13 Nisan 2011 Çarşamba

Hobi Tanışma Ve As Teknik Yemek


Erkek Japonya'da mutfakta daha fazla zaman geçiriyorlar - ve bunu seviyorum! USDA Dış Tarım Servisi tarafından rapor Japonya'da Bu gıda eğilim, ABD pazarlamacılar için zihinsel bir not verme değerinde olabilir. baby boom nesil yaş olarak, emeklilik giren erkekler kendi hayatında bayanlar ile bir notu grev belki bir şey arıyor olabilirsiniz. Ve hatta genç Japon erkekler görünüşe göre mutfak becerileri onları biraz sosyal mojo verdiğini hissediyorum. Burada USDA Japonya'da eğilim hakkında şöyle diyor:

Japon tüketiciler kalmak ve evde pişirmek aktif mutfakta ilgileniyoruz Japon erkeklerin sayısı artıyor gibi görünüyor daha nedenler buluyorlar. Japon erkeklerin emekli olduktan sonra hobi olarak yemek benimseyen ve kadınları karşılamak için yemek dersleri ve yeni yemek pişirme becerilerini kullanarak da dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle için mutfağa artırıyor.

Japon tüketiciler kalmak ve evde pişirmek aktif mutfakta ilgileniyoruz Japon erkeklerin sayısı artıyor gibi görünüyor daha nedenler buluyorlar. Japon erkeklerin emekli olduktan sonra hobi olarak yemek benimseyen ve kadınları karşılamak için yemek dersleri ve yeni yemek pişirme becerilerini kullanarak da dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle için mutfağa artırıyor.

Pişirme Yeni Emeklilik Hobi Oldu: zamanlarının büyük bir kısmını iş yerinde geçirdiği iken, birçok erkek bulgu vardır onlar yeni edindikleri özgürlüğü ile ilgisi olmayan emekli o zaman. Eşleri, onlar evli iseniz, zaten artık çalışıp çalışmadığını artık sosyal gruba yeniden tanımlamak zorunda kalabilirsiniz sosyal çevreleri ve aktiviteler, erkekler ise kurduk. Birçok erkek bu yapmanın yollarından biri bir yemek kursuna katılmak olduğunu buluyorlar. yaşlılar için Bu sınıflar yemek ve zihin ve elleri meşgul öğrenme fikrini kullanarak, sağlık temelinde yükseltilir. Yararı bu adamların evden olduklarını ve eşleri ya da arkadaşlarınıza göstermek için mutfakta yeni becerilere sahip olacaktır. Okullar da çift keyifli, yararlı etkinlik için bir araya sınıf alır öneririz.

Yeni Bayan Tekniği olarak Pişirme: Japon lisans, hem genç hem de yaşlı, ayrıca yemek kulüpleri ve sınıflar varlıklarını artırdı. Geçmişte pek çok pişirme okullar erkek ve katılmak için şimdi bu kısıtlama kalktı ki, erkek üyelik sürekli büyüdü izin vermedi. Bu okullarda bile bekarlar için özel sınıflar oluşturduk, o evde kendileri için basit bir yemek pişirmek için öğrenme olsun ya da mutfak becerileri ile kadın meslektaşlarıyla etkilemek için arıyorum. Eğilim görünüşte SMAPxSMAP sonra çıkardım, çeşitli gösteri, müzik grubu SMAP bir mega yıldız ev sahipliğinde olan SMAP üyesi yaptı ve konuklara yemekler sunulan bir segment yaptı. Bu mutfak seksi erkek yeterlilik yapımında destekli. Diğer erkekler gibi aslında ortak çalışma sayesinde tarihleri ​​bulmak için sınıfını kullanarak gibi motifler iddia, onlar zaten onlar sınıfta buz kırmak ve çevresinde tek kadın tanımak için ideal bir yer yapar ortak en az bir şey olduğunu biliyorum iddia aynı yaşta.

Sonuç: Genel olarak, bu adamlar mutfakta daha aktif bir rol alıyor ve o zevk görünür. genç erkeklerde (20's ve 30's) en çok onlar mutfakta babalarının görmedim söylemek bile, bir ilişki ve yaşam için önemli bir beceri haline geldiğini hissediyorum. iyi görünüyor yaşlı erkekler evde pişirme sınıf / yemek etkinliği olumlu yanıt olmak ve yeni beceri seti tadını çıkarın. erkeklerin yeni demografik daha önemli hale gelebilir, bu pazarlama, yemek daha fazla ilgi çekmek için başlar gibi. kadınlar her zaman gıda pazarlama çabalarının ana hedef olmuştur, ancak bu önlüğü içine erkeklerin bir adım olarak değişecek ve daha büyük bir rol alır.

Hvordan virker en Online Dating Site Work?


11 Nisan 2011 Pazartesi

Geeks için Dating Hız


Brian Isıtıcı By

"Haklısın, ha Ke $ biliyor musun?" Plastik Freddie Krueger eldiven ile kadın sorar.

