24 Aralık 2010 Cuma

Dating daha eğlenceli!


Newbie Ranveer Singh konuşkan hakkında o, alternatifler evleniyor alır, o da arar ne ideal bir maç ... ve evet, onun co-star Anushka Sharma hakkında biraz konuşmak yok

Bugünün serbest Band Baaja Baaraat ile sahneye Ranveer Singh, onun ekrandaki karakter Bittu kadar eğlenceli olduğu gibi. Işte aşk, shaadi ve rüyasını kadın hakkında samimi alır.

Ne evli adam olsun bir müzik için yaş değil mi?

Ben evlilik bu fikri üzerine satılan değilim. Ben, onlar istiyorum çünkü insanlar evlenmek gerektiğine inanıyoruz çünkü

toplumsal ya da ebeveyn basınç. Biz değil herkes için biçilmiş kaftan olduğunu kabul etmeliyiz

evlilik.

Ne kadar süre alır gereken bir adam evli tarihten daha önce?

Tarihleme çok daha eğlenceli. O serin ve öne ilişki alarak herhangi bir baskı olmadan bir ilişki içinde olma konusunda tüm iyi parçalar var.

Ne tür bir düğün kendiniz yapmak için istersin?

Ben evlenmeye karar verirseniz, bir plaj düğünü isteyeceksiniz. O ritüeller içine kadar değilim. Daha sonra parti başlayacak 10 ila 15 dakika içinde yapılan ritüeller alırsınız. Ve parti günlerce devam edecek!

Ne nitelikleri ortağı yapmak sizin için size görünüyor?

O, o, kişisel hijyen ile iyi kim rahat, nazik, şefkatli zeki olmalı örnek organizasyon becerileri, aşk müzik var. Ben mükemmel bir kadın istiyorum.

gelir için ortak seçerken bu nasıl ne zaman onay ebeveyn önemlidir?

Ben her yaptığına Ailem her zaman bana destek var. Bunu sadece birkaç gün önce hakkında babam konuşuyordu ve o da herhangi bir sorun olmayacağını söyledi. Ben mutluyum, onlar da mutlu oldular.

düğünde kendi, planlayıcısı olur size düğün bile gitmek için ya da artık kendi senin üzerine yapmak deneyim gerekli size tüm?

Kendim yapmak istiyorum. Ben mikro-her şeyi yönetmek zorunda kişinin tür duyuyorum. Ben detayları bakmak sadece ben tadını çıkaracaksınız.

Olacak Ranveer Singh bulmak Shruti Sharma yeterince çalış ilginç) BBB tarihi (Anushka karakter?

Evet. Shruti bir dişi kaplan tutum vardır. Ben o bir hiç akıllıca bir şekilde olduğunu ve onunla karmaşa değil aslında seviyorum.


22 Aralık 2010 Çarşamba

Dating 101 Hız: Bırak Pickup Hatları


â € œYou tired.â € olmalı ... â € œWhy? â € ... â € œYouâ € ™ fikrimi aracılığıyla tüm day.â € kaçıyordun

pick-up hat ve bar sahnesi çekiciliklerini ve internet Arkadaşlığın düşünce kayıp varsa eski lise gelen bu tüyler ürpertici BT adam düşündürüyor, itâ € ™ dating acquaintedâ € "hız almak yeni alternatif karşılama zamanı .

DateandDash, bir Chicago merkezli hız dating şirketi uzanan travmalar bir çözüm sunmak için yeni bir eğilim. DateandDash yan genellikle ilk tarihleriyle ilişkili tuzaklar adıma görünüyor. Garip susturur. Uyumsuzluk. Ret. Ya da belki kahunas çağırma bütün zamanların en büyük engel, rakamlar takas ve ilk etapta tarih düzenlemek. Tanıdık geliyor mu?

