28 Kasım 2009 Cumartesi

Skeptic's Confession of Speed Dating Experience.

Benim düşünceleri hakkında hız kalma olduğunu en iyi şüpheci itiraf etmeliyim. Ben tek Yahudi kadınların nasıl etkinliğe umutların en yüksek ve gitti sonra bir Prozac ile sona erdi deneyimi hakkında korku hikayeleri duymuştu.

Ben hapı olarak aynı sorunları benim çocukluk banliyölerde tek kadın haşhaş olmayacaktı biliyordu. Wash U. de Beyler bu kadın nüfusunun akıllı ve yetenekli ve en erkek burada bir kadının akıl ve kariyer cesaret tarafından korkutmak değildir biliyorum. 30 yaş Ayrıca, en Wash U. öğrenciler değildir yukarıda. Bizim biyolojik saatlerinin çoğunluğu ve acele koridorda yere yapmak geçiyor değildir henüz başlamamıştır.

So zaman Hillel bir kapı ile adım attı ve mide bulantısı, panik ve hiperventilasyon duyguları ile birlikte ele geçirildi, ben burada bu duygulardan geliyordu emin değildi. Ben iki arkadaşımla birlikte, vaka I ani çağrısı geri Yurtlara için Forsyth sprint için keçe sürükledi vardı yalnız oldu -. Ben gerçekten ben bugüne kadar kimse bulmak istiyorum inandım, çok evlenmek daha az. En iyi, Sanırım katta insanların anlatmak için iyi bir sütun yem ve bazı komik hikayeler olsun düşündü.

Sonra bu süre Benim beklentileri, belki gerçekten birini arıyordum düşüktü kendimi söylemişti o gece fark etti. Ben tek büyük bir yaşam fan değilim ve ben ay şimdi ikamet etmekteyim. Ben bir NJB (Nice Yahudi Boy) için arama çalışmaları sürüyor, ne kadar iyi olduğunu ilgili tüm arkadaşlarımın mantralar rağmen tek olması ve ücretsiz itiraf etmeliyim.

Zaman sonunda kendimi hız oda kalma sığmak yaptı, ben orada sütun için olduğunu kendim söyledim. Eğer kendimi hiçbir baskı ve hiçbir umutları olduğuna inanmak yapabilirdiniz gibi gerçekten orada adam toplantının gizli umut oturuyordu, belki de değil görünmek istiyorsunuz benim (ve benim Yahudi annemin) rüyalar.

Eğer ben her adam bu o gece konuşuyorum 2-3 dakika geçirdim arkadaşım malzeme bulduğunu söyledi Yalan olurdum. Eğer ben eğlendirilmelidir değildi ya da önümde oturdu her bir adam ilgisini dedi ben de yalan olur. Orada kim o İsrail ordusu vardı ve bir Arap kovalayan gelen diz yaralanmaları olduğunu söyledi adamdı. O zaman kim bu kadar düşük oturduğu gibi biz İbranice Okulu'nda yeni baştan ve sorguya öğretmen vardı ben hissettim slouched adamdı.

Ben dating sürecinin düşük noktaya kim bile Yıkama U. gitmedi adama Ben onun, o aslan evcilleştirme olduğunu ne söylendi büyük sordum konuştum geldi düşünüyorum. O benim soyadı istedi ve bana e-posta söyledi. Dışarı o da ona e-posta adresi için benim suitemate istedi o döner. İlginçtir, o zaman ne dedi, aniden homo bir yazar-erotik roman oldu yaptı sordu.

Eğer ben ve benden başka bir adam atlama 6 metre uzağa yasal olduğunu hız uzanan bir saat içinde, zaman benim birinci sınıf mono vardı - Lise söyledim biri yanlışlıkla başımı, kimse sormak tükürmek vardı. Bir süre için, deneme bir büstü olduğunu düşündüm. Ve ardından yeni bir adam oturdu. Sohbetimiz kolayca akışı gibiydi ve daha ben aslan terbiyecisi vardı-ya da ben bu adamı çok daha rahat hissettim tek kişilik yağmurlama sistemi.

Trek geri Forsyth Kırk sırasında, ben mi hız deneyimi dayanan sorguya was worth it. Boğazımda konuşurken bu kadar çok insan için bu kısa sürede gelen kavrulmak oldu. My head tüm küçük-I yapmak zorunda kaldı ve depresif duygu başlamıştı Talk'tan makaralama oldu. Speed Dating belki bir gece, ama yapılmış eğlenin ya benim gerçek oldu? Yeni insanlarla Toplantı, ama eğlenceli ya ben sahip olması amacıyla kulüpler bir kişi bulmak hiç?

