9 Ekim 2011 Pazar

Akılda tutulması gereken dört Temelleri


Dating-zaman onlara bir kişinin hayatında bir harika zaman tanımak için, karşı cinsten bir kişi ile geçirmek için zamanlama. Bu, birey olarak büyümek ve başkaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize meydan okuyor. Aynı zamanda iman derin bir büyümeye yol açabilir. Burada kalma zaman akılda tutulması gereken dört temel nokta vardır.

AYRICALIKLI ASİL BİLİYOR

Sadece gelecekteki bir eş bulma aracı olarak kalma bakıyor musunuz?

Potansiyel partner araçlarının sonu olsa da, gelecekteki bir eş bulma Arkadaşlığın asıl amaç olmamalıdır. Bu, her bir tarih ve tarih kişi üzerinde çok fazla baskı koyar.

Tanışma diğerleri ile bir ilişki üzerinden kendiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir zaman. Diğerleri için ihtiyaç duyduğunuz hangi özelliklere görmek gibi bir zaman. Belirli bir tür kendinizi sınırlı değil, her kişi yeni ve değerli yönlerini keşfedeceksiniz.

Belki de ilişkilerde, gerçekten ya da olmak isteyen yansıtmamaktadır belirli bir şekilde hareket ettiklerini öğrendim. Bu durumda, bir karşı cinsle ilişki daha orijinal haline yolu olarak kalma kullanabilirsiniz. Bu ilişkide "vermek" ve ne çok, ilişki "almak" ne gerek!

SİZİN SINIRLARI İÇİN STICK

İletişim, herhangi bir ilişkinin önemli bir faktör ama özellikle kalma bir. Bir kişinin kendi niyetleri hakkında dürüst olmalıdır. Tüm ilişkileri sınırları gerekir. Bir pratik Katolik bir sınır evlilik öncesi cinsel aktivite kaçınarak, iffet. Bunu yapmak, seks olmadan ilişki içinde samimiyet kurmak yardımcı olur.

Ön kişinin inançları hakkında olmak, bu zaman değmez tarihleri ​​vazgeçmemelisiniz. Bir tek ön şeyler söylüyorlar ama eylemleri ile onları yedeklemek gerekir. Karışık mesajlar göndermek; eylemleri açık ve anlaşılır olması. Tarihi fiziksel olarak yakın olması için hiçbir baskı var, halka açık alanlarda. Günaha önlemek için aşırıya kaçmadan alkol içecek ikram tarihinde.

HAVE FUN

Tanışma o anın keyfini zihniyet içine girerseniz eğlenceli. Eğer birisi bugüne başladığınızda, onları tanımak için zaman ayırın. Ciddi bir ilişki içine acele çok fazla baskı ekleyebilirsiniz. Sadece şu anda bu kişi ile vakit; yarın kendisi ilgilenir. Bazı eğlenceli bir tarihi fikirler, müzeler, sanat galerileri, bowling, mini golf, sinema, akşam yemeği, ve rollercoaster parklar.

Tanrı'ya güven WHILE DATING

Arkadaşlık, Tanrı'dan, onlarla bir tarihleme ilişki içine girerek başkaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir fırsat. Tanrı zaman ayırın ve partner bulunması gerekir çünkü hayatınızın bir tarihleme sezon olduğu güvenin. Tanrı her zaman lider olduğunu Güven ve kalma verimli olması için dua etmek.


Şaşırtıcı Güzel Bir Kadın


Ben, kadın toplayıp için büyük bir olmak için bu tekniği bulundu.

Çekici bulduğunuz bir kadın kadar yürüyün. Ayar ilgisi yoktur. Ve bir gülümseme ile ona söylemek:

"Afedersiniz, ama ben burada yürüyüş sırasında fark etmeye yardımcı olabilir. Ben size şaşırtıcı derecede güzel bir kadın olduğunu biliyorum izin istedim."

Sonra tüm vakaların% 95, kızarma ve size doğru gibi acil karışık şaşkınlık inkarcı bir karışımı, bir yanıt bekleyin.

Ben çoğu zaman söylemek zorunda olduğunu bulmak ve kadının konuşma ve basınç en kapalı yapacak. Kadın özgürce sizinle konuşmaya devam edecektir.

Bu tekniği kullanarak, başka bir şekilde daha fazla sayıda ve tarihleri ​​puan mümkün olmuştur. O bakar ve ne kadar ona ilgi ne kadar büyük hakkında ilk yorum izleyin. Sonra ona bir içki veya bir yemek için onu görmek isterim. Onun numarasını alın.

Aşağıdaki nedenlerden dolayı bu işleri bulabilirsiniz:

* Bu cesur ve risk almayı erkek gibi kadın.

* Bu noktaya kadar dürüst ve. Onlar sizinle nerede durduğunuzu biliyoruz.

* Onlar, onları güzel bir ilgi reddedilme korkusu onları özgür irade bunları söylüyorum, ilgi iseniz.

* Kendilerini iyi hissettiriyor.

* Onları, onlar gibi bilmenizi sağlar. Onlar gibi olanlar gibi insanlar.

Gördüğünüz ve sonuçları ile hayran olacağı önümüzdeki 20 kadın üzerinde deneyin.