11 Temmuz 2012 Çarşamba

Yaş farkeder mi?


Ben bir puma olmak, yaş sorunu ele alındı ​​öğle yemeği üzerine bir arkadaşı ile bir konuşma vardı, ve neden onun yirmili birileri tarafından "puma" olarak hitap sürece bir puma olmak sorun değil.

İşte benim nokta: öyle sürece Yaş önemli değil.

Ben genç erkeklerle flört boşanmış olarak benim beş yıl geçirdi. 2004 yılında benim ilk post-boşanma erkek arkadaşı 11 yaşındaki benim genç olarak. O, ancak, iki çocuk sahibi oldu ve aynı zamanda boşandı. Yanlışlıkla, ben o çocuğu vardı ve evlilik ve boşanma sürecinde olmuştu, çünkü o fonksiyonel bir ilişki içinde olmak için gerekli duygusal olgunluğa sahip olduğu varsayılır.

Söylemeye gerek yok, bunu yapmadı. Ve açık söylemek gerekirse, ben de yoktu. Birisi sizinle aynı yaşam deneyimleri var, sırf o / o tipik olarak bu tecrübeleri ile gelir vade olduğu anlamına gelmez - ve o da seks ve yakınlık konularda nasıl değerlendireceğini başvurabilirler.

Ben Acemi tarihli sonra, birkaç adam daha yakın benim yaş tarihlenen tarafından suların test. Ben Kalite Casual türleri birkaç dahil olmak üzere farklı Manimal türleri (ait erkek çeşitli tanıştım, Sayın Murse ve böylece birden fazla güncel olmadığı ve kimselerin sadece kategori içine koyabilirsiniz Ex hakkında "Aşırı Tartışma denir -Karı ve Saklama Programları ").

Bu dönemde ben de aynı yaşam deneyimlerinin birçok paylaşım rağmen, bu adamlar benimle aynı şeyleri arıyor olmadığını bir kez daha anladım. Bazıları hala kaybından kurtardıktan, diğerleri sadece "bir maç değildi." Özgürlükleri ve diğerleri zevk edildi Ve aynı sayfada değilken, post-boşanma aşamasında samimi bir ilişki girerek daha fazla şeyler karmaşıklaştırıyor .

Arkadaş bu sizin olmayan negotiables, hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri ayırt olanak verdiğinden uygulanan gereken bir beceridir. Ayrıca ne olursa olsun, romantik bir ortak olarak onları isteyip, insanlarla bağlantı pratik yapma imkanları yaratır. Ancak "partner" ve "samimiyet" değiştirilemez unutmayın - Eğer boşanma nedeniyle bir süre oyunu dating dışarı olduysan, o kalma size "uygulama" olarak alan biraz oynamak sorun değil.

Ben hayatıma genç erkekler çekmeye devam etti, ve ben çok genç olduğunu ve kimin olmadığını kim karar bu dönemde oldu. Çok genç "Happy Days" ya da bir bölüm hiç görmediği kişidir "Carol Burnett Show." Çok genç, o "gerçekten olgun" var ya da 23:30 de soran metinler söylüyorum en güncel harcıyor birisi "Neredesin?"

Benim ilişki hedef ben ilişki içinde benim bağımsızlık tutmak ve ben gerçekten bir ortak olarak aradığını belirleyebilir nasıl sergiyi yaparken tesadüfen güncel iken bu adamlar mükemmel uygun idi.

Gerçekten geçmiş kapanış saatine kadar kalmak sizi daha genç erkekler çekmek ve bunu olduğunu fark edebilirsiniz eğlenceli, ama değeri sadece bu olduğunu kabul etmek kritiktir: iyi bir zaman.

Bir keresinde bir ilişki içinde olmaya hazır oldu ve kıymetli olduğunu ve ne pazarlık değil ne olduğunu tespit vardı, ben daha bütüncül bir paket oldu aradığını biliyordu. Ben bir duygusal olgunluğa sahip bir adam, onun kendi çocuk yapmak istemediği birisiyle, bir manevi yolda olan bir kişi, ve Los Angeles'ta yaşayan birisi istediğini biliyordu. Ben bu alanlarda uyar ve benden daha sekiz yaş küçük bir erkekle ilişki artık değilim.

Tabii benim crinkles kırışıklıkları dönüp, ya da gerçekten ben renkçi ziyaretleri arasında çok fazla zaman atlamalı izin verdim bu konuda yaparsa onu bana çekilebilir diye merak ediyorum zamanlar vardır. Çoğunlukla, ancak, Jem bana aşık olduğunu bilerek, kendinden bir sevgi yerden ortalanmış ve gelecek ediyorum. Bana bütün: iyi parçalar, devam eserlerdir parçaları ve kadın "40-plus için iyi görünüyor."

Hangi tüm en önemli ders bana getiriyor: Bunun yerine sayısına odaklanan kişi sizin değerler, sizin olgunluk ve vizyonu için eşleşiyorsa, kendi değerlerini belirlemek bir partner olarak aradığınızı karar ve sonra karar bir ortak. Bu, sürücü ehliyeti ile ilgili rakamlar çok daha önemlidir.

Consejos de larga distancia Contactos