"Elbette," diye cevap, biraz şaşkın. Başımızın üstünde oluyor hıncahınç kongre tarafından sunulan sınırsız konuşma konuları göz önüne alındığında, sanırım çok yakında "Tik Tok" şarkıcı iş açmak istiyorum asla tahmin edemezdim.

Diye koro, okur var bir yer şehir merkezine gelen tüm kaçıklar çevresinde "Off. It" Take kadın açıklıyor, "There's a, şarkı. O duvardaki deliğin bir. Bu hepsi bir ücretsiz kirli

New York Comic-Con ve bu şarkı arasındaki paralellikler açıktır, diyor. İlk, kongre kent merkezinde. (Aslında, Jacob K. Javits Center şehir değil, ama onu doğru değil. Kimse bir know-it-all beğendi.) Freaks parçası diyor, nerds doğasında-meraklılarının, Dorks olduğunu (sözlerim), tüm kostüm ve öteberi döşenmiştir.

parçası "duvardaki delik" belirsizliğini koruyor. Ben, birkaç teori var ama bizim tarihi oldukça sınırlı bir süre verilmiş, kendime saklayın.

Sonuçta, tüm bu son satırına kadar ekler. New York Comic-Con, öyle görünüyor ki, bir kirli herkes için ücretsizdir.

Tabii ki, hiçbir şey özellikle "kirli" oda 1A20 oluyor orada. 40 katlanır özenle organize sandalye ile oda ve iyi aydınlatılmış sterildir. her üç dakikada bir kez, erkekler için ayağa kalkma hakkını için adım atması, ve sonraki kadınla yeniden başlamak talimatı vardır.

Emcee ve kendince geek standup Ryan Glitch böylece bir ışık kılıcı çoğaltma ile kesebileceğini cinsel beceriksizlik bir batmış bir konferans salonu da oldukça iyi yağlanmış makine çalışır. "Onlar beni ara 'Giganakin,'" oturumu başladı önce Glitch açıkladı "Ben kilolu değilim, çünkü benim ve kostüm Anakin" dedi.

Ifadesi tamamen doğru değildir. O büyük adam, kesinlikle bir kendi kendini ilan eden kalıplaşmış showgoer (ağır, beyaz, nerdy)'s-ama onun büyük çerçeve üzerinde Jedi malzemeleri var. o, ifade "sucuk-fest" birkaç kez mırıldanıp genellikle X kromozom eksiklik ağlayıp, ön arası cinsiyet konuşmaları göstermek yasaklayan ve erkek hatları, bizi ayıran Biz ilk dışında ona sunulmuştur.

Bu, her iki hat tarafından paylaşılan bir endişe, şüphe, ve Glitch ve onun az giyimli kız işaretleme aşağı kadınların süreci başlar.

Glitch reassuringly o geçmiş bir olay C5 onun "güzel asistanı" yerine adamlar hattına duyurdu, o beşinci olan Orlando bu yaz düzenlenen kutlama, yarı yıllık Star Wars kongre için kısa, daha sonra bana söyler . Böyle bir gösteride yer almıştı, Fast Speed ​​Dating Yıldırım, Glitch tek kişilik şirket ilk kez, ve en hesapları ile sahnede başarılı oldu.

biz ilk Javits Center'da aşağıda onu spot, ancak, o güneş gözlüğü için onun Jedi elbiseler ve siyah bir tişört ticareti vardır. It's asistan eller ona sadece bir hız kalma ev sahibi daha fazlasını parlak turuncu uçlu bir siyah deri ceket ve sahte plastik tüfek sonra, kendisinin Star karşılığında nerd aşk, teklif su şişeleri kolaylaştırmak için gelecekten gönderilen bir cyborg's kapı trivia ve karma şirket şüpheli tat şaka yapmak.

Bizim New York Comic-Con üç gün boyunca düzenlenen üç tür oturumları ve kongre sırasında kalma hızı hakkında bir şeyler ikincisi gösterinin katılımcı hayal gücünü zorlamaktadır gibi görünüyor. Hatları uzun ve Glitch sonuçta uzak kapılarını açmadan önce insanlar (çoğunlukla erkek) dönecek. O Benden önce çizgi keserek, kadın ve erkek eşit sayıda kapalı sayar.

"Ben bir saniye konuşabilir miyiz?" Diye soruyorum.

"Ben belada mıyım?" Terminator yanıt verir.

Ben basın olduğumu söyle. Ben buradayım Yani gizli, olayı rapor etmek.

"Bekar mısın?" Diye yanıt verir. Başımı sallıyorum.

", Ya da sadece rapor etmek için mi buradasın birilerini bulmak için umut ediyor?"

"Eh," I "sen asla bilemezsin." Diyorsun

Bir DJ odanın diğer tarafında Star Wars Cantina tema oynuyor nerede, kapıdan beni almak için yeterince iyi yanıt. Ben bir katlanır sandalye bir koltuk kapmak. Erkeklerin hepsi isim etiketini kapmak talimatı verilirse, 15 üzerinden bir numaralı. "Hayır adları, hiçbir yerde," Glitch bize bildirir. sonraki saat için, kadın olarak bana bakın "Numara 15".

