5 Mart 2011 Cumartesi

4 Yolları Mali Ice Break


Farnoosh Torabi By

kocası da ilk iki katı kadar o Kazanılan olarak ve tanıştığımda iyi altı rakamlar Kazanılan rağmen - - o çok daha iyi bir kredi puanı ve tasarruf daha vardı benim genç arkadaşım sadece bana gösterdi. "Onun kredi puanı 500'ler oldu ve onun adına yaklaşık 7000 $ vardı," diye anlattı.

"Biz ipotek sadece adımı ile ilk ev almak vardı. Onun kredi sadece yeterince iyi değildi. "

onlar "işleri yoluna koyduk," I've rağmen o ikisi daha önce ilişkide daha ciddi bir para tartışma vardı dileklerini geri arıyor, diyor.

Gerçekten mali gerçekleri ifşa evli, birkaç çiftler etmeden once - ya da iskeletler. Yeni bir online anket koridorda aşağı yürüme önce bir bütçe oluşturdu çiftlerin sadece 24 oranında bulundu. Ondokuz yüzde veya kaçınılması söz maliyesinin düşünmüyordu ve yüzde 33 eşlerini kredi puanı bilmiyordum.

Eğer flört olduysan - ve bir şeylerin ciddi dönebileceğini düşünüyorum - ama para konu açmak için henüz bu başlayabiliriz. Burada istikrarlı finansal resim hakkında daha fazla bilgi için benim dört mali buz kırıcılar vardır.

1. Pay Korku Öyküleri

, Şansını hem para sıkıntılardan çeşit aldım ve "Hiç bir koleksiyon ajansı tarafından peşindeydi? Olsun" böylece hataları iyi bir kahkaha olsun, sor. Ama notlar almak: senin istikrarlı korku hikayeleri yinelenen iseniz, kırmızı bayrak olabilir. Bir noktada, tüm çiftler ciddi bir mali geçmişleri ve mevcut banka dengesi hakkında sohbet olmalıdır. Yatarsan dışarı tüm - er ya da geç yüzeye gidiyor çünkü.

2. Kolej Talk About

kolej yıl hakkında bir konuşma (ve üniversite işleri ve ebeveyn katılımı) borç seviyeleri ortaya yardımcı olabilir. sizin ilişki evlilik neden olursa, borçlarını peşin ödemek ve geliştirmek, kredi puanları birlikte çalışması gerekebilir.

3. Izle ve dinle

Davranışlarımız bizim mali perspektifler hakkında miktarlar konuşuyor - Yemeğe, alışveriş ya da hayır konuşmak dışarı zaman çok iyi notlar alın. tarihinizi nakit veya plastik kullanma eğiliminde mi? o mu ya da o hiç harcama izleyebilir mi? Iyi ya da kötü damperli damperli? Cömert mi hayır mı? para konusunda eşinizle konuşmak çok size çığlık atmaya zorluyor mu? Ya da tam tersi - aynı zamanda yapar merak.

4. Tartışmak Gol

Bu konuşma sizin sürekli mali umutları çözmek. Eğer biri okula geri gitmek isteyen var mı? Gönüllü itfaiyeci olmak istermisiniz? Oyun Powerball her hafta? küçük bir işletme aç?

ilişkinizi daha ciddi hale geldikçe, kaydetmek / evlilik süresince yatırım gerekebilir ne kadar para duygusu kazanmak için gelecekteki hedefleri gözden geçirin. Sorular içermelidir: Kaç çocuk istiyoruz? biz kamu veya özel okula göndermek istiyor musunuz? biz şehir veya banliyölerinde yaşamak istiyor musunuz? biz bir tatil ev istiyor musunuz? senin orta yaş krizi bir Porsche satın alma dahil mi?


4 Mart 2011 Cuma

Çok My Otobüs için Sexy


BERLİN (AA) - kendisine çok seksi olduğunu söyledi, çünkü Lindau güney kasabasında yaptığı otobüsten 20 yaşındaki satış katip atmakla tehdit Alman otobüs şoförü, bir gazete Pazartesi bildirdi.