Facebook'ta ne zaman, eğer aslan terbiyecisi görmek lazım aslında bana ulaşmaktan öldürmüşler, Ben yeni bir mesaj gördü. O bir adam, ben kişilik özellikleri ve hobiler onun eklektik dizi tarafından tasnif etmedi bir adam unutmadık adını değildi. Benimle uzağa hız tehlikelere kalma takılmak istedim.

Böylece gecenin sonunda, ben sonuç olarak ben dışarı çıkmak için yapmış olduğu hız kalma kadar kötü değildi geldi. I ne düşünce ile beklentileri, ardından hyperventilated ve kaçmaya çalıştı düşüktü gitti - ama sonuçta ben gece yerine getirilmesi anlayışı sona erdi. En kötü anda, dating hız uygunsuz konuşma, kahkaha ve gergin bir çiftin tüyler ürpertici karşılaştığında bir süreklilik oldu. Ama sonunda, ben en az o beklenen, ben aslında bir NJB araya geldi. Tabii, henüz düğün davetiye gönderme değilim, ama ya votka ve hap Downing değilim.

Hız I kalma gibi bir çok olabileceğini yaşam fark etti. Herkesin beklentisi içine bir çeşit olsun onlar o ya da değil itiraf ediyor. Bir noktada ya da başka bir anda, herkes alır, veya başka uzanan tehlikeler zarar için yalan söylemek. Eğer kendinize ve biri çekmek için eğer biraz inanıyorum değişmez, Şaşıracaksınız sonunda olabilir.

Citas en l�nea pueden ayudarle a encontrar su alma gemela

27 Kasım 2009 Cuma

Güvenli Dating Kurallar Men

Senin hakkında emniyet online dating okumak hemen hemen her şey kadınlara yönelik ama erkeklerin de ilgili gerekir. Perverts, cinsel predatör ve Weirdoes her iki cinste de gelir, her boyutta ve her yaştan ... olarak, yalancı ve Cheaters yok. Bu yüzden erkek tetikte de kalmak gerekir.

Bilindiği hazır yabancılarla kişisel bilgi vermek değil. Bunu yaparken değil nedeni olduğu gibi büyük olarak o bilgi istiyorum yabancıların sayısı. Eğer kim kişisel bilgileri verme ve aynı şeyi başkaları isteyen, bunu olmayan bir kişiye rastlamak. Sen onlar için kullanmak istediğinizi bilmiyorum ... ve daha iyi bir şey için kullanmak istediğiniz inanıyoruz vardı. Bu "şey" senin yararına olmayacaktır. Erkekler, ayrıca, gerçek isimleri, adresleri, telefon numaraları ve iş yeri korumak gerekir. Kadar ki onlar, söyledikleriyle vardır eminiz bu bilgiye kimse online vermeyin.

Men, kim de mali açıdan muhtaç görünüyor kadınların kaçının. Eğer değer, herhangi bir düzine yolu kadınların bildirirseniz oranı, hemen ilişkiyi kesmek isteyebilirsiniz. Sevdikleri, hatta dostluk aramıyorsanız ... onlar maddi yardım arıyor.

Eğer bir kadın bir irtibat numarası verir ama sen hiç o sayıda beware, ona ulaşabilirsiniz. Eğer her zaman onları sayfası veya metin onlara ve onları geri, bu onların size bildirdiklerini tam gerçeği değil bir işaret olabilir aramalısınız.

Ihtiyaç evli ve güvensizlik almak için diğer belirti erkekler çok karşı dikkatli olmalıdır. Eğer kadın çok sert Yapmak hazır olmadığınız bir taahhüt için bastırıyor, onu en yakın çıkış için kafa için iyi bir zaman olabilir.

Los hombres son "animales"?

26 Kasım 2009 Perşembe

Temel Hız Tanışma ipuçları

Sizin hakkında ne zaman o gelmek kalma kalma hızı biliyorsun her şeyi unutun. Zaman iyi bir ilk izlenim ve flört uygun eğer ilginizi çekebilir yapmak için çok kısa bir süre var. Hem kendi güveni korumak ve bazı hızlı uyum oluşturmak sürekli göz teması tutun. Sen hafifçe olmayan kendi kol veya el can touch-suggestively bağlı hissetmek. Birkaç kez ismini kullanmak, bu konuşma daha tetikte oluşturur. Tabii ki ham olarak ya da cinsel farkında olamaz. Yalnızca her hızı arasındaki meet you Dater temel bir dost havası oluşturmak için hedef burada.

Hızlı olay kalma hazırlık olarak bir büyük düşünce, malzeme en bilerek ilgilenen ve el üzerinde tutulması tür soruların listesini yapmaktır. Bir kişi hızlı hakkında çok şey öğrenebilir ve konuşma en az duraklar ile devam Bu şekilde. Bu yüzden hız esastır kalma hızıdır. Iyi bir fikir eğlendirmek veya kendi hızınız sürpriz tarihinden en az bir veya iki soru sürekli olarak, hiç kimse sormak için muhtemelen bir şey. Bunun dışında diğerlerinden belirlemiş olacak, seni daha ayağa.

