30 Mart 2011 Çarşamba

Manifatura ve Tanışma


Gena Grish By

Kullanıcı burada maça bir maça diyelim, ben tarih. Hem de çok. Sürpriz! Son birkaç yıldır, dating karşısında önemli ölçüde değişen teknoloji sayesinde değişti. online çağında, Facebook, Twitter kalma ve manifatura, bu tarihleme daha kurye güvercin fazla siber devrede olduğunu hiç merak, ama daha iyi değil mi?

Belirli bir yakışıklı beyefendi ile son tarihte, ilk tarihten sonra El durağında ayrılık üzerine, ben, "Ben büyük bir zaman vardı okumak bir metin verildi. Diyelim ya da geç, tekrar er do it. "Kalbim bir kaç atım atlanır ve ben sersem sersem cevap verdi," hakkında Cumartesi? "O, o sabırsızlanıyordu söyledi nasıl ve ben yatağa gitmeden önce, ben yeniden döviz okuyun ve yüzümde bir gülümseme ile dev uykuya daldı.

Her zaman aynı tanıdık senaryo; erkek kızla tanışır, kız ve erkek sevimli ve yakışıklı, ona ayak oğlan Piyango kız kapalı olduğunu düşünüyor dakika kız o bir daha mükemmel alamadım düşünüyor, adam almak için görünmüyor olabilir telefon kadar sohbet için. tüm hakkında da ne? Son zamanlarda, ben, çoğu zaman, kısa mesaj yoluyla iletişim güvenmeyin erkek karşılamak gibi görünüyor. Büyük bir texter kendim olarak, anladım, ama benim gün hakkında oynak, cilveli şaka ve hızlı hellos için değil çoğunlukla uzun konuşmalar manifatura güveniyor, ve özellikle de duygu yüklü içerik içerebilir konuşmalar. Benim uzanan hayat, siber (Match.com) arasında bir yere sıkışmış gibi görünüyor, ve, (manifatura) siber.

Ben manifatura çılgınlığı anlamak söylediğinde, gerçekten yok. bazen başka bir apendiks gibidir ve nadiren Telefon, ama benim yan yaprakları bu metinlerin genellikle arkadaş veya Lindsay Lohan son sıkıntılar şimdi benim telefon her zaman! Poor LiLo'yu gidiyor neden anlamak (ne, o hızlı planları güvence olan gönderiliyor ) birlikte olsun asla. Manifatura bir telesekreter mesajı rahatlığı ile bir telefon görüşmesi yakınlık birleştirerek modern iletişim araçları gittikçe daralan açığı, ve e-posta kasıt dolduracak gibi görünüyor. Ve bir ezmek ait olduğu ve gece geç saatlere kadar pop gerçekleşmesi halinde, bir yastık üzerinde kalan bir nota sersem yeniden okunabilirlik (yukarıdaki durum gibi). Ancak, ben manifatura için yönelmesi onun kişiliksiz doğası ile ne çok şey olduğuna inanıyorum. Bunu konuşmak için daha alışverişi metinler tarafından yeni bir ilişki başlatmak çok kolay. yüz yüze yapmak ya da telefon üzerinden söylemek daha It söylemek ve kısa mesaj üzerinden şeyler yapmak da çok kolay.

Yukarıdaki senaryoda sevimli adam ile, yaklaşık bir ay sonra ya da öylesine rahat dating, ama, metin üzerinden (genellikle alkol geliştirilmiş olsa) bizim "ilişki" durumu hakkında konuşmaları ısıtılmış olan bitti her zaman alacağını telefonu arama ve ertesi gün konularda konuşmak, o metni ve arka, o genellikle telefonda konuşmak gibi olmadığını söyleyerek istiyorsunuz o zaman 160 bir dizi karakteri üzerinden bizim iddianın ayrıntıları karma devam edecek metin mesajları ve kısaltılmış kelime ve noktalama eksik cümleler.

