27 Ekim 2011 Perşembe

Facebook ve Google Blind Tanışma Ölü nasıl



25 Ekim 2011 Salı

Casual Kahve Tarihi


Ben kadın bir adam ilgi küstahça olmak eğiliminde olduğunu bulabilirsiniz. Onlar ona yaklaştı, ya da cinsiyet ya da bir ilişki istediğini, onu görmek istedi sırf olduğunu varsaymak eğilimindedirler. Bu adam çok kısa sürede çok fazla şey isteyecektir düşünüyorsanız kadınlar için geri yapar.

Ben de kadın, adam, kendisi hakkında bir gizem duygusu projelendirme ve onun hakkında, ilk bakışta kolay ve rahat olması gibi eğiliminde olduğunu buldular. Yanında olur ve sağlıklı bir kendiliğindenlik tadını çıkarmak için ne olup bittiğini bilmeden keyfine eğilimindedir ve aynı zamanda çok güçlü bir adam gelip sevmiyorum. O anlayışı ile başarılı bir yaklaşım ile tüm yukarıdaki sorunları giderir gelmiş ve bana, benimle birlikte olsun kabul etmek kadınların almak başarı oranı% 70'in üzerinde tam anlamıyla bir yol açmıştır.

Ben yeni bir kadın bir araya gelince, ben onu ilginç buluyorum ve onun hakkında daha fazla bilgi edinmek ve rahat bir kahve üzerinde onu daha yakından tanımak istiyoruz. Şimdi bu seks ya da bir ilişki istiyorum ima ya da ben umutsuz değildir. Ama rahat bir ilgi ve onun için beni bir merak taşır. Ayrıca, güncel bir "ilişki odaklı" tipi ima eden dramatik ve ciddi bir akşam yemeği ve bir film için ona soran değil, bu değil benim istediğim ne de iletmek istiyorum.

Önemli olan nokta o gerçekten ne istiyorum emin olmadığını ya da gerçekten onu da henüz tam olarak ilgileniyorum olsun. Ve belki de o bana o benim daha fazla ilgi layık olduğunu kanıtlamak için ona ihtiyacı olduğunu aktarıyor. Bu beni denemek ve etkilemek için onu en iyi davranış aslında ona koyar.

Bu yaklaşımın diğer bir bölümü, o nereye gideceğini emin olmasıdır. Rahat bir kahve tarih heyecanlandırmak kadın eğilimindedir ve bazı spontan eylem olasılığı yol açan şey, yol açabilir. Tarih, o sizin için ne arıyor uymuyorsa, onu öpmek ya da herhangi birini yukarı planları var zorunda hissetmiyorum rahat olduğundan önemli bir parçasıdır bu.

Son ve en önemli parçası, hem siz hem de ona bir şey yapmak ya da beklendiği gibi hissediyorum dinlenmek ve ve eğlenceli olabilir. Bu tür bir rahatlama hissi oluşturmak için güçlü olmak, biz de bir an için uygun görünen bir şey için diğer sormayın olacak biliyor arasındaki şeyler hızlandırmak için eğiliminde olduğunu buldular.

Kahve "tarih" Ben sizin arzu onun için geri tutun ve sadece onu bilmek odaklanmak son derece ödüllendirici. Çoğu durumda, o bir takip faaliyeti önermek veya tekrar görmek için kabul edecektir. Ve burada, anahtar, onu gelişmeler ve önerileri kabul ve onu almak için gibi görünüyor.

Ben onun başında beni görmek için herhangi bir tereddüt ifade bile, ben sadece rahat bir kahve öneririz sonra eriyip eğilimindedir ve o benimle vakit geçirmek için bir şans bulduk. Bir kadının ilgi bir adam gibi hızla yükselen karşıt olarak, yavaş yavaş büyümeye eğilimindedir. Ve kendinizi bu şekilde konumlandırma, onunla vakit geçirmek için izin verir ve ona büyümeye olanak sağlar. Ve bu ne olursa olsun, o bir erkek arkadaşı, kocası veya olup olmadığını görünüyor "sadece şu anda bir ilişki aramıyorum."

Özetle Ben kadınlara da söyle: "Hey, bu büyük bir toplantı oldu. Çok ilginç görünüyor ve ben rahat bir kahve üzerinden gelecek Salı günü saat 6:00 da sizin hakkınızda daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Buna ne dersin?" Sonra sadece kolay ve rahat kalmak ve kendi olmasına izin.

Kapcsolat révén beszélgetés