29 Kasım 2010 Pazartesi

Eğer kaçının hatalar Must Dating


fotoğraf kullanarak eski bir
kendini bir kendi kendini ilan eden 'Fabio' look-benzerim kullanılan 15 yaşındaki resim kadın onu karşılamak için ikna etmek. Sanırım onlar kalmak için yeterli büyülenmek olurdum kendini 'büyük' versiyonu araya geldi kez anladım sanırım. Değil!

2. yalan söylemek bir ... ya da iki.
Bu en azından üç kategoride gelmek - yaş, adını ve meslek. I (ben gördüm) daha var ama emin sadece üç 1 bölüm oluştu değilim. Müzisyen (hata # 1) onun 30's olduğunu söyledi ama onun 40 yıllarda aslında oldu. Sadece hakem duyamıyorum? Steeee-2 Rike! Veya gösteri kadın daters birinden klasik satır: "Benim adım Jennifer değildir, Lisa" dedi. onu şimdi şaşırmış tarih gibi - Hangi ona bir doktor olduğunu ortaya izledi.

3. Soru sorma kendinizi yanlış.
Cynthia, daters biri aşağı oldukça tatsız bir tarih dize sonra biraz oldu. Kendini outloud sordu 'Neden ben bekarım?' O benim ne yanlış? 'Bir his vardı onu. Daha iyi bir soru olurdu - "nasıl ideal ilişki sığar adam bulmak gerekir mi?" Ya da, "Ne benim ideal eşini nding fi $ benim için en iyi sonraki adım nedir? ' ne yapabildiğini ya da olması olumlu odaklanmak sorular.

4. E-posta ile ayrılmak
Bu muhtemelen bir hata daha bir görgü 'ihlal' fazla. e-posta yoluyla bir tarih ile ayrılmak. adam bir bahane olduğunu söyledi iken, hala düşüncesiz oldu.

Thief sp�r ut kvinne etter ran