Burada bir ipucu, erkek: kadın metin yerine, aramak için bir adamı tercih ederim. Çılgın fikir, biliyorum, ama doğru. Biz duygu duygusu sözel iletişim yoluyla iletti zevk ve metinler çok duygusuz vardır. bir kadın Calling onu bir gündü nasıl diye, dikkat önemli olduğunu düşünüyorum söyler, ve sadece onun sesini duymak istiyorum. manifatura iken arama, iletişim, verimli ve kolay bir şekilde daha fazla bağlılık, odaklanmayı gerektirir ve düşünce. Ayrıca, eğer orada oynayan diğer konular olabilir daha kalma en az bir ay sonra telefon yok toplayıp değil sizce? Bana belki duygusuz manifatura erkek kalma bir şeyler daha rahat tutmanıza yardımcı olur düşünce var? Bu şekilde, ben kol mesafesi hala, o da biz ciddi alıyorsanız gibi ve hissetmez "dating", ancak, bunun yerine sadece "çengel" ya da "konuşma", her zaman almak bununla yüzleşelim, çünkü Doğru bir kız için telefon kadar?

Bu yeni teknoloji ve sosyal ağ her ile, bu romantizm harap ediliyor düşünüyorsunuz? Ne bir el yazması mektup veya kart gönderme gün ne oldu? Ya da sadece telefon alıyorum? Ben yanlış döneminde doğdu? erkek, romantizm duygularını kaybetmiş ya da belki sadece kendi toplar mı? Durum ne olursa olsun, o deli bana itici bir eğilim's. Bu yüzden (ablam dediği gibi) uzanan ve techno ilişkin bir dönemde, sormak, bunu nasıl davranış, çünkü türü olarak, ben köşe benim telefon kırmızı mesaj uyarı lambası görebilirsiniz değiştiririm gözüm, yanıp sönen bu kadar tehditkar bana ...

Dating Fikirler ve Faydalı İpuçları
Servis seçimi bir flört


28 Mart 2011 Pazartesi

14 Tanışma Ve Living "G"


Ben yerel bir televizyon istasyonunda son röportaj yaptı. ve yaşam - - onların 60s, 70s ve 80s insanlar için görüşmeci kalma geliştirmek için birkaç ipucu için bana sordu. Daha sonra, onu soru düşündüm ve ben ne hissediyorum yazdım 14 "G" Büyük büyürken Arkadaşlığın:

1. kanepe ve dışarı evin kapalı al. Bu tavsiyeler her zaman diyorum ilk. O kadar ve henüz çok önemli basit.

2. Yeni insanlarla tanışmak size keyif harici etkinliklere katılın. ve emin değil nereye gitmek için? kulüpleri ve faaliyetleri Bölgenizde bir listesi için www.MeetUp.com göz atın. Ben MeetUp.com yalnız Güney İlçesi 2463 karşılamak-up var diyerek bir e-posta aldım. sadece ayıklamak bu seçimler; Verilen bazı genç ayarlamak içindir.

3. Organize olun. Yaklaşan tatil planı için beklemeyin. Eğer yemek hizmet için gönüllü düşünün, gidecek yeri var. kendinizi iyi hissetmenizi sağlar ve hiçbir şey başkalarına yardım daha iyi bir şeyler yapın. Aralık bayram ve yılbaşı için Başlat yapma planları. hiçbir şeye sahip başkalarını davet edin küçük bir Potluck akşam yemeği partisine ev planlanmaktadır. Başlamak şimdi tek arkadaş yuvarlama.

4. Eğer bir arkadaşınıza veya grup arkadaş bulamazsa faaliyetlere yalnız gidin. Verilmiş, bunu yapmak kolay bir şey değil, ama başka bir yerde olmanı evde yalnız otururken atıyor.

5. için dışarı çıkın bir arkadaşı arayan tek amacı değil, hayatınızı zenginleştirmek. Eğer dışarı çıkmak tek sebebi birini bulmak için ise, cesareti kırılmış olacak ve hayal kırıklığına uğramış, toplantı birisi hemen gerçekleşmez çünkü. Hiç olmuyor olabilir. Ama sadece büyük bir başarısıdır çıkıyorum, ufkunuzu genişletmek ve keyfini çıkarmak için yeni deneyimler dışarı çıkmak durumunda.

