onu koridorda değildir.

dedi, durdurma "Ben kendimi, belki, ben 30 olduğumda kadar evleniyor görmüyorum". "Şey üzerinden 30."

Belediye ve diğer 20 birşeyler bu gecikme sebebi basittir ki: Günümüzde, evlilik, son biri yetişkinliğe ilk adım değil. Bitirme okul, iyi bir iş bulma ve maddi ve manevi bağımsızlık elde şimdi önkoşullar vardır - onlar yaşam yükselen maliyet nedeniyle ulaşmak için daha uzun süre alıyor ki önkoşulları, neslin eğilim ebeveynleri ve boşanma korkularını sarılmak .

"Ben büyükbaba baskısı hissediyorum;.. Ben eski alıyorum ama daha fazla benim kariyer ile kurulmuş ben daha kendi kendine yeterli hissetmek istiyorum gerekiyor gibi hissediyorum düşünüyorum" olan Ronit Zargar, 27, dedi erkek arkadaşım ama düğüm için acele içindedir. "Ben son bir şey olarak evlilik bakıyorum. Hiçbir boşanma yoktur."

Birçok genç single bile aşk arıyor değildir. Pew Research Center tarafından yapılan son çalışmada daha üçte Amerikan teklerde 18-29 ve daha bir romantik ortak arıyor değildir söylüyorlar bulundu.

Bazı dating sahne sevmiyorum. Birçok sadece vaktim yok. Konsey, örneğin, o zaman çalışıyordu, çünkü onu hayvan tilki teriyeri kurtulmak zorundaydı. eski moda değerlere sahip Annesi, hayal kırıklığına uğradım.

"Annem bir evcil köpek bir erkek için iyi bir uygulamadır sahip belirterek," Konsey gülerek söyledi.

1970 yılında 29 Amerikalı, 25 sadece yüzde 15'i bekardır. Şu anda yaklaşık yarısı 2005 nüfus sayımına göre sayıları vardır.

Nüfus sayımı istatistikleri eyaletlerde yaşayan genç erişkinlerde olduğu bir yaşam yüksek maliyet ve rekabetçi bir kariyer pazar genellikle evlenmek için uzun süre beklemek olduğunu göstermektedir. Istatistikleri de, bugünün genç yetişkinler insanların yaş 30 yıl öncesine göre, enflasyona göre düzeltilmiş zaman, daha az yapıyoruz göstermektedir.

30: Washington, DC, ülkedeki evlilik için en yüksek yaş ortalaması var. Florida Ches Kanno, 30, bir Florida lisans sürpriz değil ki, (kadınlar için 25 erkekler için 27) Güney için evlilik en eski yaş var. O South Florida kültür parti ve aşağı yerleşme daha kurumsal merdiven tırmanma hakkında daha fazla olduğunu söyledi.

"Güney Florida'da, yapman gereken kadınlar buraya sevgi, ancak yüzeysel tür konum," dedi. "Büyük ve daha fazla ben oldum. Var taviz yapmak istemiyorum kritik, I almak olgun."

Üniversite öğrencisi Dayana Leon, 23, tarihleme işlemi ortak ilişki malzeme olup olmadığını ya da kategori içine düşer anlama konusunda her iki cinsiyette ile, bulanık hale geldi "dedi faydaları ile arkadaş."

"Bugünlerde? Unut gitsin. Guys sadece düşünsen de ilgilendi" dedi. "Ve tüm feminizm ile, erkeklerle eşit olmak istiyorum." Eh, o eğer yapabilirseniz, niye yapamıyorum? " "

Geciktirerek evlilik faydaları, araştırmalar gösteriyor vardır. , Boşanma oranları tüm Amerikalılar için yüzde 50 yakın asılı iken Rutgers Üniversitesi'nde raporları Milli Evlilik Projesi, çiftler kesilmiş o 25 sonra evlenmek için bekleyen tarafından yarıda.

Ayrıca Bekleyen bazı mali mantıklı. RAND Corp, bir Kaliforniya merkezli bir araştırma kâr amacı gütmeyen, A 2004 çalışma evlilik gecikmiş kadınlar tek kaldı, her yıl için bir yıl ek bir yüzde 4 oranında maaşlarını arttığını göstermiştir. Nedeni, rapor belirterek, satın aldıkları promosyon hız, kolay işler arasında geçiş yapabilmek idi.

O sadece para meselesi değil. O vade için de geçerlidir.

ebeveynleri ile - David Wallace, Boca Raton Florida Atlantic University danışma müdürü, onlar derin bir ilişki olarak katılıyor, çünkü bugünün 20-bazı şeyleri çok evlilik için hazır olmadığını söyledi. Kendi kuşağının, diyor, otoriteye karşı isyan etti. Bu nesil anne veya baba ile en iyi arkadaşıdır.

