19 Haziran 2010 Cumartesi

FDA silikon meme implantları markete geri vermiş sağlar


Amerikalı kadın bir kez daha yeniden inşa ve geliştirme için silikon meme implantları alabilirsiniz, tartışmalı bir karar geç Cuma federal hükümet tarafından açıklanan takip edilecektir.

veya şiddetli meme anomalileri nedeniyle sonra kanser ameliyatı yeniden inşası için silikon implant istediğiniz yaş yanı sıra kadınların 22 ya da kim seçmeli meme-geliştirme prosedürleri istiyorum daha büyük Şimdi kadın, cihazlar alabilirsiniz.

â € œIt makul onlar güvenli ve etkili olduğu sonucuna vardık için, â € Dr Daniel Schultz, Federal Gıda ve İlaç İdaresi olarak Merkezi Cihazlar ve Radyolojik Sağlık müdürü söyledi.

Schultz kadın ve komplikasyonları çalışma bu cihazların büyük olasılıkla en az bir kere değiştirilmesi gerekecektir haberdar olmak için uyardı bir de, kopma veya sızıntı sertleşerek çünkü womanâ € ™ yaşam boyu var.

Komplikasyon oranları gibi çalışmalar iki üreticileri tarafından yürütülen, Mentor Corp ve Allergan Inc, her iki California şirketler, onay implantlar satmak için alınan mevcut FDA web sitesinde, www.fda.gov / CDRH / breastimplants olacak . FDA 10 yaş ve paylaşmak kendi Web sitesine ilişkin gözlemlerini ve periyodik kamu oturumlarda için implantlar izlemeye devam edeceğiz.

implantlar dona € ™ t kaçak, kadın implant cerrahisi üç yıl sonra ve her iki yıl sonra meme manyetik rezonans testleri geçmesi gerekir emin olmak için, FDA önerir. İmplant rüptürü genellikle sessiz, Schultz, "dedi ve kadın ya da doktorlara bilinmiyor.

1992 de bunların satışı yasaklandı yana karar FDA, ürün çalışmaktadır tarafından büyük bir geri dönüş olduğunu. O zamandan beri, kadınların sadece az sayıda klinik çalışmalar ile, akademik merkezler çoğunlukla az silikon implant aldık. Onların yerine, doktorlar güvenli ama dalgalanma eğilimli, ince kadınlar vardı tuzlu implantlar, tuzlu su dolu aygıtlarıdır sundu.

â € œI rahat bu ve itâ € ™ güvenli bir başka önemli seçenek eklemek için gidiyor hissediyorum, â € Dr Paul Izenberg, St Joseph Mercy Hospital, Superior Twp ile Ann Arbor plastik cerrah söyledi.

O cihazlar daha 80s artrit sorunları kas ağrısı ile bağlantılı implant daha dayanıklı olduğunu söyledi. â € œItâ € ™ gerçekten apayrı bir top game.â € s

Dr Sidney Wolfe, Kamu Citizenâ € ™ müdürü ve Sağlık Araştırma Grubu s Sybil Niden Goldrich Kaliforniyalı bir göğüs implant hasta, FDA kararını eleştirmişti.

Goldrich Bush yönetiminin geri piyasada Kongre'de Demokrat çoğunluk önce cihazları koymak için çalışıyor Ocak ayında devralacak dedi.

Wolfe kadınlara yaptığı tavsiye â € œdonâ € ™ t kullanmak onlara dedi, onlar arena € ™ t safe.â €
Nationâ € ™ en büyük iki plastik cerrahi hekim grupları s itiraz ve cihazların geri onayladı.

1990'ların kadar Midland tabanlı Dow Corning Corp nationâ € ™ s büyük göğüs implant üreticisi oldu. 1995 yılında dava kadınların hala ödeme arayan binlerce ortasında iflas ilan etti. Mahkeme kadar 360.000 olarak iddia nezaret 866-874-6099 ulaşılabilir veya courtâ € ™ gitmek Web sitesi, www.dcsettlement.com var.

