18 Mart 2010 Perşembe

Online Dating Hacker hapse Won't


Melville, NY â € ", eski bir Long Island polis memuru onun eski kız arkadaşı online dating hesap ve onunla birlikte o adam bilmiyordu tarihleri kurma korsanlık için hapis cezası ve deneme Pazartesi kaçınılması askeri katılmak için umut verici olarak.

Michael Valentine, 29, Nisan ayında, bilgisayar müdahale taciz ve takip dahil olmak üzere 197 adet, suçlandı. Sanık Haziran ayında bir bilgisayara izinsiz kullanımı iki suç suçlamaları reddetti.

Savcılar Valentine eski kız arkadaşı ona karşı Match.com hesabınıza giriş yaparak, kimliğini varsayarak intikam aranan ve 70 erkek temas söyledi. Bazı erkekler tarihleri Sevgililer düzenlediği için kadının evine geldi.

Valentine, çünkü o askeri katılmak amaçlanmaktadır dedi Savcılar anlaşmayı kabul etti. Eğer dokuz ay içinde askere değil, üç yıllık deneme mahkum olacaktır.

LATimes.Com

The Pros And Cons Of Online Dating


17 Mart 2010 Çarşamba

Online Dating Web Siteleri Yardımcı Olabilirsiniz


Başka bir toplum gibi, Latin kültürünün bir geleneğin, değerleri ve kutlamalar ile gömülü olmasıdır. Online Dating çok tartışmalı konu gibi görünüyor. Bugüne kadar kimse bulmak arkadaşlarınızdan biraz yardımıyla daha kolay. Eğer arkadaşlarınızdan birisi iyi öneriler can't get, bu tanışma siteleri sizin için aradığı sağlamak mümkündür. Kesinlikle ve bazı sitelerin denemek için ne kadar iyi profil gerçekten sistem eşleme görmek bile incitmez çalışır. Bu bir bilim birçok sitelerde.
devamı

Have Fun While Trying to Find a Mate