12 Şubat 2011 Cumartesi

Işyeri Romance


Diyelim ki burada saf lojistik düşünüyorum. sen ki bir genç profesyonel - belki 25, 30 veya 40 - ve tek bir konum. Size kariyer ile meşgulüz, ancak Birileriyle tanışmak istiyorum. Nerede ne olacak?

üniversite, kilise, ya da sosyal kulüpleri değil de - bu ayarları toplantısı olarak çalışmış olabilir bir veya iki nesil önce yerlerde, ama artık değil.

Bar sahnesi? Ha, ha ... sertçe.

Bu gün - belki de kaçınılmaz olarak - Batı New York birçok insan biraraya geliyor ve birlikte çalıştıkları kişilerin evlenme.

O da ulusal izleniyorsa olan bir eğilim's. 2003 yılında, ulusal bir iş birliği bir çalışma arkadaşı tarihli vardı ankete profesyonellerin yüzde 30 ve bu ilişkilerin yüzde 44'ü evlilik sona erdi bulundu. A ilişkilerin üçüncü kısa vadeli işler vardı.

Manda da olsa kesin bir numara kullanılabilir, bir yerel şirket de şirket ofisleri etrafına bir göz - Zengin Ürünler - fenomen çarpıcı bir örnek ortaya koymaktadır:

Zengin, altı kişi olmak üzere toplam az bir dokuz kişilik bölümde bir araya geldi veya Zengin de çalışmış insanlara evli. Başka şu anda bir iş çıkıyor.

Bu gayri resmi Batı New York, En Evli İşyeri konuşma, bu ofis neden olabilir.

"Ben buraya geldiğimde ben aslında Tim'in iş aldı," Lorena Mathien, 36, 10 yıldır kocası Tim Mathien, başka Zengin çalışan, evli olan Zengin bir proje yöneticisi dedi. "Ben burada röportaj, o benim devam çekti. Vardığımda o benim için kapıyı tuttu.

"Ben sadece onu fark asla" Mathien alaycı bir kahkaha dedi. "O benim tipim değil."

"O sizin tip olmalı," Kimberly Rayburg Borkowski, 32, iki ay önce bir meslektaşım, Henry Borkowski, evli Mathien's bir iş kesebilme özelliğine sahiptir. "O kocanın!"

Neden oluyor

tebeşir birkaç anahtar faktörler fenomen kadar - dating işyerinde yazılı politikalar taslak isteyen şirketlerle iş çok bu gün yapıyor - işyeri ilişkileri alanında uzman kuruluş.

Insanlarla tanışmak ve daha sonra eşleriyle evlenmek - lise veya üniversite değil artık. İlk evlilik için yaş ortalaması şimdi yaklaşık 27 erkek için ve biraz daha yüksek 25 kadın, nüfus sayımı verileri göstermektedir için daha.

Birden fazla evlilik de yaygındır.

Ve gençlerin bu tür ve sosyalleşme rahat kalma gibi boş zaman etkinlikleri için çok az zaman bırakır ve öncesinde rekabetçi alanlara almak için çaba genellikle, iş yerinde zamanlarını daha fazla harcama vardır.

"Muhtemelen insanlarla tanışmak için en güvenli yer çalışıyor. Ama insanlarla tanışmak için muhtemelen en kötü yerlerden biri," dedi Ethan A. Kazanma, ulusal Winning Associates bilinen çalışır ve anılan bir Kaliforniya merkezli insan kaynakları uzmanı dedi işyeri ilişkileri onun dere-hiç akıllıca bir yaklaşım için "Çarı Dating".

Neden en kötü nedir? Çoğu kez bu işyeri ilişkileri evlilikte bitmeyen, Winning dedi. bir aşk ilişkisi ne olursa olsun süresi sona erdiğinde, o iş yerinde sorun senaryo oluşturabilirsiniz.

Ve meslektaşı-çiftler sunak sonunda yapmak bile Kazanma uyardı, cattiness ve ofis ilişkileri surround kayırma söylentileri gerçekten kaybolup asla. Genellikle eşlerin yanı sıra kalma çiftler için geçerli olduğunu söyledi.

"Her zaman kayırma iddiaları için var olacak," Kazanma dedi.

ters görünce

O Zengin Ürünleri de çalışanların ikna zor zamanlar olurdu.

Bu iş bu kadar dezavantajları daha yüksek oranda meslektaşları ile evli olmanın avantajları görüşürüz dedi.

Gidip birlikte müthiş bir kolaylık olduğunu, Kim Borkowski, o bilgisayarın sabit olup olmadığını görmek için onun servise gittiğinde kocası, bir ağ yöneticisi ile tanıştı 10 yıl Zengin bir proje yöneticisi dedi. "Biz çok gidip üzerinde başarılı olabiliriz," dedi.

onlar eşlerden birinin daha fazlasını sunuyor şirket plan kullanırsanız Faydaları de her iki eşin için iyi olabilir, Rich çalışanları söyledi. Şirket gündüz bakım merkezi - in-house çalışanlar için dikmek - ve de her iki eşin için ulaşılabilir olmasını aile toplantıları ve yemekleri mümkün kılar.