Arkadaşlığın esasları da kalma hızı için geçerli olacaktır. Iyi, ama overdressed değil giyinmiş olun. Kolonya veya parfüm bir dap kendinizi yıkama Don't olabilir fazlasıyla. Senin çivi temiz ve bir nefes nane var tutun.

Beri yalnızca size etrafında öne çıkarın zorunda karşı cinsten dikkatini yakalamak için çok kısa bir süre var. Uzun boylu arka düz stand unutmayın. Iyi pozitif düşünceler düşünün enerji düzeyleri tutmak ve düzenli bir gülümseme korumak. Bir duygu sosyal çevrenin merkezi "at" olmanın oluşturabilirsiniz yolunun merkezi aşağı yürüme oda merkezine doğru hareket ettirerek.

Giysilerinizin rengi sizi dikkate almak zorunda başka bir faktördür. Giysilerinizin rengi sizi, seksi, hatta uzak ulaşılabilir görünür yapabilirsiniz. Zaman hız size keyifli bir ilk izlenim yapmak zorunda kalma sahip çok az zaman ile.

Renk danışmanları tarafından Araştırmalar göstermiştir ki Mavi bir duygu sadakat, güç, güven, hem barış ve sakin bir duyu olarak oluşturur ilginizi olabilir erkeklerin mavi renk gibi kadın. Renk koordinasyon etkisi tamamlamak için doğru tutun.

Kadınların teninin kızdırma onu cilt tonu ne olursa olsun görünmesi için pembe ya da şeftali rengi kullanabilirsiniz. Bu renkler aynı zamanda yumuşaklık ve açığına bir erkek maço ness çekici bir havası oluşturmaya yardımcı olur. Güçlü bir aura oluşturmak ve sonra da hissetmek erik veya bordo gibi koyu kırmızı renk giymek erkek istiyorum. Sarı ve yeşil, sık sık bir kovucu etkisi olabilir dikkat edin.

Bilmeniz gereken bir renk kırmızıdır. O zaman bir kadın takar erkek iki tip çekecek bir güçlü duygusal renk olabilir. Kırmızı ağırlıklı olan güçlü kadın ya da sadece seks yapmak istiyorum talep erkeklerin çekecek. Size, ancak ilişkilerin daha tutkulu olabilir kırmızı giymek ayıklayacaktır bir sürü yapmak gerekir.

Break zaman ve hız akıllıca kullanın de oturum kalma sonra. Sen git ve ilginç insanlarla hem olsun sohbet gibi isterdi eğer hız tarih olarak size olumlu değildi onları daha iyi ya da gösterim geliştirmek bilmek. Sakin ol ve kaynaşmak.

Akılda tutulması gereken şey, bu yeri tartışmalı olmak değildir. Bile karşılayacak kişinin bakış açısı ile kabul eder, yine de bazı fikirler ve yakalanmış olarak ve hatta inatçı bencil üzerinde kapalı gelebilir biraz görünebilir. Konuşma hafif ve kolay Devam et.

Neredeyse size gerçeği söylemek gerektiğini söylemeye gerek yok. Dünya çok küçük bir yer böylece etrafında alabilir ne demek olabilir. Yalan yakalanmış Başlarken çok utandırıcı olabilir ve siz tanışmak olabilir birçok kişi için çok kötü bir ilk izlenim yaratmak.

Sen hız tarihinden sonunda elde kartlarını doldurmayı unutmayın. Üzerine atlamak için aptalca olurdu toplantı biri yeni ve çaput kırtasiyecilik nedeniyle ilginç.

Akılda sizinle buluşma yabancı unutmayın. Her zaman güvende. Ev adresini vermek ve yapmak konusunda dikkatli olun arkadaşlar nerede olduğunu bildiğinizden emin olun. Sadece biraz önce bir kişi tanımak zorunda farkında paranoyak etmeyin çok güven açık olmak.

Eğer tarih bir grup dizilmiş olmayan tüm çoğu hayal kırıklığına etmeyin. Ama insanlarla tanışmak için hızı nedeniyle bunu başarılı olmak için biraz tecrübe gerekebilir hızlı bir yolu olabilir dating Hız. Onunla zaman ayırın ve macera duygusu ile yaklaşım unutmayın, tüm sonra size "bir" ya da harika bir romantizm başlamak yerine bir süre olabilir. Hangi deneyiminizi bir kısmını tam olarak ne istediğini bilmek olabilir kötü bir maç olabilir.

Online Dating Can Help You Find Your Soul Mate