11 Ağustos 2010 Çarşamba

Weed Dating


Geçen Pazar öğleden sonra Tunbridge Hill Farm açılış şarkıları olay Kuzeydoğu Organik Tarım Derneği Vermont ev sahipliğini başlaması için bekleyen dururken TUNBRIDGE - Ben Wolfe bir sinir biraz, o kabul oldu

35 yaşındaki Kuzey Tunbridge mukim olsa da, aslında "ot dating" olayı ile güvence verildi hakkında sadece birbirlerini kontrol şarkıları daha fazla oldu.

hız kalma bu Vermont doğumlu spin, katılımcılar çifti yedi dakika zamanlanmış süre için sonraki eşleşmeyi geçmeden önce görüşme yapacağını söyledi. Ancak, bu kısa karşılaştığında bir tablo karşısında karanlık bir bar ya da restoranda olarak yaparlardı ot pırasa, onlar sohbet bir satır genellikle, fakat yerine genelinde kalma hızı yer almayacağını.

"Gerçekten burada bir kadın karşılamak için düzgün olurdu," Wolfe dedi. "Ama ben kendimi baskı değilim. Sadece size, ayıklayacaktır yerel bir çiftlik yardım ederken insanlarla tanışmak için olsun düşünüyorum. Onlar böyle bir şey yapmak istiyorum insanlarla ilgili bir şeyler söylüyor. Bu bir film gibi değil. Daha interaktif "dedi.

"Hız dating" fikir ürün çete olduğunu Jean ve Wendy Palthey, Tunbridge 18 yıl için çiftlik var olan buluş oldu.

"Biz bize inşaat için bu bir genç adam var," Jean Palthey açıklandığı "ve onun tek ve Chelsea yaşayan, ve biz orada bir sürü değil etrafında şaka gençtik etrafında tek kişi burada, bu yüzden ile geldi bu fikir. "

Ne yazık ki, onların işçi açılış etkinlik gününde ve otomobil sorun oldu kalkamadı.

Toplantı ve ayıklayacaktır ayrıcalığını için - ve non-NOFA-VT-üye için 10 $ (veya 15 $ ödeme yaptım dokuz katılımcı) - olarak uzak batı Massachusetts ve Brattleboro ve Orwell gibi Vermont çeşitli kentlerde, kimden itibaren trekked . Onlar 50 erken 20s yaş arasında değişmekteydi. Her ot temizleme makinesi sadece kendi ad ve en sevdikleri meyve veya sebze, onların ot-dating soyadı oldu adıyla bir isim etiketi giydi.

NOFA-VT personel ruhunu da var. Bu alana grubu shepherded gibi, olay organizatörleri Sarah "Kale" Heusner ve Jean "Kabuk Cherry" Hamilton bu yıl eyaletteki diğer istekli çiftliklere yayıyoruz tahmin olay, onların daha geniş hedefler açıkladı.

"Bu şaşırtıcı burada heyecan ve gıda hareketi için destek görmek," Heusner dedi. Bunun gibi "Hatta küçük toplantılar. Biz toplum güçlü olsa bile hiçbir aşk maçlar yapılır yapacağız. "

Ayıklayacaktır Ve Bağlama

tanıtımları turu ve hızlı bir ayıklayacaktır çiftçi gelen öğretici sonra Heusner katılımcılara yineledi: "Bu aşk ve flört sadece ilgili değil, aynı zamanda ilgili arkadaşlar ve toplum haline getiriyor."

tombul soğan satır ve hafif esintiyle hışırdadı mısır tarlasında ötesinde, grup aşağı ayıklayacaktır ve bağlayan iş var.

çekti otlar pırasa arasındaki yığılı olarak, konuşmanın ön yukarıya doğru süzülüyor bükük companionably birbirine yakın başları. Onlar standardından - "Nereye büyümek mi idi? Okula git? Hangi iş yapıyorsunuz? "- Bahçe ve tarım ile ilgili tartışmalar için, gıda, enerji politikası ve takas, dünya için daha iyi bir ekonomik model olarak geliyor nerede çocukların eğitimi.

yedi-veya-çok dakikalık aralıklarla, küçük bir keçi zili çaldı ve herkes ayağa kalktı, çamurlu el sıkıştı ve yeni bir ayıklayacaktır arkadaşına üzerinde bir satır taşındı.