Debora C. Bild gazetesine verdiği demeçte adlı kadın "Aniden otobüs durdu." "Kapıyı açtı ve Kişisel bölünme her zaman ben aynaya bakıyorum ve ben trafik konsantre olamaz. Başka bir yere oturup yoksa Beni meşgul olduğunu 'bana bağırdı, ben seni atmak zorunda kalacağım otobüsten. "

Bild dalan yaka onu rahat oturan yazlık giysiler giymeye resimde kadın, o ancak başka bir koltuğa yerleşir otobüs şoförü tarafından aşağılanmış olduğunu söyledi.

otobüs şirketi sözcüsü sürücü savundu.

"Otobüs şoförü o doğru olanı yaptı ve yapmaya izin verilir," sözcüsü söyledi. "Tüm yolcuların güvenliği için bir tehlike, çünkü bir otobüs şoförü deli olamaz."


3 Mart 2011 Perşembe

Işaretleri Sen Arkadaşlık At Bad konum


Ben taahhüt de kötüyüm. Heck, ben zar zor yazım olabilir. Ancak, ben kalma iyiyim biliyorum. Ama asla seni seviyorum söyledim geçen hafta üç adam benim numaramı verdim. sen, kızım nasıl herhangi bir tatil kanca kadar bilmek istiyorsanız, ama ilişki ikileme çözüm arayan bana gelme. Yani, tek iseniz ve sizin için gerçekten tohum daha düğmeler dikiş de daha iyi olduğunu görmek için nasıl karışmak için, bu zor aşk testi kontrol bildiğinizden emin değiliz.

1. Eğer Bar Kalabalık Bir Can To Go And Not Birisi tanışın

Sıcak şeyler yapman gereken biraz adam gülümsüyor ve o tereyağı gibi erimeye olacak. Bonus puan aslında bir cümle dışarı alabilirsiniz.

2. Korkak tavuk

sen kendini bir şekilde dans konusunda bilinçli iseniz, vida hiçbir eğlencelidir. Eh, bu da garip hareketler düşünüyorum izliyor kim peeps budur en azından. Eğer yatay mambo yapmak istiyorsanız, gerek kendiniz dikey olarak aşağı olsun izin başlayabilirsiniz ettik. Güven daha yüksek topuklu ayakkabılar, iç çamaşırı ve paradan daha baştan çıkarıcıdır.

3. So Close, Yet So Far Away

tek başına bara gidip bir damızlık yanında sipariş mu? Şans ve doğru zamanda doğru yerde olup yapmadıysanız 'er oluyor. Kaderin kucağındaki bir adam damla düşünüyorsanız, zaten sizi etrafında ulaştıklarını kaç göremiyorum.

4. Olsun, kıskanç, Don't Get Even

Eğer iki kat kadar alır ve nasıl anlamadığınız bir arkadaş var mı? Eğer öyleyse, bir wingwoman olarak onu kullanmaya başlayabilirsiniz. gördüğün ne gibi eğer notlar alın.

5. Iş ile Pleasure 'Mixin

Aradığında istediğiniz adamlar kartınızı verin. Ben bir serseri olarak tüm yıl içinde, bizzat var, hiç bir adam ve ben 250 dağıttı benim kartvizit ona teslim sonra beni ara olmadı! Aynı şey bir peçete üzerinde numara koymak için de geçerli. Eğer onlara telefonda doğrudan bilgi koymak izlemek zorunda. Aksi takdirde, kart-ve-sonsuza dek kaybedersiniz.

6. Eğer breakups At Bad konum

Eğer bir adam terk edemez Eğer yumuşak bir ilişki bataklıkta batmış, iyi, o zaman bir yerleşimci konum içinde değilsin. Sizin için hiçbir tarih!

7. Sadece dalga geçiyorlar '

Bir tease misiniz? Cevabınız hayır ise, bunu yanlış yapıyorsun. Beyin büyük erojen bölgesi. Biraz bir insan aklının karışıklık nasıl bilmiyorsanız, onun fantastik kız asla olmayacak. Ve ben oyun oynarken bahsetmiyorum; Ben düz-up seksi hazırcevap konuşuyorum.