"Bu sadece kişisel çıkar değil, bir aile yardımı," dedi Ann Marie Klosko, o Gary Klosko, başka Zengin çalışanı ile evli olan 19 yıl, son 14 Zengin de olan bir proje yöneticisi dedi. Çift şirketin günlük bakımda 3 yaşında bir çocuk babasıdır.

Sonra ortak kültür var.

Bu Zengin çalışanların zaman tasarrufu sağlıyor ve onlar hakkında çalışma konuşunca her ikisinin de aynı işyerinde ve aynı insanlar biliyorum, çünkü evde daha ilginç konuşma yapar "dedi.

"Ortak bir kültür var," Lorena Mathien dedi.

mizah bulma

Ama bu ofis cattiness hakkında, bu ilişkili olması veya bir meslektaşına evli fısıldıyor ne biri önde olsun yardımcı oldu?

eski üstün ast bilmecesi - Ofis ilişkileri gerçekten çift şirketin çok farklı düzeylerde çalışır zaman yanıltıcıdır vardır.

Yüzde 21 - - üstün bir-ast doğanın ofis ilişkilere nesne yok 1000 profesyonellerden oluşan bir 2003 araştırmada, Vault.com kariyer Web sitesi en çalışanları bulundu. Daha fazla iç içe meslektaşları yaşıttır zaman kabul eden, anket bulundu, yüzde 7 ilişkileri olmasını asla izin verilmeyecektir gerektiğini söyledi rağmen.

Zengin Ürünler Ofiste, çalışanların çoğu şirket içinde aynı seviyede insanlara evli.

Hiçbir cattiness var, dediler ve orada olsaydı onları rahatsız izin vermedi.

"Bunu bu şekilde düşünün," Ann Marie Klosko "Biz bir aile şirketi için çalışıyorum. Bob ve Mindy Zengin evli ve bunlar burada ofisleri var" dedi.

üstün ile evli olan bir çalışanın, Nicole Schalk, 28, o, şirkette finans kendi becerilerini güveni böylece üç yıllık kocası Robert Schalk, bir yönetmen unvanını ki onu rahatsız etmiyor "dedi şirkette finans.

"Benim görüşüme göre, zarar olamaz, ama yine de benim başarı sadece benim düşünüyorum," başında onu ilişkisi hakkında bir ön moda şirketi söyledi Nicole Schalk dedi.

Diye bir kez bile kahkaha ile durum yaygın.

Bir toplantıda, bir an sırasında bazı ilk gerginlik vardır gibiydi zaman, Nicole, eğildi Bob'un kahve kupa kaldırdı ve bir içki aldı.

İyi bir kahkaha var.

"Ben insanların daha fazla bu konuda bizden daha garip hissediyorum bazen düşünüyorum," dedi.

http://www.buffalonews.com

In Partnersuche, We'Re Still Old Fashioned Gals


9 Şubat 2011 Çarşamba

Nasıl Sağlıklı Dating İlişkiler Bakım için


bir doğru kişi ile - Tanışma bir eğlence bilgi yanı sıra zenginleştiren olabilir. biz özel büyümek Dating, yardım gibi çelişkili insanlar gibi çelişkili fikirlere biz görüntüler. Ancak, dikkatli olup olmadığına bir tarihleme karışıklık biz indirebiliriz gibi orada da zehirli insanlar orada olmuştur.

Onu biz eğitimli olabilir ki benim için çok tavır gereken kırmızı bayraklar biz etkileşim kiminle bir kişiye düşen kararlar ofset bilmek önemlidir. yanı sıra zaman kefaletle - arkamızı asmak ne zaman bildiğimiz bir özellik olarak uzun süreli kalma sağlık dolu olması çok zorlu değil.

Bu bir flört felaket için başlı olabilir biraz alışılmış ipuçları edilmiş olsa da, önemli ölçüde Dodge bir heck çıkmak bizim tartışmak "kırmızı bayrak" yüzlerce olmuştur.

1. Tarihinizi biz ya da görüşmeler de çok keser.

biz dolaylı bir kelime alamıyorum ama Eh, genellikle SİZİN TARİH hakkında bilgi sahibidirler. biz konuşmaya başlar ne zaman, biz tarih biz-biraz kendileri hakkında daha fazla tartışmak hangi nedenle kesintiye edilmiştir. Bu başkan YOU hakkında hiçbir şey bilmek istiyor mu? Bir cevap "Hayır", daha sonra üzerinde işlemek durumunda.

2. Tarihinizi göz teması olmaz.

yalnızca sen - Sizin tarih çevrelerinde sırasında görünüyor. Onlar göz teması olmaz veya olabilir. Onlar bir şey çalmak beklenen edilmiş, ya da vahiy bir gerçeği değildir. tarihinizi kendi gözleriyle utangaç ise, onların dürüstlüğü ile utangaç olması bekleniyor olacak.