Cuma günü Dow Corning açıklamada şirketin â € œpleased ki bilimsel kanıt ticari satılık cihazlar dönmek için FDA € Leda olduğunu söyleyerek yayımladı. Ama hiç planları piyasa yeniden girmeniz gerekiyor.

Neden zengin 19. yüzyılda Afrika feminizm okuyan asla


15 Haziran 2010 Salı

Aşk için Quest


Ne kadar iyi on dakika veya daha kısa sürede kimse bilmek alabilirim? Eğer düşünüyorsanız çok hız iddiaları şirketlerin ülkedeki bütün oluşturmakta dating, cevap "oldukça iyi." Yeterince, aslında memeliler iki ayaklı biz bu kadar çok başka bir toplantı haklı için "yaşı olarak bakın."

Bu çoğunlukla adil bir talep yok; gerçekten bir topikal düzeyde birisi tanımak için uzun sürmüyor. Ben araştırdım ettik uzanan hizmet Birçok kadar önerilen soruların listesini sağlamak üzere, düşündüren olanlara işler haddeleme olsun karşı gitti. Bu isim, rütbe ve insanlar genellikle diğer kişinin mesleği ve öğrenmeye oluşur toplantıya seri numarası yaklaşım farklı gibi ve hoşlanmadığı şeyleri.

Geçenlerde dalma alıp, ya da bu sebeple için, tek bir ruh, bu sözde ütopya denemek karar insanlar geleneksel şekilde toplantı değildi. Ben hala kendimi nihayet beni) kredi kartımdan (as I okuyucuların hayal gücüne terk edeceğim başka bir şeye karşı dışarı kırbaç ve hız bir oturum dating kaydolmak neyin üzerinde savunarak am bulabilirsiniz.

Favori nedeni merak olduğunu. Bu kısmen doğru olmakla birlikte, aynı zamanda uygun bir bahane ben olmayan bir romantik nedenle bunları konuşmak zorunda sürece özellikle toplantıda kadınlara kötüyüm kabul kaçınmak için. Bu Lisesi, çünkü eğer ben bilmiyorum, benim mizah beni var ve tarihli kızların en çok bana yaklaştı ve ben oldukça bilinçli ve kulüpler bir letch olarak çıkmak istemiyorum olun.

akla gelecek nedenle "bir toplantı umut yoktur". Iyi bir nedeni ve muhtemelen oldukça geçerli, ama bir şey beni kötümser parçası yere American Idol sette akıllı yaşam bulma oran koymak's. Bu hız fikrine insanlar dahil bir yorum daha kalma benim önceden tasarlanmış kavramlar hakkında daha fazla bir yorumun.

Üçüncü ve son neden dışarı kazanç - arkadaşlık ve biri için basit arzu ile hayatı paylaşmak. Ne kadar içe dönük ve utangaç ben oldum, ben hala halkın büyük bir çoğunluğu gibi, gerek biriyle kendimi paylaşmak hissediyorum. Bu varlığın sürekli veba ve aynı zamanda beni motive bir gizem's.

Yakında Denver, Colorado orta kesiminde rastgele Martini barda buldum. Ben savaşmak ya da kaçmak içgüdüleri ile bara sumo-kafamda güreş yürüdü ve tebrik masaya yaklaştı. Ben de potansiyel "ikinci tarihleri ile olaydan sonra" online beni maç yardımcı olacak bir dizi vardı isim etiketini verildi sona ermişti. Bu kurallar (orada kurallar flört etmek olduğunu biliyordu parçası oldu?) Flört servisi yardımıyla ikinci tarihinden küçük konuşma sonrası kurmak.

Herkes, birkaç kez benim sayı ile, "ilgili işaretlemek için", "ilgisiz" veya sağlanan puan kartında "networking" talimatı verildi ve hizmet aynı hissetti kişiyle bağlantı kurmanızı sağlar. hız uzanan bir işletme sahipleri biraz para yapmak için tasarlanmış değil, olması gerektiği soylu insani Bunun nedeni, tabii ki vardır.