Böylece whatâ € ™ hız zaten dating? S kendi web sitesi tarafından tanımlandığı şekliyle DateandDash eğlenceli ve bölgenizdeki diğer şarkıları bir sürü karşılamak için heyecan verici yoludur. Itâ € ™ sa yeni orta-90A € ™ Los Angeles'ta bir Yahudi Rabi geri izlenebilmektedir tekniği kalma s. Hmmmâ € | Bir LA tabanlı Rabi didnâ € ™ t senin attentionâ € "hereâ € ™ nasıl çalıştığını yakalamak durumunda.

kendi web sitesi, DateandDash.com, sayesinde ileriye dönük bir hız dater genellikle yerel şık bar ve pub gerçekleştirildi partyâ € ™ kalma bir â € ~ hız için bir bilet satın alabilirsiniz. Hızlı kalma parti sırasında, bir katılımcı bir sayı ve akşam boyunca uzanan olacak insanlar notlar almak için bir skor-kart atanır. Bir katılımcı ve her bir aday ile yaklaşık 5 dakika harcıyor sonra bir sonraki candidateâ € geçer "bu nedenle birden fazla â € ~ datesâ € ™ başına olay yaşanıyor. (Mini bir dizi görüşme gibi düşünün.)

Bir maç belirlenmesi oldukça basittir. Erkek sayısı 2 daire bir â € ~ Eğer Yesa € ™ Erkek sayısı 1 ve Kadın Number 1 ile yaptığı tarihten sonra da â € ~ Yesa € ™ € "thatâ € ™ sa maç 2A Erkek sayısı ile karşılık çevreliyor. Bir olay, DateandDash e-postaları bir katılımcı kendi maçları ve tekrar görüşmeyi başarılı ortaklık için gerekli iletişim bilgilerini sonra 72 saat içinde.

Chicago, inanılmaz â çevrili bir şehir € ~ tek ve hazır € ™ uzmanları mingleâ için, gelişmeye DateandDash kavram için büyük bir müşteri tabanı sağlamaktadır.

â € œDateandDash hızla büyüdü, â € eş-kurucusu ve eş sahibi Josh Walden söyledi. â € œPeople bizim etkinliğe katılmak, onlar ve onların arkadaşları söylemek gibi. Bu yeni müşteriler everyday.â € almak nasıl

Bu yeni müşteriler ve acımasız genellikle umut vermeyen bar sahne takip etmek, vaktim yok ya da belki de enerji tek meşgul profesyoneller, çoğunlukla oluşmaktadır.

Ancak, sadece zorunlu yaş ve 21 ve taraflar için bir â € ~ yaşa Çapa € ™ var; Walden tarafından açıklandığı üzere, tipik DateandDash hız dater 23 ve 39 yaşları arasında çoğunlukla tek meşgul olurdu.

rahat ve dinlendirici bir atmosfer içinde, o özel insanı ararken DateandDash deneyin â € œPeople eğlenmek istiyorum, â € Walden söyledi.

Ve â € ~ rahat ve dinlendirici bir atmosfer, â € ™ Walden, 28, ve ortağı ve kurucularından Vilius Gavrilenka, 28, her etkinlikte sağlamak için aradığı şey kurucularından olarak.

Quand il s'agit de rencontres, nous sommes tous Voiture d'occasion


Top 15 Dating hatalar Guys olun


Tamam beyler, bayanlar size el var - kalplerimiz baygınlık yapmak için bir çok şey yok. kuşku yok ki, saat, kaşık yem birbirine Creme Brulee için mum ışığında romantik bir yemek, konuşmak keyfine varacaksınız - - Sen yemeğe bizi davet inisiyatif alarak bize sürpriz bir dakika bekleyin, kolej gelenler arkadaşlarınızla oturup vardır us? Ve daha sonra deli oldugunu merak. Gereksiz bazen çocuklar seyahat bayanlar ile kendi oyunu bile farkında olmadan, demek için. Burada en yaygın kalma hatalar adamların bir listesini yapmak - böylece kontrol oyununuzu devam edebilirsiniz.

Adam Away A Will Scare 7 Daire Your Things

1. Aşırı iyelik

Stop. Sadece, dur. kız çıkıyor ise, o belli ki Doofus seninle olmak istiyor - onu her saat, tatil aramaya gerek yoktur PDA aşırı o seninki dünyaya göstermek veya erkeğin arkadaş hakkında sırtında her zaman olmak. O boğucu's, tatlı değil, kimse böyle bir adam tarih istiyor. Alacakaranlık gelen bu civciv dışında - bir orada burada o bütün creepily iyelik, boğuyor, süper kıskanç anlaşma içine birkaç vardır sanırım.

