22 Haziran 2012 Cuma

Kadın Buluşma yılında Kuralsızlar


Zaman değişiyor ile flört kuralları da yeniden yazıldığı. Bir kadın bir adam dışarı sormak için Günümüzde yaygın değil. Ayrıca bu kalma söz konusu olduğunda, kadınlar sadece seviyorum görünüyor. Bir İngiliz araştırma aşk bulma konusunda onları aynı anda üç veya daha fazla erkeklerle flört dörtte biri ile, öncülük edilecek kadın buldu.

Araştırma ortalama tek kadın düzenli olarak bir defada en az iki muhtemel ortaklara görmekte olduğu ve bir yıl beş erkek güncel olduğunu gösteriyor, Daily Express bildirdi. Ayrıca, kadınların da faturaları ödüyor para harcamak için hazırız.

TGI Friday restoran zinciri tarafından yürütülen araştırmaya göre, bu adam tarih boyunca ödemek gerektiğini düşündüm kadınların sadece% 18 var. Erkek katılımcıların yarısı kadın, ya katkıda bulunmak ya da yarım gitmek gerektiğini söyleyerek, o kabul etti.

Kadınların yaklaşık üçte biri bu geleneksel tanışma kuralları pek ziyade bir hamle yapmaya adam için beklemek yerine bir adam sordu olan çeyrek artık, uygulanır dedi.

Ayrıca, bir ilişkinin dört bir araştırmaya göre, bunu yapmak için kendi kız arkadaşı isteyen 10 erkeklerde dokuz, teklif düşünecektim. "Kendi karar kalma kuralları eşitlik açısından daha da değişecek ekonomik olarak bağımsız bir kadın sayısının artmasıyla," psikiyatr Dr Avdesh Sharma diyor.