Ben katıldığı etkinliğimiz sekiz dakikalık tarihlerin bir dizi etrafında merkezli oldu. Her katılımcı sekiz tablo numaraları ile bir kart verildi. Ne zaman olay başladı, biz bir kişi ile Q & A kısa bir oturum için eşleştirilmiş edildi Bir hoş sade kavram beslenen iki-bir içecek özel için. Neredeyse öyle olduğunu hayal gibi korkutucu gibi değildi.

Belki benim için gecenin en şaşırtıcı kısmı bir duygu biraz umutsuz olduğu tek bir erkek olmak, benim ile eşleştirilmiş olarak sekiz kadınların hiçbiri en ufak itici içinde idi. Cidden, ben cömert herhangi bir yolla bence burada olmaktan değilim. Bu kadınların çoğu inanılmaz çekici ve o hiçbirini gereken bir hız flört servisi kullanmak hissettim beni çapraşık.

aklıma ilk düşünce "Bu bir aldatmaca bir çeşit olmak vardır" ama üzerinde soldiered oldu. Bir Onun organizatörleri ile arkadaş ve bir "fill-in" sign-up, "ama diğer bütün kadınların düzensiz sayıda telafi oldu gerçek arzularını karşılamak için görünüyordu itiraf did ile eşleştirilmiş olan kadınların birisi.

Akşamın ikinci vahiy bir darbe için son kontrol uzanan potansiyel bir tarih için bir dizi standardı var gerçekleşme geldi. Tüm kadınların Ben güzel ve hiçbiri gerçek beni yanlış yol ovuşturdu bir araya geldi. Yine, ben nice varlık değilim; insanların aptallığı ve kendini emilimi için benim hoşgörüsüzlük muhtemelen iyi bir anlaşma benim yetersizlik yeni insanlarla tanışmak için bir ilgisi yoktur.

Ben kolayca bazı kadınlar ile o gece (ve araya geldi kendimi, arkadaş görebiliyordu iken Yine de, belki daha fazla, biraz zaman jel verilir), sadece bir sekiz tarihleri gerçekten üzerinde "ilgi off kontrol noktasına beni bowled benim taksitli kart. Ne yazık ki, benim online sonuçlarına göre, duygu karşılıklı değildi.

Ben yardım edemedim gecenin sonunda ama merak ediyorum ben çok da seçici sadece kişinin ben bugüne kadar istediği türden sağlam bir kavrayışa sahip ve onları henüz bulamamıştı olsaydı. Hala biraz kararsız, ama ben olduğumu düşünüyorum sonunda kulüpler sadece umutsuz romantik bir kişinin ile gerçekten tıklayın arıyorum. Ben gibi hissettim bir Benimle ilgili bir sürü ve bir kör tarih yeniden yakın gelecekte beni kurmak birisi ödeme öngörülüyor yok iken, ben iyi bir zaman olduğunu öğrendim ve biraz bulma olasılığı hakkında daha iyi hissediyorum Özel bir kişiye.


14 Haziran 2010 Pazartesi

Couplesurfing


Bir adam ve bir kadın yan New York kafede, bira içiyor, paylaşım gıda ve yan oturup tek kelime söylemiyorum. Yerine chat, onlar tunes bir iPod paylaşılan çalınır hakkında bir laptop yazdığını.

"Bu tipik üzerinden iletişim çok daha rahat olduğunu fark ... biz yürütülen ... bizim tarih konuşmadan. Anda işlem gören kulaklıklar ileri geri ve daktilo ve sipariş bira ve şarap ve daha fazla yemek ... Garson biz deliyiz," sanıyordum http://www.dresdendolls.com/diary at şarkıcı Amanda Palmer yazdı.

Internet ilerledikçe - kendi Web kameraları, iPod, Anında Mesajlaşma, genişbant, wi-fi ve web günlükleri - bir ilişki-tamirci olarak görüntü ile değiştiriyor.

Şimdi bir sosyal alışkanlık Netorati arasında ortaya çıkmaktadır: çift-sörf.

blogcular online sürümüne bir sütun yanıt vererek adlandırılan "Wired" (http://www.wired.com/news/columns/0 ,71074-0. html), çift-sörf "ya da" infomaniacs "netaholics anlatıyor kim Her birinin yanında surf - birlikte ne soliter faaliyet olarak görülmelidir kullanılan yapıyor.

e-1990'ların sonunda sol postalar buharlı Bu siber-TR daha eğlenceli ve zula daha bilgilendirici yapabilirsiniz.