6. viteste alın. yeni insanlarla tanışma ve hayatımızda bu aşamada bir arkadaşı bulma enerji ve çaba gerektirmektedir. O anki ekonomide iş bulma gibi. Bunu yapmak için zordur. Başarılı bir iş ağı ve orada kendilerini koyarak en zor olan insanlar. Aynı Bir dostum toplantı için de geçerli. Eğer bir iş aramaktadır eğer olur gibi önemli işlemi yapın.

7. iddialı al. Ben agresif demiyorum ama iddialı unutmayın. büyük bir fark var. yabancılarla konuşmaya başlayın - Aracınızın bekliyor postanede veya bankada hattında duran bir uçağa, Starbucks 'doğrultusunda, yıkanması için - herhangi bir yerde bekleme ve zaman biding insanlar var. o okuma's kitap sever nasıl ya da ne kadar o sürüş's otomobil sever - sana kibar, sıcak veya samimi görünüyor biri, basit bir yorum yapmak ya da bir soru sormak çekinmeyin görürseniz.

8. Esneklik kazanın. yeni yollar, yeni kültürler ve yeni düşünce zihninizi açın.

9. Kazanç verimliliği. oyunları oynayarak zaman kaybetmeyin. Ya insanlar bir ilişki ilgilenen ya da değildir. sen ve sen potansiyel bir ortak olabileceğini düşündüğünüz birini karşılamak durumunda mazeretler akan başlangıç ​​veya oyun başlar, devam etmek.

10. Kazanç özsaygı. görünüşünüzü iyileştirin; günlük rejimine egzersiz ekleyin. Ekran ne yemek. Kendinize iyi bakın. Eğer bir daha cazip hale getirecek kişi daha pozitif enerji olacak. olumlu bir tutum mevcut unutmayın. Bir gülümseme yapmak için bilet kendiniz yaklaşılabilir ve hoş her ikisi de yeni bir arkadaşı arıyorlar zaman gereklidir.

11. Üzülmek ilk. Son zamanlarda bir eşi veya partneri kaybederseniz, üzülmek ve yeni bir eş arayışına girmeden önce iyileşir. Ama bu sizin ve yaşam zenginleştirmek için yeni insanlarla yer dışarı çıkmayın anlamına gelmez.

12. Kazanç bilgi ve anlayışı öğrenme ve yeni deneyimler keyif alarak. okula gidin. bir oyunculuk dersleri alın. Seyahat. I recommend Bir yerel grup, seyahat Web sitesi www.margestours.com olduğunu.

13. gri gidin. Kendinizi tek bir varlık sonraki yaşamında bu kadar kötü olmadığını hatırlatın; aslında oldukça iyi bir belâ's. O ne yapmak ve ne istersen takip özgürlüğü verir.

14. Kendini kredi ve zaman zaman kuyrukta verin. Tüm bunlardan sonra, hayatın çok içinde bu hale getirdik. Ve önümüzdeki bir yaşam çok şey var.

Kvinde Stj�ler 500K til Start en dating site


Erkekler Aşk mı arıyorsun için Dating Advice


Aşk, ama bazı erkekler sadece aynı eski ilişki yapma ve bu bir gerçek aşkı bulma önleyen hatalar kalma devam varlığı en güçlü duygudur. Öğrenme nasıl bir adam aradığı özel kadının bulmanıza yardımcı olabilir yeni stratejiler deneyerek tuzaklardan kalma önlemek için. Erkekler için bu dating ipuçları erkekler, ama bütün kadınlar hakkında konuşmak bir kaç kalma anlayışlar üzerinde daha iyi bir perspektif elde nadiren itiraf yardımcı olacaktır.

İlk İzlenimler kadınlar için önemli olan

aşk arayan Erkekler bir kadının ilgi görmektedir kritik olduğu gibi iyi bir ilk izlenim yapmak gerekir. her zaman araba gibi görünüyor ve malzeme mal ve para sadece dayalı erkeklerle çıkmak sığ kız olacak. Ancak, kalite bayanlar gerçekten, onun görünümünü ilgilenir harika bir karakter, bir adam arıyoruz ve entelektüel sunabileceği çok şey vardır. Ancak, iyi bir saç kesimi bir yatırım ve güzel bir gardırop indirimli olmamalıdır. olduğu kadar bir takım elbise ve kravat bir adam gibi rahat kot bir adam gibi Girls. , Tarih için uygun elbise ve çocuklar ile dışarı asmak için o soluk hafta sonu gömlek ve eski kot kaydedin.