"Yeni bir elektronik göbek kordonu vardır ve o cep telefonu denir. Bunlar 10 günde velileri sekiz, aradığınız" dedi.

bir boşanma yoluyla onlarla yaşadım eğer Bazı çocuklar özellikle ebeveyn ile yakındır. Şaşırtıcı, bu genç yetişkinler, kendi romantik gelir ve keder neden olabilir bir adak alarak ihtiyatlı, Nick Wolfinger, Utah Üniversitesi'nde doçent ve yazarı dedi ki, "Boşanma Döngüsü anlaşılması."

zaman bugünün 20 şeyler çok ilgiliydi bebekler - Ülkenin boşanma oranları tüm zamanların 1981 yılında yüksek çarptı. Genel olarak, Wolfinger dedi, boşanma çocuklar sadece daha evlilik gecikme olasılığı, ancak bir daha evlenmeyi hiç olasılığı üçüncü oldular.

"Onlar aileleri var görebilirsiniz çünkü olumlu az evlilik görüntüsü," dedi.

Keisha Witherspoon, 26, onun veli bölünmüş bir etkisi olduğunu söyledi: Yakın zamana kadar, o ne sağlıklı bir ilişki gibi görünen bir fikri yoktu. Sonuç olarak, onu öğrenmek için birkaç yıl sürdü "nasıl onlara saygı nasıl ve onlara değer erkekler konuşmak erkekler, nasıl davranacağını."

"Babamı asla etrafında olduğunu çok acı ve üzüldü, ben de onu yaptırmayı oldu," dedi.

ve boşanma riskini - - evlilik hakkında düşünmeye, genç yetişkinler için giderek daha popüler bebek adım birlikte yaşıyor.

"Adeta bir deneme evlilik gibi. Sen ve iyi günde kötü görüyorum" ebeveynleri o bir çocukken boşandı Amy Tomas, 26, dedi.

Yakın zamana kadar, Tomas onu uzun zamandır erkek arkadaşı ile yaşadı. O da "güven" konuları üzerinde bölme sona erdi, çünkü evlenmedi memnunum's.

1990 ve 2004 yılları arasında, çiftler cohabitating olmayan eşcinsel sayısının neredeyse ABD'de iki katına, nüfus sayımı verileri göstermektedir. 1970 tahminlerine göre, pratikte kadar 1.200 'dir. Bütün evli olmayan kadınların 25-39 dörtte hakkında ve bir partnerle birlikte yaşayan başka bir çeyrek geçmişte bazı zaman bir partnerle birlikte yaşamış, Ulusal Evlilik Projesi tarafından 2005 raporuna göre.

Ama tuzaklar var, David Popenoe, Rutgers Üniversitesi Ulusal Evlilik Projesi eş-direktörü söyledi. gençlerin çoğu bir arada boşanma olasılığını azaltır yaşayan kabul ederken, Popenoe durum olmadığını söyledi.

"Bu uzun bir süre cohabitating olmuşken ayrılmak zor. Onlar evlilik slayt" dedi. "Bu atalet etkisi bu."

Popenoe da gerçek ilişkiler dağınık olduğu için bir "ruh eşini" gençlerin ezici inanç şeyler zorlaştırıp konusunda uyarıyor.

"Sorun bu kişi o kadar da mükemmel olmadığını öğrenin" diye bu yüzden break up ve söylemek kolay, "dedi" Peki, şimdi benim gerçek ruh eşini aramaya gitmek zorunda. ' "

bu kadar çok seçenek: Ve genç yetişkinler için büyük bir ikilem yatıyor.

Bir yandan, bugünün 20-birşeyler kendilerini kurmak ve onları daha güçlü bireyler ve uzun vadede güçlü bir evlilik ortakları yapacak olumlu bir şey olarak doğru eşini bulmak daha fazla vakit geçiriyor bakın. hayatlarının bu dönemde gitmek için çalışırken Diğer taraftan, ilişkiler üzerine evlenmek zaman ayarlanır kuralların yokluğu ve dalgalanan norm, biraz karışıklık kabul ediyorum.

Bazı genç erişkinlerde bu şeye cevap var-daha geleneksel değerlere geri alarak kültür gider. Joshua Kolkana, ama sadece 25 zaten üç yıldır evli. Kendisi ve eşi evlendiler kadar seks yapmak için bekledi hem Hıristiyanlar vardır.

"Bilmenin bir barış var 'Evet, bu Tanrı bizim için düşündüğü şeydir,'" Kolkana, bir lise papaz dedi. "Bizim toplumun bütün zihniyet bu yüzden 'Ben bana büyük zevk getiriyor ne yapacağım.', Kendi tanrıları olduğunu haline gelmiştir Bizim için bu, daha itaat fazla bir hareket oldu 'Bu bilge şey mi?' "

Konsey, kariyerine bina meşgul 25 yaşındaki öğretmen, o bir gün evlenmek isterdim vurguluyor. Ama şimdi, o ve sadece bugüne kadar mutlu o ve onun nesli Bay veya Bayan Sağ bulmak için ekstra zaman yararlanacaktır inanıyor.

"Büyükannem evliliğinde mutsuz oldu ama aile kaldı. Annem sorunları vardı ve o boşandı. Bugün, sadece seni seviyorum kim ya da kim size destek olabilir hakkında," diye belirtti. "Hem bu."

Online Dating: Wanneer ze niet te reageren op een E-mail