13 Mart 2010 Cumartesi

Sex Toy Tetikleyiciler Bomb Scare in Sweden


STOCKHOLM, İsveç (AP) - İsveç bomba ekibi Çarşamba günü işaretleyerek bomba bulamadık şüpheli bir paket silahsızlandırılması seslendi. Ama titreşen bir seks oyuncak buldun.

Sonra Goteborg, ülkenin ikinci büyük kenti polis sözcüsü Jan Strannegard bir apartmanın garajında bir paket bulundu kapıcı polisi alarma söyledi.

Paket uğultu ve şüpheyle titreşimli, bu yüzden polis riske aldı ve patlayıcı uzman bir ekip gönderdi. Sonra bölgeyi kordon altına sahip, onlar bomba imha donanımları ile sadece batarya bulmak için cihaz içinde işletilen paketini açtı.

"Paket titriyordu zaman kapıcı buldum, ama o silahsız olduğu zaman tarafından öldü çeşit olduğunu düşünüyorum," Strannegard dedi.


11 Mart 2010 Perşembe

Online Dating Is Not A Contest


Online Dating bir kadın dikkatini için yarışan erkekler arasında bir rekabet değil. Grow up. Aklını â € œwinningâ from € â € œsearchingâ € ayarlanmış değiştirin. Bu ISNA € ™ t lise. Tüm ve büyümüş oldukça bir süre, şimdi edilmiştir. Sizin tutum sahip olduğunuz en önemli varlıktır. Sen ve senin gibi gereken tüm şeyler arena € ™ mükemmel adam senin fikrin T konsantre değil ... bir bütün kadınların istiyorum.

Kadınların istiyorum nedir, sen sormak? Thata € ™ yaş eski soru. Kadın ikna kendimi olmak, sana bir kaç şey söylemek kadın ve donâ € ™ t istiyorum.

Kadın emin olmak için bir erkek istiyorum ... olmayan kibirli bir serseri. Thereâ € ™ sa büyük bir fark. Sen ve senin gibi kendilerini depreciating olmayabilir ama € ™ ihtiyacım sizin gibi rastlamak donâ gerekir ki Tanrı onlara bir hediye ve sadece gökten düşmüş olduğuna inanıyorum. Onlar € ™ t donâ bu onlar sadece gökten düştü düşünmeni istiyorum ve varlık, ya mükemmel bir tür vardır. Onlar € ™ kadar bu beklenti canlı t Cana.

Kadınlar bir iletişim istiyorum. Â € œstrong sessiz typeâ gerçekten ISNA € ™ € hiç çekici değil. Onlar muhtemelen donâ € ™ t Kafanda özgün bir düşünce var ve muhtemelen havenâ € ™ t dediler bir kelime, duydum düşünmek ya onlar ya da ne dedi didnâ € ™ bile duymak istediğiniz sadece donâ € ™ umrumda ne söz konusu. Onlar yeterince daha bilmek istediğiniz ilginç istiyorsanız sizi ve bu yeterince ne onlar için de önemli olduğu konusunda akıllı sorular sormak için ilginç olduğunu düşünmek istiyorum.

Kadınlar ödül olarak kazanılabilir istemiyorum. Onlar € ™ t donâ bir kupa olmak istiyorum. Onlar bir kadın sizinle olmak istiyorum olmak istiyorum.


9 Mart 2010 Salı

Louisiana adam çekim sırasında seks bir ateşli silah içeren sahip


Süre cinsel davranış bir ateşli silah içeren uğraşan Lake Charles, LA (KPLC) - Perşembe gece yarısından kısa bir süre sonra, bir Lake Charles adam öldü.

Calcasieu Parish şerif ofisi 36 yıl ücret olan eski Kimberly Grosset sevgilisi ile vurularak öldürülmesi ile ilgili olarak ihmalkar cinayet ile.

Yetkililer, o ve 49 yaşındaki Robert Beyaz consensual cinsel davranış zaman onun McCindy yol evde silah ile kafasından vuruldu meşgul olduğunu söyledi.

Hiçbir bağ ayarlanmış.

Relacionamento conjugal diferem de namoro


Online Dating Çiftler Older


Ames, Iowa, Jan 23 (UPI) - Çiftler, Internet üzerinden uzanan karşılamak ve evlenmek az ilk kez evleniyor olması muhtemel bir Iowa State University study suggests.

Çiftler de prenuptial göre kim daha geleneksel yöntemlerle bir araya geldi çiftler için 42 ay ile Arkadaşlığın 18,5 ay ortalama kısa courtships varsa, sosyolog Alicia Oyuncular bir sürümde Cuma söyledi.

Oyuncular ve lisansüstü yardımcısı Jamie McCartney 25 kimi sosyal ağ siteleri ya uzanan hizmetler üzerinden online araya geldi 175 merkezi Iowa newlyweds, bilgi toplanır.

25 çiftlerin çoğu, Oyuncular çocuk veya talep işleri, hangi zaman güncel mevcut düşük olan bir çalışma olarak adlandırılan "Simply tıklamak: doğrudan karşılaştırma Newlymarried Çevrimiçi ve Çevrimdışı Çiftler dedi."

"Birçok durumda, bazı gerçek yapısal güçlerin desteği ve bu (online kullanımını teşvik) teknolojileri," Oyuncular söyledi. Insanların zamanında "Ve bunlardan biri sadece yapısal kısıtlamalar."