8 Temmuz 2010 Perşembe

Bir Mate bul çalışırken Have Fun


Gönderen: Gail Barsky

Heyecanla size on-line flört denemek zor. Forrest Gumpâ € ™ anne s, â € œalways yaşam Bir kutu çikolata gibi olduğunu söyledi, asla bilmek ne youâ € ™ re gonna geta €. Gail Barsky her zaman â € œDating bir numbersâ € ™ oyun ve bir şeker storeâ € bir çocuk gibi olmalı diyor. Bir çocuksu merakla kalma bir yaklaşım gerekir. Dating suck zorunda değildir.

kendiniz eleme süreci boyunca bir eş bulmak için gitmek daha iyi tanımak yaparken eğlenceli olmalıdır. Reconnect Çok heyecanlıyım yeni maceralar keşfetmek eskiden olduğu iç çocuk. Bunun yerine ne zaman sanki bir çocuk muhtemelen, sadece sizin flört deneyimlerini mizah göreceksiniz düşmek ağlama. Arkadaşlığın erken dönemlerinde ret kişisel olarak almayın.

Başarılı, anlayışlı İnternet Dater olmak için, bu yedi ipuçları uymak zorundadır.

1. senin boşanma sonra tarihe önce, tek yaşam memnun olmalıdır. Gerekir Bil ki tek bir hayat fırsatı affords yeniden kim olduğunu ve yeni fırsatlar keşfetmek keşfetmek için. Neden bu kadar evli arkadaşlarınızı pek çok dolaylı olarak maruz kalan içinde yaşıyorum düşünüyorsunuz? Bazen gizlice onlar tek sadece senin gibi olmak isterdim. Hiç nasıl evli insanlar çok hayatınızın ait her detay ile ilgilendi dikkat ettin mi? Bu arada senin tek gör de öyle ciddiye onların uzanan yaşam alarak meşgul.

2. tarihinizi bile ISNA € ™ ta â € œMatchâ € eğlenceler. Eğer şeker hikayesi farklı tatlar, boyut dolu olduğu gibi eğer, o Yaklaşım ve tat şekilleri. Yeni şeyler çalışıyor vardı eğlenceli unutmayın. Aynı şekilde uzanan bir yaklaşım gerekir. Sen örnek şeker favori lezzet bulana kadar. Şimdi ancak tüm çeşitleri denemek için annen var â € œNo, sen canâ € ™ t dedi isteyen bir çocuk gibi gözlerini bir şekerci dükkanında resmi kendinizi yakın tüm Thema € '. Aslında, muhtemelen sadece çikolata birkaç adet pick-ebil söylemiştim. Eh şimdi, bir yetişkin ve bu kadar önde ve örnek seçimi gitmek sınırlama yoktur.

3. Sadece bugüne kadar ele alacağız kişi belli bir tip Kendinizi sınırlamayın. Her nasılsa, zaman Internet yapay kriterlere dayanan sık sık kullanılır gelir. Bunu nasıl gerçek olamayacak kadar biliyor musunuz? Eğer kişi bir araya kişiler için farklı standartlar geçerli olması. Muhtemelen ileri yazılı bir profilde gelemiyorum diğer niteliklere bakın. oyun başladı önce olmamalıdır tipi başrolü için tarih attı.

4. Eğer yanıt maksimize etmek istiyorsanız bir fotoğraf sonrası gerekir. Eğer bir kadın varsa, erkek çünkü kim bu kadar adil kabul onları kınayan olmadan parçasıdır görsel resmi görmek gerekir. Orada bol zaman â € œthe gerçek youâ € görmek olacaktır. Erkekler sizin profesyonel hayata bir fotoğraf göndermek için izin vermeyecektir bahane ederek durdurmak. üzerine veya yapmayacağım tarihinden on-line al. Neden her iki cinsiyetten zaman atık varsa ilk fiziksel cazibe olduğunu görmek gerekir?

Eğer ilk tarihten önce kozmetik cerrahi muazzam bir miktarda olması, güncel bir resim sonrası planlama olmadığı sürece kadınlara altın kuralıdır. Son zamanlarda fotoğraf az 2 yaşında. zaman% 95 bir adam ona yanıltıcı için içerlemek olacaktır. Hiçbir şekilde herhangi bir tarihleme ilişki başlamaktır.

5. Kişisel on-line profil yaratıcı olmalı ve kişilik eğlenceli bir tarafı gösterir. Bu sizin ilk gösterimi nedir. hatta o ve dilbilgisi yazım hataları izlemek bir profil koymak rahatsız edecek iseniz. Ben gerçekten aracı kullanmak için zahmet etmediler bir yazım denetleyicisi ve on-line Dater var, tanışma siteleri gördük. Eğer korkunç yazım, sonra kesilmiş ve bir yazım denetimi tamamlayabilirsiniz tarayıcınıza profil yapıştırın edin. Eğer zaman doğru profilinde sonra ciddi tarihe bağlılık eksikliği kelimeleri büyü bulmak mümkün değil.

6. Her zaman sezgi dinlemek gerekir. tarihlerin bir çift, biliyorsun sonra eğer sizin için değil geri şekerci dükkanında gidin ve başka bir iyilik seçin. Yapabileceğiniz en kötü şey, insan değişiyor inanıyorum. Seni ilişki ilerledikçe sadece daha fazla rahatsız edecek başında sizi rahatsız şeyler söz veriyorum. Çoğu durumda Your gut tepki yaşıyor bilinçli genellikle doğru. Dur yapma bahaneler ya da ilişki içinde olacağını umut ne bir fantezi yaratmak.