8. Yaklaşım Dead On

Eğer güvenlik görevlileri gibi, her gün önünden geçip insanlar, sizin simit tost dude ve ilaç mağazada kasiyer merhaba demek mi? Iyi yapmanız gerekir. Bu sadece, onlara ulaşılabilir kılan diğer seksi insanlar etrafında, açık, samimi ve kolay konuşmak olduğunu fark edeceksiniz.

9. Dostluk Üzerine Smooth Yelken

onlar size kırma çünkü ve bir şey daha başarısız ciddi içine ilişki dönüm Hiç bir dostu kaybettim mi? Ben adam Mind katılıyorum. Arkadaşlar versa siz ve yardımcısı için düşmek gerekir. onlar değilseniz, bir şey romantizm yeteneğinizi eyaletinde çürük olduğunu. daha fazla kendini gerçekleştirme isteyin.

10. Şirket Man

senin erkek arkadaş bahsetmişken, bu platonik meslektaşları, ama arada tutan tutkal olabilir her zaman onlarla birlikte dışarı çıkmayın. onlar gay konum bile, c ** k-sen engelleme konum.

11. Kıyafet değiştirme And Go

Seni mutlu saat içecekler için kız çalışan diğer tür gibi görünmelidir demiyorum içeri işe gitmek aynı giysilerle dışarı çıkmak her zaman etmeyin, ancak bakmak seksi hissetmeye ihtiyacım var. Ve bu sadece bu düğme-up bluz ve rahat ofis loafer'lar gerçekleşmesi için gitmiyor.

12. Calvin Klein Obsession oluşturma Only One Ain't

Toplantı üzerine onu zaten o sizin için konuşuyor hakkında merak ile tüketilir. o sadece hızlı bir vida istiyor mu? Ya da o potansiyel bebek baba nedir? Onun gibi anneni mi? Sheesh, chill out. İlk, onu tanımak lazım! diye bir etiket basma gitmeden önce yapılmış olduğuna bakın. aşk için aptal olmak kesmeyin. Eğer daha sonra hepsini anlayabilirsiniz.

13. Eğer Betty konum A Bitter

Eğer ettiyseniz, bu adamlar hiç büyümek mi "," Erkekler emmek "gibi ifadeler çıkardı?" ve "Ben de, senin mantra oldukça negatif", yani erkekler bıktım. O yorgun almak kolaydır ama düz-up şovenizmi dönerek bu adamlar size klişe biri size kara ve hayal kırıklığı dışında küçümsemek gitmiyor. Sizin tutum sizi vidalama tek şeydir.

14. Hataları To Make Don't Be Afraid

Ben bu adamla çıkmak gerçekten mi? Evet, kız, ona bir şans verin! o bir sürünme, obvi's sürece. Ve bana deneyimlerinden sana söyleyeyim, senin favori pizza yerde adam kalma biliyorum sen break up eğer oraya gitmekten kaçınmak gerekir demektir. Gözyaşı. Ama-sizin insan olarak onu test tadı için neden yok. Bazen risk almak zorunda. En kötü durum senaryosu: Yeni bir lezzetli dilim bulmanız gerekecektir.

15. Lady Be A

Bu her adam ya da değil uyku olup olmadığı hakkında değil, bu kendinizi taşımak hakkında nasıl. Eski bir vurmamı daha yok daha iyi test durumu! Tedavi onları ve kendinizi saygı ile. (Bu sizin fiziksel iyilik riske olmadıkça) her zaman kibarca sizi halk, ne yaptılar olursa olsun birbirlerini gördüklerinde selam verirsin. Bir çok tarihi Özellikle, her yerde sizi takip edecek ve oyun berbat zarif çıkışlar ya da drama yaparken de iyi olmak zorunda. Şimdi, o olamaz, biz mi?


27 Şubat 2011 Pazar

Aşk Bytes

Bu özet kullanılabilir değil. Yayını görüntülemek için lütfen burayı tıklayın.