Ayıklayacaktır herkese yeni grup değildi, ama tarzları farklıydı; bazı diz çöktü diğerleri kamburu çıkmış iken, bazı yalınayak ve diğer ağır iş çizmeleri vardı. Birkaç katılımcıları tarım kendi geliri en az parçası haline söyledi. Ayrıca bir mühendis, bir öğretmen, bir sanatçı ve bir radyo programı sunucusu oldu.

Caitlin Henzler, 22, biri ona Chesterfield, Mass çırak çiftçi olarak çalıştı ortakları ayıklayacaktır bir açıklama "diye e bu konuda-mail gördüm ve bu en iyisi hiç sanıyordum," dedi. "Ben son bir ay ve yarısı ayıklayacaktır oldun, niye ayıklayacaktır off vakit geçirmek istiyorum merak sorunlar yaratabilir. Ama, 'Neden olmasın düşünce?' "

eğer Henzler özenli İnsanlarla ot gibi bir sonraki ayıklayacaktır ortağı "ile düşünce bitirme gibi. İnsanlar her zaman paylaşacak bir şey var. "

Henzler, bir arkadaş, Tracy Husson, 23, Northampton, Mass ile birlikte yol Vermont için devreye vardı NOFA-VT e-posta listesi üzerinden olayı duyduğunu söyledi. "Ben bir partner olarak çok özel bir şey (için) ve tarım toplumu arıyorum nerede o," Henzler dedi bulabilirsiniz düşünüyorum. "Orada genç çiftçiler orada bir yeri vardır, ancak çiftçilerin çoğu kez; onların çiftlikte konum dışarı alamadım."

Weed Henzler başka bir nedenle itiraz dating, şöyle dedi: "Bu önemli zaman tanışmak bir şey yapıyor olmak için."

Josh Schlossberg, 31, Doğu Montpelier in, Henzler ile yuvarlak ayıklayacaktır olduğunu kabul etti. "Daha iyi ve ortak çıkarlar üzerinde insanlarla tanışmak için fiziksel bir şeyler yapıyor," dedi. "Ben online dating yaptım, ama bu gibi bir şey yaptığım ilk defa bu nerede çok insanlar buluşuyor. dating Hız çok bariz olduğunu. Bu pratiktir. "

Son keçi çanı, herkes bildiği gibi ilk (bildiğim kadarıyla) ot-olay dating hiç şıngırdadı sona ermişti. "Henüz değil!" Schlossberg, o ayıklayacaktır etmişti pırasa satır aşağı bakıp protesto etti. "Hala yapacak daha var."

Weed Notlar

Çamur kaplı grup sebze üretiminde dönümlük bir hızlı tur alanları etrafında herkes biraz ışık tazeleme için ahıra başlı önce ve salsa Palthey turşu yer onu üretmek yapılmış olan çiftçi Jean Palthey izledi.

Bir sonraki adım, Heusner açıkladı, herkes daha fazla konuşmaya ilgi olacağını bir "ot notu" doldurmak oldu. NOFA-VT personel ardından notları sıralama olacak ve duygu karşılıklı olsaydı onların alıcınıza yanıt teslim. "Kind of ilköğretim okul Sevgililer gibi," Heusner şaka.

Herkesin yeme ve içme ve konuşmaları devam çentikli. Oda beceriksizce zaman bir çift, ot posta seçeneği atlayarak, dingin atladı alışverişi telefon numaralarıyla düz.

Çoğu grup biraz optimal daha küçük olmasına rağmen, o değerli olduğunu kabul etti. Val McGettigan, 42, Westminster Windham County, o yerel sürdürülebilir gıda grubu Great Falls Gıda Hub adı verilen karıştırmak için fikir eve umuyordu. Başka bir katılımcının, Elizabeth Frank, 50, onun Eagle's Flight Farm Orwell bir ot-dating oturum ev sahipliği yapmayı önerdi.

