22 Ekim 2010 Cuma

Daha İyi Bir Gelecek İçin Tanışma ipuçları


Öncelikle uzanan ucu çok senin dediklerini dikkatli olmaktır. Eğer bir kadın bunu söyledi varsa ve sözlerin geri almak asla, o bile unutulmuş olmanın onun en ufak bir olasılık yoktur. Böylece, erkekler daha çok bu yüzden soru sormak ne zaman ve kadınlar için bir şey söylediğim zaman çok dikkatli olmak hatırlamanız gerekir.

, Zihin David DeAngelo bu tutulması onlar kadınlara da söyle asla ne erkek rehber kitabında "Double Your Dating", 10 top uzanan ipuçları bir liste hazırladı. Yazara göre, bu size daha sonra söylediklerini hakkında pişman fazla konuşmadan önce dikkatli olmak daha iyidir. Sağlar kalma ipuçları bakıyorum.

1. Hiç bir öpücük isteyin. Bir öpücük için sorma bir erkek ve kadın gibi bir adam görmek bir erkekle birlikte olmak ister yapar. o isteğiniz kibar olsa bile, aslında onu demek olmayabilir. ilişki büyüdükçe zaman içerisinde, doğal olarak meydana öpeyim.

2. o bir tarih için gitmek isteyip istemediğinizi ona sormayın. Bir kadın otorite bir adam seviyor ve kadınların da sürprizler seviyorum. Bu nedenle, sadece ona davet etmeli ve en unutulmaz tarih olduğu ortaya dönelim. O sürpriz isterdim senin iyi bir izlenim set olurdu günün sonunda.

3. Asla zenginlik ya da statü sahiptir. Bu asla yerine çekirdek onu delikler, bir kız etkiliyor. Bir kadın her zaman dünyaya ve mütevazı olan bir adam, saygı duyar. kadınlara göre bir mütevazı adam daha güvenilirdir.

4. Hiç bir plan yapmak onun hakkı. Daha önce belirtildiği gibi, kızlar sürprizler seviyorum. onun için bir plan yapın ve egzotik olsun. Bu ne kadar romantik ve sevimli kanıtlamak için bir fırsat.

5. o senin ne düşündüğünü sorarak onu rahatsız etmeyin. Bu gerçekten her off koyar. o seni seviyor varsa, o kesinlikle ipuçları düşecek ve onları anlamak için kalibre's. o senin gibi olduğunu varsayalım. Eğer emin değilseniz, onu sağlayacağız.

6. onu arama ve mesaj yanıtlamak için zorlamayın. O Kendinizi sükunetli adam öz saygı vardır bir olacağına yoksa ancak bunu kabul edecektir. kendilerini itaatkâr olduğu ispat Boys, saygı değildir.

7. onun geçmişi hakkında sormayın. o rahat olsun o size söyleyecektir. onu sormak onu ertelendi olabilir ya da onu güvensiz hissettirecek. Bu da güvensizlik gösterecektir.

8. bir tarih sona erdiğinde, bir sonraki hakkında bir soru göndermeyin. Bu size heyecan üzerinde olması gösterecektir. Sabırlı olun ve size sormak için onu bekleriz.

9. Önlemek uzunluğu konuşma. şevk koruyun. Sizin ilişki heyecan verici koruyacaktır.

10. onu adam arkadaşları ile güvenli olun. Senin güvensizlik bakım gibi ama onu özgürlüğüne tehdit olarak kabul edilmeyecektir.

ipuçları dating Bu on ve daha iyi bir ilişki sağlayacak, aynı zamanda birbirlerine saygı büyür.