2. Brüt bir yaşam alanı

Yurt odasında, daire, ev, apartman dairesi, ebeveynin bodrum - yaşadığınız her yerde, bu kirli olması için hiçbir bahane yok. Hayır, o-Suzy Ev Kadını "temiz olmak zorunda değil, ama dün gece's March Madness parti, boş bira kutuları, ve zemin çöp korkunç kirli çorap gelen Doritos kırıntıları fark edeceksiniz. senin bayan arkadaşınız size ait olmamalı da sadece yaşam alanı dayalı bir terbiyeli temiz oda, ama siz sadece kendiniz bakmak değil onu gösteriyor da onun evinizde rahat hissettirmek için çaba ortaya koydu.

3. zor bir adam gibi davran

Oh, kas ve testosteron var? Biz hiç fark. Hayır, gerçekten hadi beyler - kızlar, bunu biliyorsun, ve bunu biliyorsun diğer çocuklar onu biliyorum. Eğer bir adam, grrrrrr konum. Böylece bazı çocuklar aptal, gereksiz scuffles başlangıç neden (-benim "bro de gel)? Flaş haber - kavgalar sadece etkilendim değil, bizi korkutan. , Bu yüzden serin ve herkes tasarruf stres oynamaktadır.

Nasıl Mahkemesi Gıda Survive Havaalanı

4. Arkadaşlarınızın etrafında farklı Vekili

Arkadaşlar iki dünyanın birleşmesi ve GF hassas bir görev (çok fazla adam bomba gibi görünüyor biri) 'dir. Sadece eski Frat dostum geçen hafta sonu ile bağladım sıcak piliç hakkında 411 istemez ki ana sıkmak gibi, aynı değil, en son eskitme gezi duymak isteyen sizin bros için de geçerli. ve konuşmaları tarafsız tutmak, o serin Play (iyi umarım değil kadar) gibi arkadaşlarınız kadar yeni kız gibi olacaktır.

5. hiçbir yoluyla takip ile XYZ yapacağım diyen

Herkes bu gün bir cep telefonu var. Ciddi, henüz o zaman 21. yüzyıl çoğunluğa atladı değil varsa muhtemelen bu okumayan daha muhtemel çıplak elle ve güreş ayı ile balık avlamak dağlarda yuvalanmış vardır. Tipik bir örnek - size bir telefon erişimi olan bahis konum. Çok ve bahaneler yapmayı durdurmak size söylüyorlar zaman sadece bir kız diyoruz.

Neden Onlar Yanlış konum Ortak Egzersiz Mazeret ve

6. / Başka kadınlarla kontrol dışarı ile Flört

Çoğu kadın, gözlü canavar yeşil hafif bir durum var "ama koyunda canavar tutmak nispeten kolaydır - sadece neden verilmemedikçe. garson 'cha-chas de bu hızlı bir bakış? aşırı senin nakavt iş arkadaşınız ile dost olmak? çok fazla Megan Fox hakkında biraz konuşmak? Evet, o fark edeceksiniz. Size hormon olduğunu olsun - güven bize de (özellikle o Soyadı Badgley, Pitt, Damon veya herkese gelince), ama - Kendinize bir iyilik yapın ve çevremizdeki kontrol altında tutmak, ya da kıskançlık arka edecek olan kafa. Ve evet, o çirkin alırsınız.

7. yatakta Bebek tartışma

Kentsel Sözlük 1 konuştuğu gibi-şirin bebek anlamsız tartışma tanımlar. Bebekler ve 2. hayvanlar ve bebekler konuşan Yetişkin. "It büyümüş yetişkinler Evcil yüzleri sevimli salak gevezelik dönüşmesi gerçekten tuhaf bir fenomen,'s. Yatak odasında özellikle - bu yavru ve tavşanlar ile sevimli esnada Yani, dedi, kızlar böyle konuşmuş olmak istemiyorum.