"Ben ne olacağını bilmiyordum," Carl Etnier, 47, Doğu Montpelier dedi. "Ama ben bir alanda çıkıyorum, kir içinde elimize almak, tarım etrafında bir kültür inşa eğlendik. Ben tahmin ki bir küresel gıda sistemine bağlı olarak devam edemem etrafında hayatımı inşa ediyorum, bu yüzden benimle kir çalışmak için istekli kendimiz ve başkaları için yiyecek büyümeye olan bir ortak arıyorum. "

"Bir zamanlar flört hız yaptım," Etnier devam etti. "Eğlenceli tür olmasına rağmen o gürültülü Burlington bir kötü aydınlatılmış bar oldu. Her kadınla beş dakika olsun ve sonra da, müzik üzerine bağırarak hareket ettirin. Ben rahat bir kadın çıkıyor hale geldi. Ama bu daha iyi oldu. Bir şey zevk kendisi sadece bu. "


9 Ağustos 2010 Pazartesi

Online Dating Tarihi ve Siteler Türleri


Online dating hizmet ve Medeni Websites
Internet Dating, bugünün internet düğünler için erken 15. yüzyılda koruyucuya denetimli toplantılar uzun bir yol kat etti. İnternetin gelişimi uzanan yeni bir yol bireysel aşkı arayan maç içine morphed vardır. Eski günlerde, aileler katılacağını ve güçlü evlatlarının evlilik ile büyür. Internet Dating uzak bu trend yayılıyor ve popüler daha eşit karıştırma. Internet, anında haberciler, sosyal ağ siteleri, online WWW siteleri, hatta dating online varış soc.singles gibi haber grupları ile web tarayıcıları önce yola çıkıyor Internet dayanan bir kar yapar ortaya çıktı. Aslında Jupiter Research tahminler $ 516,000,000 2005 yılında online tanışma siteleri harcanan olacak ve bu rakam $ 623,000,000 2008 yılına artacak. Başka bir araştırma şirketi, bu $ 214,000,000 2003 yılının ilk yarısında online personals tarihinde kadar $ 121,000,000 2002 yılında geçirmiş olduğu tahmin.
devamı


8 Ağustos 2010 Pazar

Önce sağ Sorulan Sorular


OK. Servislerin uzanan bir çift katıldı ve bir katil profili yazılı. Youâ € ™ ve ve iyi bir resim yüklenmedi şimdi bir kişiyle sohbet etmeye gidiyoruz. Şimdi ne olacak? Nasıl olanlar gerçek potansiyeline sahip olanlar dona € ™ t hiç bir potansiyele sahip ayıran başlayabilirim? Bu tuhaf bir kadın gerçekten ve sadece kim sana o inanmak istiyor kimin hakkında bir şeyler öğrenmek gerekir. kadın â € œGold Diggerâ € veya â € œDaddyâ € ™ gibi etiketler giydi eğer iyi olurdu girlâ € â € |. ama itâ € ™ Bunları öğrenmek için ve size canâ € bağlı böylece € ™ t dona ™ sadece doğrudan soru sorma. Ne hataların önüne geçmek ve bu nasıl bayan etkilemek Eğer bunu yapmak istediğinize karar olmadığını bilmek gerekir.

Eğer ilk küçük konuşma geçmiş, onu sormak sonra, â € œWhat en büyük hatalardan çocuklar ne zaman online dating mi? € dikkatle cevap dinle â. Shea € ™ size çok şey söylemek oluyor kendisi ve genel olarak erkekler üzerinde görüşlerini hakkında.

Sonra ona sormak gerekir, â € œWhat gerçekten yapmak hakkında dating online düşünüyorsun? € Şimdi herhangi bir kötü deneyimler o çizgi uzanan olmuştur ve siz aynı şeyleri yanlış önüne geçmek için yardımcı o söyleyecektir â.

Şimdi tüm oneâ € | .. â ne son ilişkide kıracak? Â € o adamın tüm suçu koyarsa neden € önemli, büyük olasılıkla gelecek umudu için hareket etmeliyiz için. o bütün suçu kendisi alır, büyük olasılıkla aynı şeyi yapmalı. o dağılmasından karşılıklı rıza ile alınmış veya ikisi için ilişki sadece wasnâ € ™ t doğru olduğunu söylüyorsa, youâ € ™ ve doğru cevabı duydum. ileri git ama her zaman dikkatli.

Doğru soruları sormak size fikir verecek ve size daha fazla zaman ilk kez bayan bir araya emin olun.


