17 Haziran 2011 Cuma

Kim Sekmesi Seçtikleri?


En katılıyorum kim davet sık sık adam ilk birkaç ödediği anlamına gelir-bu etmelidir biri yok. Tabii ki, dinamik eşcinsel çiftler, ya da bir kez çift ilk eşik ötesine geçen, ancak henüz çift topraklarına girmedi ile fuzzier edilir. Üçüncü günü ödemeyi teklif etti dostlarımız biri, adam onu ​​teklifi kabul ve sonra gelen fatura geldi her zaman, bir garip sessizlik vardı. Ona tedavi durdurmak istemedi, ama o zamandan beri fatura yarma oldum ve onu coşku nemlendirilmiş vardır.

Çözüm nedir? Biz rol oynama ve sürpriz biraz öneririz.

Para uzanan iki kişi arasında bir garip muhasebe olmak zorunda değildir, benzersiz ve eğlenceli yollarla sevgi göstermek için bir fırsat olabilir. Bu romantik olmayan hissediyorum çünkü bölme faturaları hayranı değiliz. Çalışabilir öder, ancak sık sık takip çağrıştırıyor, bir kişi çok daha az (Jean Georges bir gece ve McDonald sonraki Mi?) Diğerinden daha yaparsa o garip kim Alternatif.

Burada (bir partner varsa, daha söylenmemiş olabilir) kalma ya da ilişkilerde gibi işe Önerdiğimiz üç çözümler şunlardır:

1. Role Play.

Bizim arkadaşının erkek arkadaşları biri o olduğu gibi yaklaşık altı kat daha fazla yapar. Ama cüzdan açılış asla adam hesaba katılmayan hissettirecek ve kız tutulan kadın gibi hissedebilirsiniz. Onlar "taksi kız" ve karar "akşam yemeği adam." Rolleri açık ve bunlar dışarı her ikisi de maliyetleri katkıda bulunuyor. Bu sevimli sistem de couplehood içine uzanan sahne dışında çalışır. : Eğer bölünmüş olabilir diğer yolları

Konser biletleri - gaz

Bebek Bakımı masrafları - çıkışı bir akşam

Ev-pişmiş yemek için Bakkal - akşam yemekleri dışında

Uçak biletleri - tatil kalan

Bunun düşünmek için yaratıcı yollar bir yeri vardır ve katkıları her ne yapmak için duyarlı olabilir.

2. Frekans Trumps miktarı.

Nokta, her iki yatırım ve diğer kişi, skor tutmak için değil takdir olduğunu göstermektir. Yani, frekans yerine miktar düşünüyorum. Her iki taraf da filmlerde patlamış mısır almak, onun en sevdiği çörek alıp, ya da tellal uzanan dinamik daha doğal ve gibi hissediyorum yapımında kadar gidebilir devrilme gibi düzenli olarak-düşünceli jestleri katkıda eğer olumlu bir etki yapan bir var iki yönlü akış.

3. Karıştır.

Ilişkiye mali katkılarıyla ezberci alışkanlıkları veya rolleri düşmek etmeyin. (Yaşam hem de para için de geçerli) ilginç şeyler tutun. O hoşgörülü bir akşam yemeği sizi tedavi yıllardan sonra, bir içki dükkanı ile salıncak Ben & Jerry sonrası için kapmak için deli tarafından en sevdiği karanfil sigara almak, veya. En sevdiği gazete bayii dergisinin son sayısı ile onu şaşırtın. Doğallık ve dalgınlık bir (mali veya başka türlü) rut ilişkisi dışında tutmak kadar gidecek.

Bottom Line.

Sana ödeme sağlar çünkü sadece umurunda bile değil düşünmeyin yol-biz konuştu erkekler çok kibar vardı ama biraz ciddi ödemek bir kadının teklifi alır dedi, kadın inanarak onu mali bağımsızlığı savunmak istiyor. O etmelidir gibi hissediyorsanız, ona teşekkür ya da katkıda bulunmak için diğer küçük yollarını bulmak, onu-yerine "sahte ulaşmak" (daha iyi bunu yaparsanız kızgınlık olmadan aracılığıyla takip istekli olurdu ki!) Ile sağlar.

Herkes kuralları, erkekler ve kadınlar ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Kendinizi bir kere çok sık fatura da beceriksizce bakarak bulursanız, hakkında bir görüşme yapmak için korkmayın o-sadece kalma bu sahne için ışık ve uygun tutun.