"Bu zor, sesler ve URL'ler konuşmamla görüntüleri gibi şeyler iletişim kurmak için bu," Stanley Lieber (ben gerçekten Stanley Lieber değilim ... ve ben gerçekten NYC dan) Blog değilim yazar.

Nick Currie, alias iMomus tarafından http://imomus.livejournal.com/199557.html olarak başlayan günlüğü 200 katkıları üzerinde yollardan çiftler Net kullanımı geniş bir dizi gösteren çekti.

alevli bir log yangın, ya da gösterişli bir maskeli balo gibi bir kitap paylaşımı olarak çift-sörf görünüşte olarak Çöpü almak için birbirleriyle söylemek gibi sıradan gibi samimi olabilir.

"Bizim yeni bir ilişki çoğu benim LJ (blog) girişlerinin konu ve ben sık sık bir şeyler ki yüzüne söyle olmaz derdi," Kathryn yazıyor. Başka bir çift - 12 yıldır evli - demek bunun için bir de web günlükleri aracılığıyla hiç yüz duygularını yüz görüşmeden, tebliğ ederken.

"İHALE ELECTROVERTS"

Net sözlü utangaç ve harika bir yoldur olaylarla ilgili anlaşmazlıkları çözmek sağlayan insanlar için bir nimet olduğunu, bazı hayranları söylüyorlar. Bazı çiftler birlikte online oyunlar, ve bilgi işlem erkekler erkekçe edilebilen bir bölge gibi görünüyor.

"Benim doğum günüm, o benim koç terfi ettirmek ve bunu inanılmaz romantik olduğunu düşündüm," Jess yazıyor.

Ama gerçek hayatta çıkarları aynı şekilde sapmak olabilir, ne bir blogger "ortak geekdom" bölücü sörf bulabilirsiniz denilen paylaşmıyorum çiftler.

Bu üzücü tür bir oğlu için masaya onu ve herkes o haberleri okurken görmezden olarak babasının göremezsiniz olarak İsveç'ten bir anne kahvaltı masaları bilgisayarlara uygun şekilde yeniden dizayn edilmelidir için, "arama ..."

Ve geeks arasında bile - ya da "ihale electroverts," blogger Tim H onları dubs olarak - gizlilik ve gizlilik yükseltmek gerilimlerin sorular. Amanda Palmer, kısa süre önce vefat ettiğini söyleyerek onun anısına onun arkadaşı ile olan tüm daktilo "konuşma" yayınladı.

Ilişki, İngiltere'nin en büyük ilişki danışma organı olan yardım isteyin 10 çiftler yaklaşık bir bilgisayar ile ilgili bir sorun çeşit alıntı ve diyor eğilim artmaktadır.

"Giderek, insanlar o zaman bilgisayarda harcanan diyorsun - mutlaka oda ya da seksi ya da müstehcen siteleri sohbet değil - bir konudur," Denise Knowles, bir Relate danışman söyledi.

Ama Knowles ki Net kendisini sık sık sorunlar orta değil, kökü, olduğuna işaret ediyor.

"Internet vurgulanmış ya da farkedilmeden evde bir bilgisayar olmamıştı gitmiş olabileceğini ilişkilerde güçlükler ortaya," dedi.

Currie kabul etti. Herhangi bir emici aktivite gibi, "çift" her iki ortağın eşit hevesli sadece inşaat sörf, dedi.

"Dinledikten sonra ne herkesin (blog) söylemek ve kendi ilişkisi hakkında düşünmeye vardı, sonuç sörf zarar vermez ilişkiler - olarak her iki ortağın eşit Internet içine uzun" diye tarafından dedi geldi üzere e-mail.

bunlardan biri olup sadece numara yaptığını "soru o zaman!"

internet dating konusunda daha fazla bilgi:

Internet Dating: Ben Bütün Hatalar yaptım To You Don't Have yüzden!

Yahoo! Haberler

New Husband, Wife Meet Through Internet Dating Site