Bir tarih ev veya apartman üzerinden bir bayan olan içeriyorsa, yer temiz olduğundan emin olun. Bu, ancak bir no-beyin gibi görünse erkeklerin iki çeşit gerçekten vardır - pis adamlar ve temiz erkekler. düzgün ve temiz bir adam bir kadın o, evinin umurunda ki potansiyel olarak iyi bir aşk faiz vereceğini bildirir. Dağınık evin etrafında o sopa varsa potansiyel sevgilisi sonunda çamaşır yıkama ve ovma bir sürü yapıyor olacağı mesajı gönderir, o ve çalıştırmak için asla tek bir ziyaretten sonra geriye bakmak olasıdır. o ol 'bekar yastığı temiz ve derli toplu tutmak için bir hizmetçi işe alırsa, bunu. Bir adam evinin iyi bir ilk izlenim yapımında alabilir kolay adımdır.

Fiziksel uygunluk ve atletizm kadınlara çekici. Bir adam bir beden üreticisi fiziksel bir süperstar sporcu olmak zorunda değildir, ancak kendisi ilgilenir aktif bir adam daha bir çok cips yemek ve içmek soda bütün gün etrafında oturan bir adam daha bir kadına çekici. Birkaç ek adımlar onu, bisiklet, yürüyüş, yürüme olup olmadığını ve birkaç egzersizi yaparken veya evin etrafında çalışan, çalıştıran her gün fiziksel aktivite yapmaya ayırın. Unutmayın, kas seksi!

kadar tarihe alarak, tarih için binmek için temiz bir araç ile bir bayan sağlamak için hatırlıyorum. Birçok kadın sadece veya elbiselerini üzerine köpek saç almak için yanlışlıkla arabanın yan rastlamak ve elbisesinin üzerinde kir olsun bir adam araba için alma hakkında şikayet var. İlk izlenim aşkına, araba yıkanır ve düzgün vakum emin olun.

Nihayet, dinlenmek ve tarih iken rahat olmak deneyin. Erken öğleden sonra egzersiz önceden tarih sinirlilik azaltmaya yardımcı olabilir. , Gülümseme hatırlayın ve eğlenin. Mizah ve kahkaha inanılmaz kadınlara çekici ve hanımlara, onların tarih güven üzerine almak olacaktır muhtemelen de büyük bir zamanınız olacak.

Erkekler üzerinde Rehberi Tanışma Nerede Kadınlar Toplanacak

Arkadaşlığın biri zor yönü bir aşk faiz olma potansiyeline sahip iyi bir kariyer ile güzel bir kız bulgudur. Iyi, bu daha kolay, ama yapmaktan daha burada birkaç yerde insanların çoğu bakan güzel kadınları karşılamak için olduğunu söyledi. Emin, barda garson sevimli veya seksi bir kız ama eğlenceli olabilir arkadaşım malzeme için, bu yerlerde arıyor deneyin:

Spor salonu - kariyer ile Birçok kadın akşamları ve Cumartesi sabahları spor salonu ziyaret edin. Meşgul kadınlar ve program içine fiziksel uygunluk uygun denemek için sık sık ve egzersiz belki birisi de güzel toplantı uğruna co-ed jimnastik katılmak eğilimindedir.

Toplum ve sosyal Mikserler - topluluklar Aktif kadınların şehir ve kasabalarda onlar Onlar, katılmak, gönüllü ve ticaret yerel odasında katılmak yaşadığımız dokusuna katkıda bulunmak için zaman ayırın. Şarap ve sanat festivali, hem de topluluk ruhu oluşturma etkinlikleri kadınları karşılamak için büyük yerlerdir.