7. Her zaman ilk tarih için halka açık bir yerde toplantı yaparak güvenliği konusunda dikkatli olun. Bu kuralın istisnası yoktur. Ben nasıl iyi sen birbirlerini emailed çünkü ya da telefonda konuştuk defalarca size tarih biliyorum umurumda değil. Bu yanlış bir güvenlik duygusu. Eğer derin sırları (bu arada zaman tam bir atık olan paylaştılar çünkü rahat olabilir) ama şahsen tarihinizi değerlendirmek böylece yine halka açık bir yerde karşılamak gerekir.


7 Temmuz 2010 Çarşamba

Switchfoot Dating


Ben Grounds genelinde bu harika sıcak son akşamüstleri yürürken, ama yardım edemiyorum ... esnemek. Burada bir adam bir kıza onun yanında Çin ekonomisi içinde oturur şakalar söylüyor. Bir erkek öğrenci birliği star O Croakies parlayan ve partisi için bir kız davet's. Sıkıcı.

Geçtiğimiz kış aylarında soğuk sonra - geri bir kız sıcaklık tarafından güvence kar durur çekiciliklerine oldu - çocuklar, yaratıcılık ve enerji üzerine kız kazanmak için trimming olmalıdır. Ama tüm gördüğüm aynı eski antics vardır. Bence bu bahar, U.Va. ve bayanlar Ve kur daha iyi bir tür hak yüzden fazla uzatmadan, ben tanıtmak istiyorum size bir tarih bulma yeni "IT" yollarını herkese.

1. Eğer iyi bir halk ozanı Rotunda basamaklarında bir kız serenat gördüm yana ne kadar zaman oldu biliyor musun? En son ne zaman Lady idi ve Tramped bu arada tüm noodles bağlayarak spagetti? Biz yolculuk şimdi olanlar önce gitti öğrenmek gerekir. rüzgar dinle. Vintage içinde olduğunu ve ulus süpürme olduğunu.

2. onu Mime. Sanırım hepimiz sağlıklı bir ilişkide iletişimin önemini anlamak için geldik düşünüyorum Artık. Hangi sözcükler olmadan kendini ifade etmeye çalışır bir erkekten daha seksi mi? 2008 Trafo yılı oldu. doğan çocuk için 2.009 getirdi önem kim genç zaman içinde olsun eski. 2010 tüm mim hakkında olacak.

3. Baharatlı her şey. gıda From siz giydiğiniz kıyafetler için, hayatın her yönünü çevrenizdekileri yapalım yemek ter. Ne burada ne anlama geliyor? Güç takım elbise! Tercihen İtalyanca yaptı.

4. Neden hafta sonu gece bizim dansa duruyorsun? Kızlar, özellikle de Chris Brown gibi taşıyabilirsiniz dans hamle ile çocuklar seviyorum. bir şans ki gerçekten o çalıştırabileceğimi ona göstermek için kaçırmayın. Koltuğuna yolda bir kız geçmiş kayıyor? Daha yalın wit it, rock wit it. doğrultusunda yemek salonunda bekliyorum? İki STEEE-eeeep, iki STEEE-eeeep.

5. Bir savaşçı gibi kızlar, ne savaşçı savaş boyası daha iyi söylüyor? Standart sorun için gözlerinin altında, siyah çizgiler gidebiliriz veya İskoçya'ya William Wallace mavi ve beyaz bir not veriyoruz. orada biraz ürpertici bulabileceğiniz bazı yüz boyama desenler olsa yok olsun-up çok cesur vardır. Bu non-warrior eğlence olarak palyaçolar tanımlayan önlenebilir çoğu.

6. onu göster o hiçbir şey senin gibi bir adamla tüm bu hamur taşıyan etrafında korku vardır. Ona sorun iş bulma yaşıyorsanız söyleme. Eğer şeyler onu çok satın alabilirsiniz, böylece en büyük maaş teklif ile bir bekliyoruz onu söyle.

emin olun bu kadar gerileme mackdom veya hayali bir römorkör-of-war ki sana bağırmak çalışıyorum ki babe ayartmak için kullanın, ister bu bahar onu değiştirmek için. kolej kalma yarısı eğlenceli oyunu kendi tarzını getiriyor. büyük bir adam olarak bir kez doğrultusunda kahve satın almak bana dedi ki, "Sen hep aynı yönden gelemiyorum. Bazen o küçük bir tarçın koymak lazım. "Gerçekçi sözler hiç konuşulmaz, ve ben hepimiz bahar aşk başka büyük sezon söz bizim gözlük yükseltmek düşünüyorum. daha iyi son daha etsin.

Top 10 Online Seznamka Chyby


6 Temmuz 2010 Salı

Dünya Online Dating - Tüm bilmeniz gereken


Herkes gibi yaklaşık on-line bu gün kalma konuşuyor gibi görünüyor. Herkes ya harika bir başarı öyküsü ya da dünyanın en kötü korku hikayesi vardır. Internet dünyasına uzanan yeni iseniz, korku hikayeleri ile ertelenebilir. Ancak online dünya dating de mükemmel bir yer yeni insanlar bile bu özel birini karşılamak olabilir. ' arasındaki tek fark, 'gerçek' ve on-line dating dating verilebilir. Çok sayıda online servisleri dating, her yaştan, ilgileri, demografik ve çeşitli yaşamın insanlara ikram edilir. Arkadaşlık sitelerinin katılan kişilerin sayısı artmaktadır. Yakın tarihli bir çalışmada, 5 Amerikalıların yaklaşık 1 dışarı ya da şimdi bir online flört servisi çeşit katılmak yok. ana rota insanlarla tanışmak için de daha önce hiç olmadığı kadar, gençlerin internet kullanıyor.
devamı


4 Temmuz 2010 Pazar

Top 10 Online Dating Mistakes

Bu özet kullanılabilir değil. Yayını görüntülemek için lütfen burayı tıklayın.