25 Mayıs 2010 Salı

Office Sex


San Francisco denetleyiciler Salı kendi çalışanları ile cinsel ilişki yapmaları şehir yöneticileri men olurdu ölçüsüdür aşağı oy - aynı zamanda onun kampanya yöneticisi karısı bir staffer ile Belediye Başkanı Gavin Newsom's başvuran ilişkisi bir ince örtülü geçirmek.

Tedbir ezici bir 10-1 oy ile, sadece Danışman Chris Daly, mevzuat sponsoru, onun lehine oy ile başarısız oldu. "Bu ortak yöneticiler ... ve ilişkiler bu tür hesap izin verilmemektedir tutulur kurumsal iş ortamında uygulama ise," Daly dedi. Ölçü "çalışanı olan romantik ve cinsel ilişkiler" yapmaları şehir yöneticileri yasak olurdu.

Bu yılın başlarında, Newsom zamanda onun kampanya yöneticisi karısı onun komisyon randevular sekreteri ile ilişkisi kabul etti.

Belediye Başkanı sözcüsü Nathan Ballad "Chris Daly hiçbir iş kimsenin özel hayatı etrafında poking söyledi. Biz Kurulu Denetleme bilgelik Chris Daly's müdahaleci mevzuat öldürmek zorunda mutluyuz" dedi.

San Francisco de yolda olduğunu ülkedeki belgesiz göçmenler Salı günü yönetim kurulu sonra belediye kimlik kartları sorununa kimlik kartı ölçmek Danışman Tom Ammiano tarafından desteklenen ikinci ve nihai onay verilmiş en büyük şehri olma.

Belediye Başkanı Gavin Newsom mevzuat imzalaması bekleniyor. San Francisco sonraki belediye başkanı fazladan bir yıl olacaktır Danışman Jake McGoldrick onun yol alırsa yaptığı dönemde ekledi. 6 Kasım belediye başkanlığı seçimlerinde yoksul katılım işaret edilen danışmanı belediye başkanı olacak bir charter değişikliği önerdi, şerif, savcı, şehir avukat ve sayman bile sayılı yıllarda seçildi.

aynı seçim dönemi içinde başkan ve vali olarak bu ofisleri koymak daha seçmenlerin ortaya çıkartacak, dedi. Değişiklik kurulu aracılığıyla gitmeli o yürürlüğe girmesinden önce sonra seçmenler tarafından onaylanmalıdır.

McGoldrick de oy tedbir Büyükşehir Ulaşım Dairesi Yönetim Kurulu yedi yöneticilerinin kamu seçim çağrısında istiyor. Yönetmenler 1.000 $ tazminat olarak bir ay ve bir kez haftanın Muni ortalama yolculuk gerekmektedir alacak.

Danışman ayrıca gemide fuhuş San Francisco düşük öncelikli suç yapmak için savunarak denilen insan kaçakçılığı insidansı, fahişeler ve sıfır seks işçiliği onaylanmıştır kültürlerde yaklaşımlar küçüklerin "istismar istismar." O kartına ne kadar para şehrin fuhuş yasaları uygulamak için harcamaktadır hakkında bir rapor hazırlamak için kentin bütçe analisti sordu.

Online Dating ind�stria a crescer 25% em 2010