Banka veya Müşteri Hizmetleri İş - Kadınlar işlerde çalışmak gibi, onlar kariyer hareketliliği hissediyorum edildi ve nerede müşteriler ile etkileşim. belki de kariyer düşünen kadın ile temas adamlar koyabilirsiniz arada bir banka girmeden kendi bankacılık online çoğunu erkekler için. Ancak, adamlar bir sürünme gibi görünmek istemiyorsanız olarak dikkatli kadınlar toplantısında bu yöntemi yaklaşım gerekir. adamlar Yani, serin bir yerde tutunuz ve saygılı olmak.

Hayırsever Organizasyonlar - genellikle yardım kuruluşları için gönüllü onların toplum içinde aktif olan Sosyal fikirli kadınlar. Gönüllü kadınların fırsat var yanında Men toplumu desteklemek için ve belki de teşvik ve yeni dostluklar kurmak.

Online Dating - Match.com gibi bir çok tanışma siteleri veya eharmony uzanan benzer ilgi ile bağlantı yapmadan iyi kaynaklardır. Sadece, bazı ilginç gerçekler ve detaylar paylaşımı bir profil oluşturmak ve upload birkaç fotoğraf. Birçok site, katılmak ve yeni kadın yaklaşmanın çekingenliğini alıyor çocuklar için fırsat ücretsizdir.

Tavsiye Erkekler Dating Online

online dating rekabetçi bir yönü vardır. Kalite kadınların erkeklerden online birden fazla teklifi alırım, onlar aynı anda birden fazla adam bugüne kadar fırsat var. Bu yüzden rahat, ama samimi bir deneyim online dating tutmak en iyisidir. Denemek de sadece bir bayan konuşurken sarılmış almak için değil. Tarih çoklu kızlar ama her kızın mümkün dışarı gidiyor yerine ilişki umutları olan kızlar için bir tarih limiti. Sonunda, iyi bir adam güzel bir bayan ile anlamlı bir bağlantısı yapmak için emin olabilirsiniz. Burada profil kalma bir ilgi çekici online oluşturma konusunda birkaç ipucu's:

paylaşmak eğlenceli bir deneyim veya hobi - Bir Online Göster ilgi oluşturun. kariyerinizle ilgili bilgileri dahil ve ilgi biraz da gelir düzeyi hakkında muğlak kalmaya çalışırken. gelir düzeyi için, altın kepçeler sakınma uğruna bir dizi vermek en iyisidir.

İdeal Partner hakkında paylaşın Ayrıntılar -, bu adam o arıyor bir kadın nitelikleri itiraz gerekiyor böylece dostluk talebinde bir reklam olduğunu unutmayın ama çok gerçekçi ya da talep olmamaya çalışın.

Yazım ve Dilbilgisi - Check yazım ve dilbilgisi hataları profil yayınlanmadan önce. Bu olabilir büyük bir turn-off kadınlar için.

Bir Fikir - Get It bir kardeşinin almak için her zaman iyi ya da profili hakkında arkadaşınızın görüş güvenilir ve profil eklenebilir daha birkaç ilginç ayrıntılar ortaya koymaktır.

Dürüst olun - çalışın profilinde overexagerate için. , Yeni bir resim kullanma ve doğru bir ilişki durumu teşvik. Gerçek sonunda ortaya çıkacak ve kadın bir adam o olduğunu söylüyor kim olduğunu bilmek istiyorum.

erkekler için tavsiye İlişki

Erkekler için en iyi dating tavsiye, ama iyi bir ilk izlenim yaratmak için denemek için gerçek tutmaktır. , Flört deneyimlerini olumlu bir görünüm tutun ve kalite kadınlar gibi spor salonu, hayırsever veya olayları hayır gitmek olacağını yerlere gitmeye çalışın. Ayrıca kadınların şarap Geziler ve zanaat fuarlar gibi katılmaları muhtemel toplumsal olaylar gidin.

Nihayet, o özel insanı bulmak için Match.com gibi online tanışma siteleri veya eharmony dönüşüyor. beş kalma ilişkilerinde bir toplantı online başlar. Etkileyici, ama dürüst profili oluşturma ve rahat tutun. Aşk sabır ve iyi bir tutum olur.

Hinweise zum Dating und Sex