8. Onu beklemek annen gibi davranmak

Newsflash - kadın yaratıklar beslenmesi vardır. Bazen erkekler kötüye onların iyi niyet denemek ve kız daha annelerin gibi davranarak start - bir birliktelik senaryo özellikle. Sonuçta, o bir anne yedek olacaksa değil - ya da kuru temizleme almak (bu cinsiyetçi yorum sürdürmekte için her yerde teşekkür teenage erkek) "Eğer bir sandviç yapmak, sonra temizlemek için. mamma's boy kısa, adam içinde yukarı ve kendine çeki düzen ver.

9. Icar arkadaşlarınızla hayatınızı dikte

Bayanlar get it - senin bros, brahs, wingmen, arkadaşlar, arkadaşları, vs gerçekten sizin için önemli olan. kadınlar gerçekten ağırlaştırıcı Ancak, arkadaşlarınızla hayatınızı dikte izin verdiğimizde bulmak ne. Hiç bir arkadaşının tavsiyesi-onu geri kazanmak için onu kıskandıracak gibi alınan "Vay be, iyi bir adam - o sadece seninle ayrıldık. niyetlerini iyi olabilir, onlar uzman değiliz, kız yerine onlarla ilişkiniz konuları tartışmak tercih eder, bakın.

Sağlıklı Yaşam Tarzı Değişiklikleri Man Your ile Make

10. işini tarafından tehdit

Sonuçta, herkes dondurma ve kiralanan filmler teslim edebilir - - ziyade göstergesi onun tepkisi karşısında Bazen bir adam kararlılığını test etmenin en iyi yolu onun döker aşağı diğer önemli zaman onun tepkisini ölçmeyi değil sanki görünüyor başarı. BF onun GF için çok memnun değilse, o kesinlikle bir kaleci olduğunu. Ancak, çok çok sık, erkeklerin bir kadının başarısını tehdit altındadır - iki kelime çocuklar - havalı değil.

11. Ikiyüzlü standartları

Kimse ikiyüzlü seviyor. için ilişkiye özellikle çevirir - Bu can sıkıcı-I zihniyet onun hak hızlı kaybeder "ne değil, dediğiniz gibi yok. Ya, sen onun için gitmek standartlara uyum veya kontrol olarak kapalı geliyor riski vardır.

12. uzak kendi yaşam süren değil onu

Bilimsel için önemli diğer saplantısı olan bir form oluşturarak, dating, dopamin ve serotonin düzeyini tepe yılının ilk altı ayında, konuşma. Bu aşamanın sonra geçiş, sen, ama derinden eşinize bağlı hisseden sık sık yol kenarına düşmüş çıkarlarını takip başlar. Sadece o kişi çıkarları peşinde başlangıç adımı unutmayın. Kimse muhtaç adamdan hoşlanıyor.

İlkbahar Makyaj: Sizin Daire kadar Ladin 10 Ways

13. daha önceki ilişkilerinizden kadar getirmek

eski bir sürü bahsedersek - olumlu bir ışık olup da, in-ben gibi bir durum ile barış tamamen de, "ya da olumsuz bir ışık - - - ie-I w ben tarihli inanamıyorum" bir gönderir çok açık, sinir bozucu mesaj - onun eski bitmedi. Bir savaşta cephane olarak kullanmak geçmiş kız yukarı getirmek korkunç bir fikir - Sen WWIII başlatmak istiyorum diye. Onun varlığını görmezden zorunda değilsiniz, ama aynı zamanda da, her convo onun adını getirmek gerekmez.

14. kötü diğerleri Tedavisi

Erkekler ilk raslantı birisi kalma zaman ve onları etkilemeye çalışıyor, bir büyük kırmızı bir bayrak, yetersiz insanların tedavi olmasıdır. Biz içtenlikle o sadece bir taksi şoförü ile kaba olmak ya da kasiyer bir narsistik psiko kalma olabileceğini bayanlar endişe ile bir sahne haline kadarıyla bir boyunduruk bir beceriksiz garson koymak gibi gitmeyecek umut ederken.

15. Şişirilmiş ego

Bu tarihleme söz konusu olduğunda, büyük bir ego = büyük turn-off. Kimse seven bir know-it-öz bir şişirilmiş duygusu ile bütün. adamlar büyük bir oyun ya da övünme geçmiş fetihler hakkında konuşmak, bu kızlar aşırı telafi şeyi meraklandırıyor - ve şansını onlar yeterince öğrenmek için ilişki kalmayacak ki vardır.