12 Temmuz 2011 Salı

Online «Başarı sabote musunuz?


Binlerce Daha önce olduğu gibi, ideal bir partner bulmak için siber uzaya cesaret var ve siz bir tarih almak bile çok başarılı olamamıştır, ruh eşini bulmak şöyle dursun, o zaman, online tanışma yaklaşımı değerlendirmek için zamanı. Online escort sadece iletişim başka bir şeklidir, ve herkes iyi bir iletişimci. Bazı açık, diğerleri için tam bir sürpriz olarak gelebilir. 10 ipucu başarı oranını artırmak için nasıl bir göz atalım. Arkadaşlık avantajlarından biri, aynı zamanda toplam bir dezavantaj olabilir. Seçim için olası adayların web profillerini binlerce vardır. Bu harika! Yoksa öyle değil mi? Arama ayakkabı kendinizi koyun bu kadar çok seçenek ile karşı karşıya olsaydı ne yapardınız? Bu doğru olmaz, arama daraltmak istiyorum? Yapmanız gereken ilk şey, bir fotoğraf içermeyen tüm profilleri görmezden gelmektir.
İpucu # 1: Sürekli fotoğraf yükleyin! Bu, yüzünüzün en az 3 / 4 açıkça görülebilir bir son biri olun. Seçtiğiniz kostüm, Halloween alınan birini kullanabilir veya herhangi bir tür bir şapka ya da kasket giyen etmeyin. Gülümseyen olan güzel, samimi bir fotoğraf doğal olarak en iyi çalışır.
İpucu # 2: Eğer yanlış nedenlerle yanlış bir adam ya da gal, çekmek istemiyorsanız, daha sonra uygun bir kullanıcı adı seçin. Nötr tutun, komik, tamam, ama ucuz ve düşündüren uzak durun . devamını oku