3. Tarihinizi iyi erken ve eleştirel bir yaklaşım olarak bir yaklaşım olur.

Tarihinizi tapıyorum olduğunu - biz - de bu sizin ilk tarih olarak. Korkutucu. onlar tümden erken tümden kritik alırsanız, Cennet korusun, ya da kibirli niteliği hakkında evlilik ifade, biz dikkat etsinler. Bir sarılan, muhtaç yürütmek ucube yöneldi olabilir. O halde sıra, ilgili kuralları tutmak kadar zeki olmak, hem de süpürüldü almak olarak memnun kolay. bir romantizm içinde düzenlenen anlamayın, bu su götürmez gerçek değil bekleniyor.

4. Tarihinizi kötü davranışları var.

tarihiniz böyle insanlar kesintiye sonra da onlar büyük dating malzeme olmayabilir aşağı biz ellerini ya da görüşmeler olmayan parmak yemek pişirme, size ayak ileri üzerine konuşurken ederken kadar kötü davranış varsa. Biz bir ilişki üzerine üzerine girerseniz, genellikle daha kötüye gidecek gelişmiş almazsınız.

5. Tarihinizi bir tarih için makul gitmek için hazır değil.

Eğer bir şiirsel dusk planladık. Sen yanı sıra tarih mükemmel bir restoran, bir senfoni sırasında sonradan bir alacakaranlıkta sırasında pişirme yaşayacaktır. Ama tarih, kot pantolon gibi bir t-shirt frekans mükemmel yemek gibi uyum malzeme gösterir. Bir öznitelik demektir dating sağlık, bir tümden en esnasında tam olarak biz kendini vermek gibi bir iyilik taşıma gibi temiz derli toplu olması için.

6. Tarihinizi kalın veya görkemli personel kullanmaktır.

Tarihinizi çok iyi görünüyor - bir garson sipariş almaya gelene kadar. Sonra da "güzel" tarihi bir tren erkek sırasında kemiren, bir garson aşağı ifade, bir asteğmen, kibirli domuz dönüyor. Bu bir çirkin kırmızı bayrak. tarihinizi kalın veya görkemli onlar da diğerleri üzerinde aşağı tavır olarak kibirli olan bir ifade olduğunu personelinizi kullanmak durumunda. biz onlar herkes daha geliştirilmiş olduğunu düşünüyor biriyle olmak isteyen tümden musunuz?

7. Tarihinizi iyi erken zamanda tutkulu bir yaklaşım olur.

tarihinizi montaj biz dakika içinde senin twist kavrama aşağı onların dilini asmak için şaşırtıcı olduğunu veya ne sizinle benzer yapmak istiyorsunuz özlü madde biz söyler, bu bir üzerine tüm genellikle eğer, arkasında uzakta zaman olabilir (hatta ikinci) tarih, ilk. Eğer biz harcama senin tam alacakaranlıkta yanı sıra tarihinden itibaren açığa yorum groping savuşturmuştu, biz bunları dökümü gerekir. Bu başkan vücudunuzun, bu size değil yanı sıra genellikle tek bir şey işgüzar olduğunu.

8. Tarihinizi tümden negatif.

Tarihinizi bir alacakaranlıkta yaratma insanlar, kadınlar, grup ya da bir şey bir giriş hakkında genellemeler genişletilmiş harcıyor. Hayat, herkes de bir kader kasvetli olarak onları çelişkili olduğunu onlar için iğrenç olduğunu. Bu başkan bizim için gerçek bir barbitürat yanı sıra onlar aşağı onlarla can sıkıntısı için biz doğru çekecek bir gelecek olacaktır. Sonuçta, perişanlık şirket seviyor.

9. Tarihinizi paranoyak.

bir gözetim ve her telefon dinler gibi herkesin e-posta okuma bilmek hangi tarihinizi biz ortaya çıkarır. Big Brother muayene yanı sıra önemli bir şirketler düşüncelerini kontrol ile tüketicilerin kullanılarak yapılmış olması. Bu başkan genelde her konuda bir dolandırıcılık spekülasyon var. Hendek bu başkan ya da düzenli olarak omuz üzerinden arıyor olacak.

10. Tarihinizi şikayet ya da geçmiş ilişkileri üzerinde obsesses.

Seyretmek bir geçmişe gitmesine izin veremem veya bir başkan kötü nitelik hikayeler üzerine odaklanmıştır. Bu başkan grub için bir kazma var gibi, ne YOU onların liste halinde sonraki olmuş bir çakışan seks gibi teori ile sorunları var bekleniyor. aa orada özelliği daha var olmuştur bu başkan ortaya çıkarmak için tek olma bir tuzak için takla etmeyin. Bir başka özellik dating sağlık dolu üzerine takip ederken biz konsantrasyon başkasının olmak hangi edelim.

Ryska par sjukanm�ler att ha sex