3 Nisan 2012 Salı

Neden Kevins Girlfriends Get etmeyin


Aşk online bulmak zor olabilir - Kevin denilen konum özellikle.

Araştırmacılar tanışma siteleri kullanan kişilerin isimleri tüm sorun çıkaran ile ilişkili olduğundan, Mandy, Justin, Chantal veya Kevin adında biriyle bir ilişki sürdürmeye daha az olduğunu söylüyorlar.

Alexanders, Charlottes ve Jacobs çok daha iyi bir ücret, dediler.

Berlin'deki Humboldt Üniversitesi'nde psikolog 47,000 escort site üyelerine İngilizce-sondaj talipleri gelen iletileri açmak hangi sıklıkta test ettikten sonra sonuçlara ulaştı.

Onlar resimler olmadan gönderildi - sadece isimleri, yaşları ve posta kodları.

'Daha az çekici' ilk adları ile kişilerin olanlar anlamlı olarak daha az tıklama aldı.

'Bir Alexander gönderilen postalar bir Kevin oranla yüzde 102 daha fazla kez tıklandığını,' Çalışmanın lideri, Jochen Gebauer dedi.

'Tek kişi Kevin veya Chantal adında biriyle buluşmak daha yalnız kalmayı tercih gibi görünüyor.'

Kevin, Justin, Marvin, Dennis, Mandy, Celina, Chantal, Jacqueline, Mark: Online Dating için en kötü isimleri.

Jacob, Alexander, Charlotte, Emma, ​​Hannah, Max, Marie, Peter: Online Dating için en iyi isimleri.

Isimleri daha büyük bir seçim sunuluyor yaklaşık 4.000 ve 6.000 kişinin katıldığı bir diğer iki çalışmada benzer sonuçlar üretmiştir.

Araştırmacılar bu olumsuz anlamlar taşıyan isim olan insanlar cabası onların güven ve benlik saygısı etkileyen, olumlu kabul isimleri olanlardan daha hayatta daha aksiliklere zarar edeceğini 'muhtemel' olduğunu söyledi.

İki yıl önce, Oldenburg Üniversitesi araştırmacıları öğretmenler gibi Kevin veya Mandy gibi 'alt sınıf' isimleri ile çocuklara karşı önyargı gösterdiğini kanıtlayan bir araştırma yürüttü.