5 Ekim 2011 Çarşamba

A Hottie «Siz Hotter kılar.Tabii


Charles S. Choi.

Çekici olmak istiyorsanız, sıcak bir ortağı ile eşleştirmek için isteyebilirsiniz. Diğer potansiyel eş bulmak için daha cazip iyi görünümlü bir diğer önemli neden olacak, yeni bir araştırma göstermektedir.

Sonuçları ile samimi olursa olsun, çekici bayanlar arzu eğilimi erkekler, daha kadınlar için daha fazla düzenledi.

Bulgular single için özellikle yararlı olabilir, araştırmacılar hayvan krallığı boyunca geçerli cazibe gizemli kuralları öğrenmeye ilgi.

Hayvanlar sık ​​sık başkalarının seçimler taklit arkadaşları seçin. Örneğin, dişi lepistesler genellikle parlak renkli erkekler tercih ediyor, ama onlarla çiftleşme diğer kadın görürseniz donuk olanlar lehine geçecektir. Diğerleri Kopyalama, özellikle daha deneyimli olanları taklit deneyimsiz bireyler için faydalı olabilecek. Yine de herhangi bir türün bu davranışı altında yatan ne hakkında bilinen çok az.

Bakınız: İnsan, insan mi?

Insanlar gibi, başkalarının kopyalaması görmek için bilim adamları, 30 erkek ve 30 bayan gönüllü 36 erkek ve 36 kadının fotoğrafları bulundu nasıl çekici düz oranı olarak kendilerini tarif vardı. Gönüllüler daha sonra erkek ve kadınların birlikte eşleştirilmiş 144 resim gösterilir ve resimleri karşı cinsten üyeleri ile uzun vadeli ilişkiler nasıl arzu bulacağını soruldu.

Hem erkek hem de kadın gönüllüler, çekici yoldaşları sonraki eşleştirilmiş olduğu gibi daha arzu resimler puan insanlar, bilim adamları bulundu. Deneyler sırasında göz hareketlerini takip etmek için kameralar kullanarak, araştırmacılar da gönüllüleri, potansiyel bir eş itici ortağı bakarak daha fazla zaman geçirdim, onlar o arkadaşı daha az ilgi olduğunu gördüm.

"Insanlar sadece, her fotoğrafta potansiyel eş değerlendirmek için soruldu rağmen, hepsi arkadaşı ortağı bakarak zaman önemli miktarda geçirdim," araştırmacı Jessica Yorzinski bir evrimsel biyolog, California Üniversitesi, Davis söyledi. "Erkekler geri ve ileri daha bakışlarını değiştirdi Kadınlar, çekici bulundu. Ortakları bakarak daha fazla zaman harcadı."

Erkek gönüllü ne olursa olsun, çekici kadınların eşleri ilgilenmişlerdir zevksiz arkadaşları ile eşleştirilmiş olsaydı Buna ek olarak, kadın gönüllüler, çekici adamlarından biri daha şüpheci. Bu fark belki de kadınlar, daha sonra arkadaşları erkekler hakkında genellikle daha seçici nasıl kök salmış olabilir.

Yorzinski "erkekler sadece ilgi daha yüksek bir düzeyde tüm potansiyel arkadaşları vardı ve kadın olmak daha az ayrımcı olabilir," dedi.

Oyun alanı

Bir belki de hoş olmayan bir sonucu, eğer çekici, zina eşiniz de daha cazip bulabilir olacağını olabilir. Yine de, "biz aslında bunların seyredebileceği çiftler birlikte artık bu konularda verdiği demeçte," Yorzinski söyledi. "Biz her türlü sorunları dahil olacağı bir ilişki zaten biriyle rekabet hakkında bir çalışma oluşturmak için istemiyorum."

Gibi, bu bulgular aslında single yardımcı olabilir.

"Tek bir kişi daha önce cazip bir ortak ile görüldü, bu yine de şanslarını artırmak," Yorzinski kaydetti. "Bir kadın ve bir önceki erkek arkadaşı çekici olduğunu ve başka bir adam yukarı kırdı ve yeniden kullanılabilir şansınızı artıracak, belki onunla gördüm. Veya belki de online dating Web siteleri yapmanın kadınlarda çekici bir erkek arkadaş ile resmedilmiştir, onların reklamlarını daha fazla yanıt almak yardımcı olacaktır. "

Araştırmacılar, sadece ortak fiziksel çekiciliği üzerinde duruldu belirtildiği gibi, gelecekte araştırma, böyle bir kişilik olarak diğer yönlerini, arzuları etkileyebilecek olup olmadığını araştırmak. Bilim adamları da bu kararların nasıl yapıldığını görmek için beyin bu davranışı temellerinin keşfetmek olabilir.

Onlar eşlerini seçerken "Ayrıca, biz insanlar bir tarih almak için bir barda çalışırken bakmak ya da belki de görmek için, sadece bir bilgisayar ekranı önünde daha natüralist bir ortamda insanların bakışları, takip etmek istiyorum hızı escort, "Yorzinski ekledi.

Din Emosjonell Trigger