Şimdi girmek için kadın sizde. "Kızlar kadar duvara karşı," Glitch, gülüyor için, ekleme, mikrofona diyor "spread 'em ve." GI Joe film Snake Eyes gibi giyinmiş bir gut, bir parça ile bir adam yanlarında duruyor sessizce. O güvenlik nedenleriyle var, bize böyle anlatıldı.

Ancak şimdi, bize bakan duvara dizilmiş kadınlar, aksine acı açık yapılır. oturan 15 erkek hiç biri kostüm bulunmaktadır. Hemen hemen tüm kadınların Ancak, dışarı süslü ya da en azından bir aksesuar var: gözlük bir çift, parlak mor peruk, Freddie Krueger pençe anılan çifti.

Garip bir kontrast, emin olmak için, ama bir ben zamanlayıcı ve sesler zaman için minnettarım odasından "merhaba" ler yankıları bir koro. bir saat içinde 15 kez sıfırdan bir konuşma başlayarak en aramızda sosyal için bile zordur. Ama ne bir aşk bulmak amacıyla, 25 yaşındaki bir korku filminden pervane don bir kadının karar daha iyi bir kaynaşma olabilir?

O sadece gerçekten Freddie Krueger seviyor, o çıkıyor. Tankta yeterli. Biz Ke konu $ ha bir kere tamamen tükendiğini, bir korku filmleri hakkında saniye konuşun. Onu korkutmak değil, o asansörlerle ilgili olanlar hariç, beni anlatıyor. Diye soruyorum "Sen? Asansörlerle ilgili yeni bir orada olduğunu biliyorum." Bir o, o ısrar ediyor, onu korkutmak değildi ama O, olumlu cevap.

Ve bunun gibi, üç dakika kadar vardır. Ilerlemenin zamanı geldi.

bütün senaryonun saçmalığı konuşma sıkça karşılaşılan bir konudur. "Ben üç dakika sürdü istediği bazı tarihler aldım," Ben kadınlardan biri söyle. Ama, emin, büyük bir şaka değil koşullar altında yapacağım.

Ben röportaj gibi bu oturumlar yapmak, hemen arka plan raporlama geri düşer. "Yani," Ben nerede başlar bir kadın, belirsiz sormak "Eğer herhangi bir evcil hayvan var mı?" Sonunda kendimi biriyle bir ilişki içine bir konuşma spin gibi ne olabileceğini hayal kaçınılmazdır ilk tarih tuzağına düşen bulmak Bu insanların.

Tüm standart kalma faktörleri ders zeka, zeka, ve, bir rol oynamaktadır çekicilik-ama şimdi oyun yeni, eşit derecede önemli kategori var: altkültürel uyumluluğu. Bir kadın bana erken sorar "sen ne? geek tür vardır". Ben bir an için tereddüt ve "Komik, sanırım." Noncommittally yanıt Bu kadar popüler bir cevap değil beklediğim gibi. kadın tarafında, en azından, anime hayranları Amerikan çizgi roman hayranları üzerinde sağlıklı bir yol var. Ben ve bir kadın, Love & Rockets söz boş bir bakışla bir araya geldi duyuyorum.

Sadece önümde rotasyon her zaman ona eğitimli iki kamera ile kadınların her birinin mülakat tarzı sorular soran bir popüler çizgi roman günlüğü bir yazar vardır. Onun Batman sorular çok daha iyi üzerine gitmek gibi görünüyor.

Ben mağaza aldım karşı (ona Con sonuna kadar kapalı ölme hakkında benim şaka takdir görünmüyor) Star Trek redshirt kostüm kadın ile ev yapımı yararları tartışmak. I (kayıt için Warlock) Nightcrawler T-shirt bayan için benim favori New Mutants karakter seçin. kadın tanımadığım bir anime karakteri gibi giyinmiş ile, M. Night Shyamalan için fan tepki hakkında samimi tartışma (açıkçası, o şok's direktörü bile bu kongre de yüzünü gösterecek) Son Hava Bükücü adaptasyon's's.

Buffy konu en az bir kez gelir. Ben Wire hakkında konuşarak, akılsızca, yanıt. Ben başka bir kadın ve Hayao Miyazaki ile Haruki Murakami eserlerini tartışmak. Bir kadın gerçekten ben San Diego Comic-Con katıldı ettik oldukça etkilendim görünüyor. Sadece bir kez gelip bir yaşam için ne bir konu yok.

Ve onu ve tüm geldiğinde DJ eğirme Lady Gaga durdu, hala kendime yakın gelecekte Star Wars temaya koridorda yürürken göremiyorum. Ben, ancak, ne yedi e-posta adresleri ile yürüyüp gidiyorum. Çok kirli herkes için ücretsiz.