Koleji Öğrencileri arasında Patterns Dating

Lindsay Beyerstein By

vs hookups tarihleme için üniversite öğrencilerin tercihlerine yeni bir çalışma, unaccountably, ulusal medyanın ilgi oluşturuyor. Yazarlar, Güney 19 yaşındaki üniversite birinci sınıf bir grup geleneksel cinsiyet normlarına kucakladı bulundu. Bu çalışma 'denir Tarih Yukarı veya Hook için: Hangi Cinsiyet Faydaları?' Uyarı ameliyat varsayımlar: Bu çengel yukarıya ve flört birbirini dışlayan vardır ve bu kolej samimiyet diğer karşı bir cinsiyet çukurlar bir sıfır toplamlı oyun.

Kağıt şaşırtıcı bir iddia ile, yani açılır bu çengel up 'üniversite kampüslerinde kalma yerini aldı. Yazarlar, üniversite öğrencileri şimdi ilk tarihleri daha hookups rapor söylemesi üzerine gidin. Yazarlar yabancılarla veya taahhüt hiçbir beklentisi ile tanıdık geçen arasında bir karşılaşma olarak bağlanmasından tanımlar. Fiziksel bileşen ilişki için öpüşme bir şey olabilir.

Yazarlar, kendilerine ait bir 'kolaylık örnek olarak kabul ederler. 221 konu 20 dakikalık kalem ve kağıt araştırmaya katıldı. Onlar James Madison Üniversitesi'nde tüm lisans, çoğunlukla birinci sınıf öğrencisine, Virginia'da bir halk okulu idi. Bunların yaş ortalaması 18,72 idi. Kadınlar Konularına göre erkeklerin sayıca fazla 02:01 (muhtemelen orada araştırma katılım kredi gereksinimi olan kadınlarda daha psych öğrencilerin çünkü).

bağlanmasından kültür, bu örnek onu bilemeyiz kalma öldürdü durumunda. Yaklaşık yarım konular bir ilişki vardı: 29 az 6 ay boyunca uzanan söyledi; 76 en az 7 ay boyunca uzanan olmuştu ve 1 meşgul oldu. Ne yazık ki, çalışma cinsiyet ilişki durumu yıkmak değildir.

Öğrenciler olsun geleneksel kalma ya da genel olarak çengel yukarıya tercih istendi. Ayrıca flört vs belirli durumlarda çeşitli çengel yukarıya için tercih soruldu. Örneğin, çekici bir kişi ile, alkol olsaydı, onlarla onları ya da çengel yukarıya bir tarihe gitmek istersiniz? onlar birisi ile uzun vadeli bir ilişki için, onlar tarih veya beraber olmak tercih potansiyel bir görseydim?

Onlar yazar geleneksel dating, 'onlar şaka olmadığını söylüyorsun. Anket açıkça öğrencilerin 1950-style kur sorulduğunda olduğuna dair yapılmış. Geleneksel uzanan her zaman, her zaman öder, ve sorar, her zaman nereye gideceğini ve ne yapacağını seçtiği adam demektir. Bu model üzerinde, adam her zaman ilk cinsel hareket yapar. Araştırmacılar pasif olarak boya bayanlarla flört geleneksel modeli. Onlar doğru güncel reddetme veya bir erkekle cinsel gelişmeler düşüş var.

kadınların% 46,67, erkeklerin ise 45,07% geleneksel tanışma genel olarak çengel yukarıya tercih söyledi. kadınların% 41,33 onlar güçlü geleneksel erkeklerin 19,72% kıyasla kalma tercih söyledi. Kadınların genel% 95.3, erkeklerin ise 77,47% geleneksel hookups öncesini tercih ölçüde dile getirdi. Erkekler kızlara göre daha sık rahat bir tarihe bir geçici anlaşma tercih edildi. İlginçtir, erkekler ve kadınlar hakkında eşit bir anlaşma için zaman kendi varsayımsal ortağı ile uzun vadeli bir ilişki için potansiyel gördüğü bir tarih tercih göre yüksektir.

Amanda Marcotte sonuç şaşırtıcı bulur. Bütün diğer şeyler eşit olduğunda, siz kadınlar bağlanmasından geleneksel bir tarih tercih beklediğiniz. Geleneksel bir tarihte, adam her şeyi öder ve ret tüm risk alır. o sihirli ve akşam yemeği için ilk önce çıkardı intuited öylesine, eğer sen onunla zaten uyku üzerinde olmak güzel o olmaz planlıyoruz olur?

