1 Eylül 2011 Perşembe

A Way of Life


Nadiren kız karşılayan güzel bir adam ve onun etrafında her zaman babes vardır MAN arasındaki farkı biliyor musunuz?

Basit, MAN veya pick-up sanatçısı hiçbir çekince olmaksızın her fırsattan yararlanır.

Güzel adamlar çok sıcak kızların toplantı rüya. Hatta bazı kadınlar kulüpleri, online tanışma siteleri, ya da speed-dating olayları üzerinden karşılamak için deneyebilir. Gerçek şu ki, bu adamların çoğu BM olumlu sonuçları yaşadıktan sonra verecektir. Korku ve ret tekrar çalışıyor ve başarılı çocuklar ÖNLEMEK iki büyük engellerden.

Reality Check - nasıl bu pick-up sanatçıları BECERİLERİ nerede olduklarını düşünüyor musunuz? Çok az çocuklar bu becerileri ile doğarlar ve hatta doğal bir iki hata yapmış ve zaman zaman geri çevirdi. İşin sırrı, devrildi zaman geri almak hatalarından bilgi ve yenilik yapma.

Erkekler, kadınlar ile başarılı Energizer Bunny gibi, her zaman. Onlar, yeni umutları ölçme, durumun değerlendirilmesi ve çevreleri, sürekli olarak yapmak. Bu adamlar, kendi hedefe ulaşma ve yaraTir sebat yararlanma odaklanmış. Bu uygulamaya kadar yürüyüş ve tam yabancılarla konuşurken rahat hissedene kadar. O konfor seviyesi, sonunda bu ikinci doğa bir alışkanlık haline dönüşür.

Gerçekten başarılı olmak nasıl bir yaşam tarzına yeni davranışlar dönüştürme.

Benim tavsiyem teknikleri geliştirmek için boş zaman tam olarak yararlanmak için. Her yerde kadınlar ile Buluşma: drive-thru gal, banka anlatıcılarının, garson, barmenler, müşteriler, ve bayan yanında size egzersiz vb.

Hafta sonu ya da kulüp etrafında rulo bekliyor etrafında oturup sizin ve eşinizin Cumartesi gecesi isabet etmeyin. Carpe Diem! Günü yakala! Eğer yeteneklerinizi geliştirmek için bir fırsat olarak her etkileşimi göz önünde bulundurun.


28 Ağustos 2011 Pazar

Girlfriend alın


Burada hiç alacak No: 1 tüm zamanların en önemli ipucu bulunuyor.

Bir kız arkadaşı olsun!

"Ne?" Sana söylemek duyuyorum. "Ben bir kız arkadaş olamıyorum, çünkü Ama bu, ben bu ipuçları tam olarak neden alıyorum."

Gerçekten mi? Tamamen kendinize karşı dürüst olmak mı? Size bir çok gülümsemek için kullanılan tombul kız hakkında ne? Ya da sizinle ilgilenen görünüyordu biraz asosyal bir kız? Değil mi ne anlama geldiğini biliyor musun?

Aşık düşünebiliriz değildir, çünkü onlar, bazı standart karşılamak değil, çünkü ilgi olmadığını kız geçti biliyorum. Peki, arkadaşım, büyük bir hata yapıyoruz.

Yalnız ve sizinle ilgilenen görünüyor, sadece bir kız "2" ve 100 lbs. kilolu, onunla dışarı çıkmak!

Onu evlenmek zorunda değilsiniz. Uzun vadeli olmak zorunda değildir. Hatta onunla samimi almak zorunda değilsiniz. Ama iyilik uğruna, onu bir yere almak ve birlikte iyi bir zaman var.

Neden? Eh, pek çok nedenleri vardır.

(I) Siz yalnız ve izole olmayacaktır. , Şefkat, ilgi, ve şirket için temel insan ihtiyaçları olan bazı bilinçaltı düzeyde, içeriği daha az hissedecek ve memnun olsa da karşı cinsten bir araya geldi. , Hatta farkında olmadan, daha rahat ve emin olacaktır.

(Ii.) yabancılaşma, sosyal izolasyon, depresyon ve yalnızlık bir kara delik aşağı kaydırarak kendinizi önleyecektir. "Bir hayatım var". Bu sizin için iyi, ve diğer kadınlar yayar olacak vibe için iyi.

(III.) O onu sosyal daire içine tanıtacak. Potansiyel arkadaşlarınızla buluşmak, sosyal yaşam, yaşam hakkında daha iyi hissedeceksiniz, ve sosyal bir ortamda daha çok kadın bir araya gelecek.

(Iv.) uygulama ve deneyim sadece asılı bir kadın / kız ile söyleşmek elde edilecektir. Kadınlar etrafında hareket hakkında daha fazla öğrenmeye olacaktır. Bu, daha doğal gelecektir.

(V.) onun hakkında görülecektir. Bundan utandım VERMEYİN! İnanın bana, 3-5 farkına varır ve o olduğunu var merak edecektir. Sürekli şehir kendiniz hakkında moping hakkında olmaktan daha kötü bir şey yoktur.

(VI.) Şimdi, (Gülmeyin, bu olur), o size ilgi göstermeye başladığında 3-5 kalma başlatmak için mükemmel bir konumda olacak ona aşık girmemektedir varsayarak ... ve sonra 5-7'ler tarafından fark edilmeden yol açacaktır ... ve sonra daha doğal onlarla etkileşim için hazır olacak hangi aşamada gerçekten gibi olanlar tarafından fark edilmeden oldukça yakın. Anladın mı?

Bunu yaparken ne durur? Güzel kız repulses size daha az, çünkü gerçekten var mı? Ben bundan şüpheliyim. Diye içeri GERÇEKTEN ilgilenen olmadığı bir kız neden istemiyor nazik ve iyi bir genç adam, çünkü muhtemelen

Ona zarar vermek istemiyorum. Siz onu size dökümü daha sonra onu bir süre için tarih ve istemiyor musunuz? Siz ona "kullanarak" korkuyor. Incitmeden kadın gibi değil, ve bu iyi bir şey ve bir şey seninle gurur duyuyor olmalı.

Peki, bu nasıl?

Peki, ilk şey bu rahat tutmak ve size vermeye hazırız daha fazla bir söz yok. Ona yol açmaz! Onu Tarihi birbirlerinin şirket zevk, ama onu aldatmak ve onu kullanmak.

Ve zaman geçmek için geldiğinde, bu diyorsanız: "Julie / Debbie (her neyse), ben son birkaç hafta / ay içinde iyi bir zaman geçirdim Bak, ama ben sadece herhangi bir romantik bir havası oluyor hissetmiyorum bize ve zaman hareket düşünüyorum. "

Onu çekici değil ve olmak isterseniz onu söyleme ona söylemeyin "sadece arkadaşız." Eğer romantizm size arasında oluyor hissetmiyorum ona, o zaman bu kadın anladığınızı bir dildir.

Orada alın ve bir kız arkadaşı, herhangi bir kız arkadaşı olsun! Şimdi!