2 Ocak 2010 Cumartesi

Çift Marks Muhtemelen Record-Breaking Yıldönümü

White Bear Lake, Minn (WCCO) â € onların 83 evlilik yıldönümünü kutlamak bu Pazar White Bear Lake gelen bir çift •.

Şimdi Guinness Rekorlar Kitabı'na eğer Clarence ve Mayme Vail en uzun olarak nitelendirilebilecek görmek araştırmaktadır çift canlı evlendi.

"Bu," inanılmaz's Mayme söyledi.

Clarence 101-yaş olduğunu, kimden Mayme 99'dur. Onlar 1925 yılında Calvin Coolidge Cumhurbaşkanı oldu, evlendi ama vardı Sweethearts çünkü Hugo, Minn yılında 8. sınıf buluştu istiyorum

"O başka bir okulda 8. sınıfa kadar, sonra bizim okula geliyor gitmişti - akıllı bir kırbaç gibi," Mayme dedi.

Çift ve 101 büyük torunları 6 çocuk, 39 torun vardı. Onlar White Bear Lake bir yardım-yaşam evinde yaşıyor.

Mayme sabır uzun bir evliliğin anahtarı olduğunu belirtti.

"Sen yanlış şimdi ve sonra konum itiraf etmek var," Mayme dedi. "Bunu yapmak zorunda kalmıştım."

Clarence onun basit bir şekilde evli yaşam 83 yıl özetlenmiştir.

"Kind şanslı biri," dedi.

31 Aralık 2009 Perşembe

Ilk kez bir Man Talking

Yeni erkek çevrimiçi Toplantı heyecan verici ve eğlenceli, ama sonuç olarak, kişi onları karşılamak istiyorum. Eğer ilişki ileri hamle veya biten bir online maç ile ilk telefon görüşmesi karar verebilir. Başarılı bir ilk telefon hazırlanmak için zaman ayırın. Olsun bir Kartı İyi bir olasılık da bu yerel arama alanının dışında erkeklerle iletişim sonunda edecektir arıyorum. Yerel ücretli aramalar oldukça pahalı olabilir. Bir tersinden bu arama kartı almak için. Costco 2,9 sent bir dakika için, yerel ve uzun mesafe arama kartları vardır. Bu 10 ile karşılaştırmasını + sent bir dakika yerel telefon şirketinden. Onun telefon numarasını sor amacıyla, online maç telefon numaranızı vermeyin gizliliğinizi korumak için. Ne zaman telefonda eşleme ile konuşmaya hazır olduğunuzda, ona bir e-posta ile bildirin. Sizin numaranızı vermeyin, ama ki eğer onun telefon numarasını size güvenir, onunla telefonda konuşurken zevk olacaktır.

devamı

29 Aralık 2009 Salı

Arzu Becerileri 1 yol açar

"Desire güç bir tezahürüdür" ise, Wallace kamış Zengin ', "Nerede hiçbir güç ya gelişmiş ya da gelişmemiş olduğu Başlarken ve Bilim', bir şey yazar, herhangi bir arzu bu şeyi yapmak için asla; ve orada güçlü bir istek bu gücü güçlü yapmak, bu kesin kanıtı bir şey yapmaktır. "

Birçok kişi çok düşük öz saygısı var zaman uzanan ve ilişkiler gelir. Çoğu kişinin bunların kimseyle hak yoktur ... ki, bir sevgilisi hak etmiyorsun hissetmeye başlar. Ancak, bu sadece kendine acıma hakkında kendi kendine getirdiği sınırlamalar-uygulanmaktadır.

Eğer uzanan ve iyi ilişki arzu sonra çok gerçeği bu arzusu var deneyimler sizin CAN gibi iyi ulaşmak demektir.

Kim futbol ya da bir tür spor oynamak isteyen bir çocuk gibi. Arzu başarılı bir yetenek bunu eşlik edecek.

Bu sadece bir ham yetenek olabilir. Bu genellikle bir yeteneği kendi eğitim, uygulama ve deneyimi ile geliştirilmesi gerekmektedir demektir.

Somete Dominatrix a los deseos de la Ciudad de