Let oynayan potansiyel toplumsal cazibe yanlılığı unutmayalım. geleneksel anlatı göre, kadınların ilişkileri ve erkek gibi anonim cinsel fetihleri gibi gerekiyor gerekiyor. Psikologlar insanların sosyal arzu edilmesi ve küçük söylemek düşünmek tercihleri onları kötü bile anonim anket bakmak hale getireceğine inanıyoruz tercihleri abartma eğilimindedir biliyorum. İlginçtir, belirtilen tercihlerinde bazı farklılıklara rağmen, kadın ve erkeklerin ilk tarih ve hookups eşit sayıda ilgi çekici bildirdi.

Orada muhafazakarlar arasında yapay bir endişe çok cinsel özgürlük şövalyelik öldürerek kadın acıyor's. Biz puslu gözlü hakkında olmadan önce ne kadar büyük geleneksel tanışma kadınlar için ise,'s kadınların hayal istendi senaryoları hatırlayalım: onlar da onları alacak veya onlarla kanca kadar ilgilendiğiniz adam. Bu ters's. Gerçek bir hayat geleneksel dating sistemi de, size çıkma teklif etmek gibi adam bekliyor etrafında oturan bir sürü içerir. Nokta, kadının düşünce denemede adam seçmek olur olduğunu. Bu gerçek hayatta olmazsa, geleneksel kadın çok rücu vermez çıkıyorum.

Bu çalışma, şüphesiz olacaktır 'doğal' ya da 'doğuştan kanıtı olarak kadın ve erkek arasındaki farklılıkları sayılabilir. Sadece kolayca bu çalışmada kadın ve erkek yüzü sosyal kısıtlamalar kanıtı olduğu söylenebilir. Bir kültür 'dating geleneksel ve toplumsal cinsiyet uygunluk ve sapma için ceza için teşvikler sunuyor. erkek dikkat çekerek Kadınlar kazanç durumu kabul kanalları (dating aracılığıyla) ve risk onlar promiscuous algılanan eğer durum kaybetti. Daha köklü geleneksel dating kültür, daha büyük olasılıkla grup dating dışında cinsiyet aramak ayıp kadın etmektir. Yazarlar defalarca tecavüz korku stres çok hookups hakkında kadınların suskunluk ile ilgisi yoktur. Teşvikler erkekler için tersine çevrilir: Hayır dizeleri genellikle emasculating kısıt olarak görülebilir bir kız arkadaşı yaparken durumu arttırıcı ve cinsel fetihleri bağlı.

Üniversite öğrencileri çalışma için uygun bir nüfus vardır, ama bu ülkenin muhafazakar bir bölümünde 19 yaşındaki bir demet varsayımsal tercihleri şey kanıtı olarak görüşülmektedir şaşırdım.

Namoro padr�es entre estudantes universit�rios

İsa ve Evlilik üzerine Sam Kinison


Doğum Kinison görünümünü HBO Rodney Dangerfield Dokuzuncu Yıllık Genç Komedyenler yaz 1984 Özel geniş onun olağanüstü performansı olarak kabul edilir özellikli. Daha sonra Late Night David Letterman, Kinison David Letterman's tanıtımı ile Kinison görünümünü sırasında ileri görüşlü olmak: "Brace kendinizi ispat etti. Şaka etmiyorum. Edilir Sam Kinison Lütfen."

O arada bir turne grubu eşlik etti beri Kinison bir "heavy metal komedyen" olarak kabul olabilir, o da uyuşturucu ve alkol için müthiş iştah vardı. 1988 yılında Troggs "Wild Thing bir yenilik versiyonunu kaydetti." Kayıt Billboard Hot 100, ancak video MTV bir hit oldu, Frank Zappa oğlu Dweezil Zappa, Richie Sambora Aerosmith, Slash, Billy Idol, rock gitaristi Steve Vai, gitarist dan Steven Tyler ve Joe Perry dan cameos yer vermedi Tommy Lee MÃ ¶ dan tley SRA ¼ e, Robbin Crosby, Warren DeMartini ve Stephen Pearcy Ratt ve mat "Jessica Hahn ile dans bir şehvetli" roll. Sam özel Stratocaster üzerine, yüzü ünlü çığlık dondurulmuş bir airbrushed resmi bazı yalıyor yalanladı.

Sam Kinison alay Din, Evlilik ve Aile. Komik cehennem gibi.